Pharmaceris

Popularitate (3/5 din 22 voturi):
Placut Placut Placut Placut Placut
Pharmaceris

Marca Pharmaceris reprezinta o gama de produse cosmetice profesionale pentru ingrijirea complexa si tratarea problemelor celor mai frecvente ale pielii.
Dermocosmeticele Pharmaceris au fost create pe baza celor mai moderne descoperiri stiintifice in cosmetologie si a ingredientelor farmaceutice de cea mai inalta calitate, in special pentru tenul cu probleme. Toate produsele au fost testate dermatologic pe un grup de persoane cu predispozitie spre boli alergice ale pielii si au primit opinia pozitiva a institutelor stiintifice independente.
Incepand cu anul 1999, marca Pharmaceris se dezvolta dinamic, bazandu-se pe realizarile Centrului de Cercetari Stiintifice Dr. Irena Eris. In laboratoarele centrului, specialisti in diferite domenii, precum medici dermatologi, alergologi, farmacisti, biologi si microbiologi, fac cercetari si experimenteaza in domeniul cosmetologiei.
Dr Irena Eris este unul din putinii producatori de cosmetica din lume in laboratoarele caruia se efectueaza studii in vitro proprii (pe culturi de celule a pielii umane) precum si studii in vivo (de aplicare), ex vivo (pe fragmente de piele) si altele efectuate de catre centre de cercetare independente.
Pharmaceris reprezinta aEURzalfabetul pielii sanatoaseaEURt, ce ajuta la ingrijirea pielii problematice si are actiune profilactica. Fiecare din cele 7 game de produse specializate, selectate special pentru lansarea pe piata din Romania, asigura o ingrijire efectiva a pielii cu diferite probleme dermatologice aEUR" indicate de literele din denumirea gamei.


1. Pharmaceris A aEUR" Dermoingrijirea tenului sensibil si alergic
2. Pharmaceris C aEUR" Dermoingrijirea pielii cu predispozitie la celulita
3. Pharmaceris M aEUR" Dermoingrijirea pielii femeilor insarcinate
4. Pharmaceris N aEUR" Dermoingrijirea tenului cuperozic
5. Pharmaceris T aEUR" Dermoingrijirea tenului acneic
6. Pharmaceris W aEUR" Dermoingrijirea tenului cu pigmentare neregulata
7. Pharmaceris Neoscope aEUR" Dermoingrijirea cu efect de lifting

Etichete pentru Pharmaceris: ingrijirea tenuluitenUVA si UVBanticelulitafond de tencelulitaprotectie solaraingrijirea pieliiC&Aexfolianteantimatreatapeelingcream de fatacrema anticelulitacrema cu protectie solara spf 50crema cu protectie solara spf 50sandpiele sensibilamarca

Ce produse Pharmaceris te intereseaza?

Ingrijirea corpului Pharmaceris

Ingrijirea parului Pharmaceris

Ingrijirea tenului Pharmaceris

Machiaj Pharmaceris

Cele mai populare produse Pharmaceris

Pharmaceris - Pagina 1 din 2

Pagina 12 >> 
 
Inchide Setari
 
 
 
Off