Makuti

Popularitate (3/5 din 556 voturi):
Placut Placut Placut Placut Placut
Makuti

Makuti, brandul de top al MPF Group este dedicat femeilor si barbatilor care considera accesoriile o parte integranta a stilului lor vestimentar, care apreciaza formele deosebite, asocierile neconventionale de materiale, luxul si eleganta, bijuteriile cu mesaj lipsite de agresivitate, dar cu o personalitate puternica.
Makuti este un brand de lux care reuneste mai multe colectii de bijuterii atipice, creatice din otel inoxidabil combinat cu materiale nobile: aur de 18k, sidef, abanos, sidef, onix si diamante. Atentia acordata detaliilor, specifica bijutierilor italieni, impreuna cu aceste combinatii de materiale au dat nastere unor bijuterii originale, unice, pline de atitudine, cu iz oriental. De altfel si numele brandului, Makuti este de inspiratie orientala A?a,?aEURs makuti este un lemn pretios, de culoare foarte inchisa, folosit in trecut, in Orient, pentru construirea acoperisurilor.
Stilul minimalist, formele geometrice, bine conturate si original combinate ale bijuteriilor Makuti sunt inspirate din arta scrisului din tarile orientale, o expresie a misterului si spiritualitatii, senzualitatii si elegantei feminine si masculine. Contrastele create de varietatea materialelor (allb, negru, argintiu, auriu) si accentele stralucitoare date de diamantele montate in aceste bijuterii, aduc brandul Makuti in topul bijuteriilor de lux.

Etichete pentru Makuti: bijuterii

Ce produse Makuti te intereseaza?

Bijuterii Makuti

Cele mai populare produse Makuti

Makuti - Pagina 1 din 1

 
Inchide Setari
 
 
 
Off