Plafar

Popularitate (4/5 din 8 voturi):
Placut Placut Placut Placut Placut
Plafar

PLAFAR RETAIL S.R.L. detine cel mai mare lant de magazine cu produse naturale, din Romania, situate in centre comerciale si stradal, in locatii premium. In prezent, opereaza 25 de magazine.


Inca de la inceput strategia noastra fost indreptata spre revitalizarea brandului Plafar . Am creat o noua imagine a marcii, am dezvoltat un concept de magazin original si inovativ in retailul romanesc, care reuneste atat valori traditionale cat si ultimele descoperiri ale tehnologiei in ceea ce priveste creatia de produse si terapii bazate pe remedii naturale.


Noul concept de magazin reuneste in acelasi spatiu categorii diferite de produse, ce formeaza un portofoliu larg si intr-o pondere foarte insemnata, exclusiv. Clientii sunt asistati de consilieri de vanzari ce dau indicatii detaliate despre fiecare produs,atenti la nevoile clientului. Managementul este profesionist si eficient, fiind orientat catre optimizarea continua a activitatii companiei.

Etichete pentru Plafar: parfumparbalsam buzecrema hidratantabenecosunt de shearuj benecostratamente pentru partoate tipurile de parmasti de fataacneeproduse naturaleparfumurilotiune de corpulei de arganpar uscatlac de unghiilac de unghiimasti naturale pentru fata

Ce produse Plafar te intereseaza?

Copii Plafar

Ingrijirea buzelor Plafar

Ingrijirea corpului Plafar

Ingrijirea parului Plafar

Ingrijirea tenului Plafar

Machiaj Plafar

Parfumuri Plafar

Specialitati de baie Plafar

Cele mai populare produse Plafar

Plafar - Pagina 1 din 10

 
Inchide Setari
 
 
 
Off