Clarks

Popularitate (1/5 din 1 vot):
Placut Placut Placut Placut Placut
Clarks

Valorile brandului Clarks sunt confort, calitate C(TM)i rezisteta, pe care le gasiti in fiecare pereche de pantofi cumparata.


Rezistenta vine de la materialele folosite pentru talpa, precum poliuretan, termopoliuretan, cauciuc C(TM)i material termoplastic. Pentru a fi confortabili in timpul mersului, pantofii Clarks sunt prevazuti cu pernute de amortizare a socului si canale de raspandire a impactului.


Tehnologia active Air, dezvoltata A(R)n 1983, pantofii au branturi perforate de forma octogonala ce asigura ventilaatia aerului, iar piciorul se pastreaza uscat si sunt eliminate mirosurile neplacute, iar mediul e unul ce nu permite bacteriilor si germenilor sa se dezvolte.
Datorita sistemului de ventilatie, branturile se usuca foarte repede. In plus, acestea sunt prevazute cu interioare moi, cu strat dublu.

Etichete pentru Clarks: pantofiincaltamintesandalebotine ottertalpa ortopedicasandale bej din lacpantofi oxfordpantofi oxfordreducere cizmesandale cu toc de 7 cmpantaloni casualculori vibrantecoafuri 2015

Ce produse Clarks te intereseaza?

Incaltaminte Clarks

Cele mai populare produse Clarks

Clarks - Pagina 1 din 3

Pagina 123 >> 
 
Inchide Setari
 
 
 
Off