Thal'ion

Popularitate (3/5 din 37 voturi):
Placut Placut Placut Placut Placut
Thal'ion

Specialist in Cosmetica Marina, de la Thalassoterapie la SPA, Thal'ion reprezinta o gama profesionala de produse pentru ingrijirea tenului si a corpului. Este prezent in cele mai mari centre SPA din peste 45 de tari din lume. Direct din Franta, acum si in Romania distribuit de Sonyamod.


Produsele Thal'ion su un parfum marin discret si se bazeaza pe alge marine. Algele marine contin multe vitamine. Unicitatea lor consta in faptul ca practic compozitia lor chimica este identica cu cea a sangelui, plasmei si tesutului organismului uman. De aceea, ele asigura eficacitate maxima.


Thal'ion inseamna o linie completa pentru ten si corp din care nu lipsesc Serumul nutritiv si regenerant, Masca nutritiva si reparatoare, Masca hidratanta, Crema hidratanta, Fluid hidratant activ, Gelul de dus, Laptele de corp, Sapunul pentru masaj.


Cu ThalA?a,?a,,?ion descoperiti universal marin al produselor naturale care va rasfata corpul.

Etichete pentru Thal'ion: barbatianticelulitahidratareanti celulitatratament anticelulitatratament anticelulitacrema de corp pentru fermitateten curatrelaxareten grascelulita

Ce produse Thal'ion te intereseaza?

Ingrijirea corpului Thal'ion

Ingrijirea tenului Thal'ion

Machiaj Thal'ion

Produse pentru barbati Thal'ion

Specialitati de baie Thal'ion

Cele mai populare produse Thal'ion

Thal'ion - Pagina 1 din 1

 
Inchide Setari
 
 
 
Off