Nichi

Popularitate (3/5 din 4081 voturi):
Placut Placut Placut Placut Placut
Nichi

Colectiile NICHI CRISTINA NICHITA tintesc femeia de cariera, femeia rafinata, inteligenta si echilibrata, stapana pe sine si mereu in centrul atentiei, ce urmareste sa-si exprime unicitatea printr-un stil vestimentar precis, lipsit de ostentatie si asumat pana in cele mai mici detalii. Femeia exclusivista in preferinte si fidela rafinamentului, pentru care optiunea de a alege haine personalizate, produse in serii limitate, cu finisaje impecabile si realizate din materiale de cea mai buna calitate, ramane un "must have" personal, indiferent de varsta, stare sau conditie sociala. Intotdeauna invingatoare prin eleganta - femeia cu atitudine!
In fiecare de sezon, ne propunem sa te impresionam cu o varietate de modele inedite, atat pentru zi cat si pentru seara, in serie limitata sau unica, usor adaptabile nevoilor tale de confort si eleganta; o garderoba complexa si extrem de versatila. Acel "ceva" inconfundabil, prin care sa fii mereu in centrul atentiei, exclusivista in preferinte si fidela rafinamentului.


Motto-ul nostru este in acelasi timp deviza celor mai rafinate femei: "atitudine in vestimentatie... fara ostentatie".

Etichete pentru Nichi: rochiipuloverefustacamasasacoutinutematasebulinetinute de searabrocartesarfa verdetoprochie stofatinute elegante de seararochii voalrochii din paietepantofi de lac

Ce produse Nichi te intereseaza?

Accesorii Nichi

Compleuri Nichi

Fuste Nichi

Genti Nichi

Incaltaminte Nichi

Ingrijirea corpului Nichi

Jachete, veste si sacouri Nichi

Paltoane Nichi

Pantaloni Nichi

Pulovere, bluze si camasi Nichi

Rochii Nichi

Tinute Nichi

Cele mai populare produse Nichi

Nichi - Pagina 1 din 10

 
Inchide Setari
 
 
 
Off