BisousBisous by Miss Ann

Popularitate (4/5 din 20 voturi):
Placut Placut Placut Placut Placut
BisousBisous by Miss Ann

Inca din adolescenta am avut aceasta pasiune pentru arta, pictura, desen, avandu-l ca indrumator pe minunatul si regretatul artist Aurel Acasandrei. Ulterior, atentia mea s-a orientat catre design. De orice fel. Ornamente florale, design de interior, vestimentatie si in final accesorii. Incurajata de prieteni, am decis sa fac si alte fete fericite purtandu-mi accesoriile. Principalele surse de inspiratie sunt prietenii, motanul meu, camera mea, cartile pe care le citesc, muzica pe care o ascult, visele, memoriile, ideile si emotiile. Colectionez sapunuri sculptate manual, miniaturi adunate de prin lume, magneti de frigider si panglici de tot felul.
Prima colectie de accesorii se numeste "Moulin Rouge" in care am folosit pene rosii si negre, margele rosu sidefat, dantela neagra si pietre mari. Sursa de inspiratie a fost cabaretul din Paris. In colectia "Music" am pus accentul pe note muzicale si chitare decupate manual din piele. In aceasta colectie am folosit culori aprinse cum ar fi fuchsia si albastrul electric, pene in culori vii si aplicatii din metal de diferite forme, lanturi. Sursa de inspiratie este mai mult decat evidenta. In colectia "Royal" am pus accentul pe aplicatia din metal cu aspect antic specific secolului 14. Creatiile sunt unicat. Nu imi plac lucruriile de serie si de aceea am si inceput sa creez accesorii, initial pentru mine. Chiar daca mi se cere sa reproduc un model, de fiecare data ii introduc ceva nou sau il modific un pic, chiar daca, aparent, este insesizabil. In viitor vreau sa ma axez pe design vestimentar si de pantofi. In special as dori sa creez vestimentatie pentru teatru.
Am creat un blog pe care doritorii pot intra. Acolo sunt anuntate si targurile la care particip si pot vedea modelele create de mine si si le pot comanda.

Etichete pentru BisousBisous by Miss Ann: cercei handmadefrigider

Ce produse BisousBisous by Miss Ann te intereseaza?

Bijuterii BisousBisous by Miss Ann

Rochii BisousBisous by Miss Ann

Cele mai populare produse BisousBisous by Miss Ann

BisousBisous by Miss Ann - Pagina 1 din 1

 
Inchide Setari
 
 
 
Off