Moja.ro

Popularitate (4/5 din 5 voturi):
Placut Placut Placut Placut Placut
Moja.ro

Moja.ro, online fashion concept store, prezinta pe piata retail-ului din zona de fashion un concept inovator de agregare a ideilor tinerilor designeri talentati, oferindu-le ocazia de a-si lansa conceptele sub forma unor colectii accesibile, care sa le poarte semnatura.


Avand la baza o idee unica, moja.ro pune la dispozitia tinerelor talente un sistem nou de implementare a creatiilor vestimentare, care, prin intermediul Moja.ro, pot ajunge din stadiul de schita la stadiul de colectie, cu preturi accesibile pentru clientele interesate de achizitionarea acestora.
Moja.ro creeaza o experienta de fashion inedita, oferind clientilor posibilitatea de a aborda o garderoba completa, semnata atat de tineri designeri, aflati la inceput de cariera, cat si de nume consacrate ale design-ului romanesc. Maria Filipescu, Kinga Varga, Alexandra Calafeteanu, Rue des Trucs, Heritaje Shoes, Norina Stoica, Smaranda Almasan, Elena Crisan, Adriana Barar, Veronica Frisan etc.
Produsele disponibile pe Moja.ro se adreseaza femeilor dinamice, atrase de liniile indraznete si materialele premium, precum matasuri, tricotaje elaborate, lana sau matlasaje. Colectiile prezentate pe Moja.ro se remarca, pe de o parte prin linii de design neobisnuite, reprezentand piese statement pentru garderoba oricarei cliente care doreste sa se remarce, dar si prin liniile minimaliste, inspirate din design-ul clasic.

Etichete pentru Moja.ro: ghete cu tintepantofi cu platformarochii maxijacheta pielerochie verderochie stofarochie stofafusta lungarochie scurtarochie asimetricastilettopuloverpantalonirochiitineri designeriMaria FilipescurochiebulinedantelaC&A

Ce produse Moja.ro te intereseaza?

Accesorii Moja.ro

Fuste Moja.ro

Incaltaminte Moja.ro

Jachete, veste si sacouri Moja.ro

Lenjerie intima Moja.ro

Paltoane Moja.ro

Pantaloni Moja.ro

Pulovere, bluze si camasi Moja.ro

Rochii Moja.ro

Cele mai populare produse Moja.ro

Moja.ro - Pagina 1 din 6

Pagina 123456 >> 
 
Inchide Setari
 
 
 
Off