Caron

Popularitate (4/5 din 12 voturi):
Placut Placut Placut Placut Placut
Caron

Caron are o traditie de peste 100 de ani in lumea parfumurilor. O poveste captivanta se afla in spatele fiecarei creatii si adesea numele lor evoca un eveniment special pentru parfumeria de lux.


Caron: doua silabe, o paleta de arome calde si sofisticate ce evoca parfumuri magice si de neuitat. Loial parfumurilor de lux din Franta, Caron accepta cu success provocarea de a reinvia arta parfumeriei. Caron se adapteaza la schimbarile timpurilor noastre, dar nu uita sa fie fidel propriilor traditii. Conceptul avangardist in perfecta armonie cu arta si moda inspirate din secolul 20 se regasesc in filosofia Caron. Brand recunoscut pe plan mondial, Caron este mai mult decat un nume ; si-a pus amprenta asupra istoriei parfumeriei prin creatiile sale artistice ce imbina eleganta, traditia si spiritul ultramodern.


Caron, unul dintre cei mai mari creatori de parfumuri ai secolului 20, reinvie cele mai pure extracte prin legendarele fantani de parfumuri. O selectie de parfumuri disponibile anterior in boutique-urile Caron, sunt acum oferite in parfumeriile traditionale ce cultiva arta parfumurilor.
Elegantele fantani de cristal Baccarat poarta parfumuri considerate adevarate comori: En Avion, NaEUR(TM)aimez que moi, French Cancan, iar umplerea cu parfum a rafinatelor si unicelor sticle fac din simpla alegere a unui parfum un adevarat ritual al elegantei ce te va purta in lumea parfumeriei de demult. Designul fantanilor este original, iar parfumul continut este obtinut din extracte pure Caron de cea mai inalta calitate.

Etichete pentru Caron: parfumparfumuri de luxparfumuri de luxarta

Ce produse Caron te intereseaza?

Parfumuri Caron

Cele mai populare produse Caron

Caron - Pagina 1 din 1

 
Inchide Setari
 
 
 
Off