despre

Envy.ro este cel mai important site de moda din Romania, construit sub forma unui ghid care cu eleganta, le  poarta pe femeile de toate varstele intr-un univers fascinant – MODA.   Envy.ro este un proiect complex, unic pe piata din Romania, care se adreseaza  unui public feminin larg, caracterizat de pasiunea  pentru cumparaturi si trenduri.

In primul rand ca un ghid de shopping, Envy.ro reuseste cu succes sa isi informeze cititoarele cu privire la cele mai importante noutati despre moda si frumusete, prin intermediul unor colectii inspirate, care prezinta produse vestimentare si  de beauty in tendinte.

De asemenea, Envy.ro ofera cititoarelor sale multiple posibilitati pentru a-si manifesta pasiunea pentru fashion. Ele creeaza tinute inspirate cu ajutorul EnvyMySet sau urmaresc cele mai importante stiri din domeniu.  Blogul Envy.ro se inscrie si el in trendul  fashionistelor din intreaga lume, exprimand in aceeasi maniera, pasiunea pentru culori, oameni frumosi si haine cu stil!

Envy.ro  si-a castigat repede notorietatea in randul consumatoarelor de fashion, dar si pe scena de moda din Romania, fiind invitat sa devina partener media al celor mai importante evenimente de profil.

Gasiti  Envy.ro  si in cadrul celor mai populare retele  de socializare si fashion din lume:

Facebook:  http://www.facebook.com/envy.ro

Pinterest:  http://pinterest.com/envyro/

LookBook.nu: http://lookbook.nu/envyro

 

***

Envy is the main online shopping and fashion guide from Romania and this is our fashion blog!

Envy.ro loves FASHION, loves BEAUTIFUL PEOPLE and things from around the Globe! You will find here interesting and funny articles about latest news in Fashion.  Enjoy ENVY!

Follow us on Facebook, too: http://www.facebook.com/envy.ro

Pinterest:  http://pinterest.com/envyro/

LookBook.nu: http://lookbook.nu/envyro

11 Comments

 1. liliana says:

  ma intereseaza o rochie de seara cat costa

 2. Andra says:

  Daca pretul nu este afisat, cel mai usor este sa contactezi direct magazinul. Datele de contact ale magazinelor le gasesti in sectiunea aceasta: http://www.envy.ro/magazine

 3. Irina Gros says:

  Buna,tocmai am creat un magazin online cu genti din piele.Am vazut directorul de magazine insa nu stiu cum sa adaug magazinul.O informatie ar fi binevenita.Ms frumos

 4. joly says:

  Haine la comanda de pe diverse siteuri

 5. http://mamasiiubita.blogspot.com/ says:

  Buna tuturor!

 6. Teodor Bita says:

  Buna!
  Am creat un website care se adreseaza firmelor care se ocupa de confectii textile si accesorii. In curand va avea pagini in toate limbile de circulatie din Europa. Incercam sa promovam produsele romanesti in lume. Acum va puteti inscrie pe “Vogue Europe” si va puteti face publicitate gratuit.
  Intra pe http://www.vogue-europe.com si spune-ne ce produci sau ce vinzi.

 7. atlanta condos says:

  I’d like to say that you always offer valid information and I have been an fascinated reader of your site for quite some time. I wanted to say thank you really :) for all the good work you do!

 8. mirela says:

  cum imi pot inscrie magazinul meu de haine pe acest site?

 9. Escort meisjes says:

  Friend.. I am not much into reading, but in some way I got to read lots of content articles on your web site. It is remarkable how useful it is for me to check out your web site very often.

 10. iung oana says:

  as vrea sa stiu daca pot sa cumpar de pe site rochii…si as dori sa stiu cum?

Leave a Reply