Atelier Eugenia Enciu

Popularitate (3/5 din 1047 voturi):
Placut Placut Placut Placut Placut
Atelier Eugenia Enciu

EUGENIA ENCIU


Eugenia Enciu debuteaza ca model de succes in anul 1980 si isi mentine pozitia de top si alaturi de noua generatie a anilor 1990 - 2000. Activitatea sa se extinde dincolo de podium, implicandu-se direct in realizarea produselor din colectii, cat si in organizarea prezentarilor de moda.


Incepand cu anul 1991 Eugenia Enciu isi pune amprenta asupra unui numar mare de colectii si evenimente sub semnatura unor branduri cunoscute ale acelei perioade.


Din anul 1995 alaturi de Irina Schrotter sustine si imbunatateste campania de imagine a acestui brand timp de 10 ani, devine director artistic si organizator al lansarilor de noi colectii pentru care realizeaza special coloana sonora, miscarea scenica, machiajul si coafura.


Atributiile sale se multiplica si creeaza din anul 1998 pana in prezent imaginea unor personalitati importante ale show-bizului romanesc in cadrul unor evenimente mondene si emisiuni televizate.


Aprecierile de care a beneficiat de-a lungul acestor ani in industria modei o determina ca in anul 2004 sa isi deschida propriul atelier de creatie vestimentara.

Atelier Eugenia Enciu
devine numele sub care isi desfasoara intreaga activitate de creatie si consiliere in imagine. In dorinta de a introduce pe piata un nou concept de produse vestimentare realizate la comanda, isi atrage clientela prin imaginea discreta, prin creatiile produse in serie mica sau model unicat si prin calitatea acestora.


Din anul 2005 pana in prezent se ocupa de imaginea "Bebelushelor" din emisiunea a€œCronica Carcotasilora€t si le creeaza un stil nou, feminin si dinamic.


In vara anului 2006 Atelier Eugenia Enciu , in colaborare cu Etiquette by Dana Savuica, debuteaza cu o mini colectie de rochii de seara, adresata unui cerc restrans de cliente si potentiale cliente.


In primavara anului 2007, Eugenia Enciu si Dana Savuica se reunesc pe acelasi podium pentru a-si promova propunerile pentru acest sezon unui public mai larg.

Etichete pentru Atelier Eugenia Enciu: designercolantitricou din bumbactricou din bumbacsutien din dantelarochii seara mini

Ce produse Atelier Eugenia Enciu te intereseaza?

Designer s Corner Atelier Eugenia Enciu

Fuste Atelier Eugenia Enciu

Lenjerie intima Atelier Eugenia Enciu

Pantaloni Atelier Eugenia Enciu

Pulovere, bluze si camasi Atelier Eugenia Enciu

Rochii Atelier Eugenia Enciu

Cele mai populare produse Atelier Eugenia Enciu

Atelier Eugenia Enciu - Pagina 1 din 2

Pagina 12 >> 
 
Inchide Setari
 
 
 
Off