Flormar

Popularitate (4/5 din 13 voturi):
Placut Placut Placut Placut Placut
Flormar

Flormar a luat nastere in 1950 la Milano ca un brand de machiaj profesional, urmand ca in 1972 productia sa se mute la fabrica ultramoderna de la Istanbul. Initial specializat in lacuri de unghii, segment pe care astazi este lider de vanzari la nivel mondial, Flormar a devenit un brand global prezent in 82 de tari de pe 5 continente, dezvoltandu-si in permanenta linia de produse de machiaj.
In prezent, are in portofoliu peste 800 de referinte si o paleta foarte variata de nuante, pornind de la fonduri de ten, farduri pentru ochi, lacuri de unghii, creioane dermatografe si rimeluri, rujuri si gloss-uri, pana la accesorii si parfumuri.
Criteriile de baza ale produselor Flormar sunt: inovatia continua si culorile mereu in tendinte, linia de productie complet automatizata, materii prime care nu contin factori alergeni, garant al sigurantei consumatoarelor. Formulele produselor au la baza ingrediente naturale, bucurandu-se astfel de certificari internationale, care le atesta calitatea.
In Romania, Flormar se prezinta cu magazine de sine statatoare sau de tip insula pe care le regasim pe galeriile centrelor comerciale, si de unde putem achizitiona produse de ingrijire si infrumusetare complete si de calitate, delicate cu pielea.

Etichete pentru Flormar: buzeunt de sheabalsamingrijirea buzelorbalsam buze

Ce produse Flormar te intereseaza?

Ingrijirea buzelor Flormar

Machiaj Flormar

Cele mai populare produse Flormar

Flormar - Pagina 1 din 1

 
Inchide Setari
 
 
 
Off