Farfalla

Popularitate (4/5 din 2 voturi):
Placut Placut Placut Placut Placut
Farfalla

Cu o echipa tanara cu o mare pasiune pentru produsele cosmetice bio am reusit dupa mai bine de doi ani de cautari si selectii sa aducem pentru prima oara in Romania unele din cele mai bune produse de ingrijire faciala si corporala, precum si uleiuri esentiale, hidrosoli si parfumuri naturale.


Destinate tuturor celor care vor sa-si ingrijeasca pielea delicat, cat si saloanelor care vor sa ofere un pachet de ingrijire deosebit cu produse cosmetice naturale organice profesionale.
Produse ideale pentru pielea sensibila datorita lipsei conservantilor sau altor componente chimice.


Calitatea si eficienta acestor produse sunt sustinute de certificatele unor institute de prestigiu din Europa, specializate in controlul produselor cosmetice naturale: BDIH aEUR" Germania (Departamentul German de Stat pentru Comert si Industrie), Demeter, Bio-Inspecta aEUR" Elvetia.


Suntem mandri sa aducem pe piata romaneasca produsele cosmetice bio Farfalla Essentials, care sunt vandute in cele mai elegante magazine specializate si folosite in cele mai apreciate centre SPA si saloane de infrumusetare din Europa si Asia.

Etichete pentru Farfalla: bioulei de corpweledalotiune de corpparfumuriparfumspaspatratamente pentru parproduse cosmeticeingrijirea picioarelorapa de parfumhairstylingmasti de fatacosmetice bioparproduse cosmetice naturalecosmetice naturalecosmetice profesionale

Ce produse Farfalla te intereseaza?

Ingrijirea corpului Farfalla

Ingrijirea parului Farfalla

Ingrijirea tenului Farfalla

Parfumuri Farfalla

Cele mai populare produse Farfalla

Farfalla - Pagina 1 din 3

Pagina 123 >> 
 
Inchide Setari
 
 
 
Off