M.ARTA

Popularitate (0/5 din 0 voturi):
Placut Placut Placut Placut Placut
M.ARTA

M.ARTA este brandul creat pentru femeile care au nevoie sa imbine tendintele in moda cu functionalitatea de zi cu zi. Ideea a pornit din dorinta de a le oferi femeilor articole de marochinarie de calitate la un pret de producator, punand accentul pe serii limitate.


Ceea ce ne face un brand mai atipic este faptul ca nu oferim doua colectii pe an, ci in permanenta lansam modele noi. Dorim ca in fiecare luna clientele noastre sa se poata bucura de surprize placute atunci cand intra pe site-ul nostru, gasind noi articole care de multe ori au fost create pornind de la sugestiile lor.


In raport cu clientii nostrii pornim de la idea aEURsfiecare persoana face diferentaaEURt, diferenta pentru un brand de success, pentru un brand de inceredereaEUR? Incercam sa intram cat mai mult in contact cu clientii nostrii, promovand idea de aEURsfamilieaEURt. Atat pe site-ul nostru, cat si in magazinele noastre dorim sa va simtiti ca acasa, unde orice problema se diminueaza pentru ca stiti ca este cineva care sa va asculte, sa va inteleaga, sa va ajute. Si pentru ca asteptam ca si reciproca sa fie valabila suntem tot timpul deschisi la idei noi, sugestii si comentarii venite din partea clientilor.

Etichete pentru M.ARTA: curea din piele naturalaculori pastelaccesorii fantezievelur pantalonivelur pantalonipiele catifelataportofele damacurele din piele naturalaportofel din piele naturalah mbratarigeanta officegenti din piele naturala

Ce produse M.ARTA te intereseaza?

Accesorii M.ARTA

Bijuterii M.ARTA

Genti M.ARTA

Cele mai populare produse M.ARTA

M.ARTA - Pagina 1 din 3

Pagina 123 >> 
 
Inchide Setari
 
 
 
Off