Ravioli

Popularitate (4/5 din 52 voturi):
Placut Placut Placut Placut Placut
Ravioli

Cu o experienta de peste 16 ani, compania Ravioli este un nume de succes pe piata de retail din Romania, remarcandu-se prin stilul modern, plin de rafinament, aflat mereu in tendintele internationale. Incepand din anul 2003, colectiile RVL sunt prezentate la cele mai importante targuri si festivaluri de moda din Romania si strainatate: PrASt-a-Porter - Paris, Moda UK - Birmingham, The Train - New York, CPD DALsseldorf, RFW 2005-2007.


Elementele definitorii ale brandului RVL sunt originalitatea, rafinamentul, nonconformismul, calitatea superioara si atentia la detalii. Creatiile RVL se adreseaza persoanelor cu spiritul tanar, care ies in evidenta printr-un stil vestimentar aparte si extravagant. Clientii apreciaza designul deosebit, materialele naturale cu broderii si aplicatii manuale, precum si calitatea ireprosabila a produselor aflate sub marca RVL.


Compania Ravioli a dezvoltat o retea de 8 magazine de brand in marile centre comerciale din tara: City Mall Bucuresti, Vitantis Bucuresti, Fashion House Outlet Bucuresti, Iulius Mall Timisoara, Iulius Mall Suceava, Iulius Mall Iasi, Galeria Comerciala Carrefour Felicia si magazinul Outlet RVL din Iasi. De asemenea, creatiile RVL pot fi achizitionate din magazinul online www.rvl-shop.com

Etichete pentru Ravioli: outletfuste volanerochii outletcamasa dama

Ce produse Ravioli te intereseaza?

Fuste Ravioli

Jachete, veste si sacouri Ravioli

Pantaloni Ravioli

Pulovere, bluze si camasi Ravioli

Rochii Ravioli

Cele mai populare produse Ravioli

Ravioli - Pagina 1 din 2

Pagina 12 >> 
 
Inchide Setari
 
 
 
Off