Robert Piguet

Popularitate (3/5 din 5 voturi):
Placut Placut Placut Placut Placut
Robert Piguet

A fost supranumit aEURsPrintul haute coutureaEURt si se spunea despre el ca era cel mai parizian dintre creatorii de moda parizieni de la acea vreme.
Figura legendara in istoria haute couture, Robert Piguet s-a nascut in Yverdon, un mic orasel din Elvetia, intr-o familie de bancheri cunoscuti.
In anul 1933, dupa terminarea stagiului la doua dintre cele mai importante case de moda ale sec. XX, Piguet isi deschide propria casa de moda. Ulterior Casa de Moda Piguet s-a mutat la Rond Point de pe Champs ElysA(C)e, locul unde erau toti marii creatori de moda. S-a spus despre el ca a adus doua contributii importante modei: a angajat si a incurajat designeri si parfumieri a caror creativitate, inspiratie si pasiune au influentat puternic lumea modei, a filmului, a artei, conceptul de frumos si felul in care arata si se imbraca astazi femeile.
Pierre Balmain, Marc Bohan si Hubert de Givenchy, cu totii au trecut prin scoala maestrului si, precum a spus-o insusi Christian Dior, aEURsRobert Piguet m-a invatat virtutile simplitatii, din care trebuie sa izvorasca adevarata elegantaaEURt.
Si James Galanos a beneficiat de pe urma stagiului de trei luni in Casa Piguet, fiind astazi unul dintre numai cei patru designeri americani considerati Haute couture.
Piguet a ramas original si unic in toate creatiile sale, a caror valoare s-a confirmat cu trecerea timpului.
Azi Robert Piguet este distribuit exclusiv in cele mai luxoase magazine din lume: Bergdorf Goodman, Nordstrom, Neiman Marcus, Printemps, Henri Bendel, Barneys, Harvey Nichols, Le Bon Marche.

Etichete pentru Robert Piguet: MadonnaMadonnahaute-couture

Ce produse Robert Piguet te intereseaza?

Parfumuri Robert Piguet

Cele mai populare produse Robert Piguet

Robert Piguet - Pagina 1 din 1

 
Inchide Setari
 
 
 
Off