Kerastase

Popularitate (0/5 din 0 voturi):
Placut Placut Placut Placut Placut
Kerastase

Produsele Kerastase scot in evidenta frumusetea naturala a parului si in acelasi timp ofera o experienta completa de well-being si relaxare. Din anul 1964 Kerastase dezvolta tratamente pentru par folosind cele mai avansate formule, bazandu-se pe 4 valori esentiale: performanta, expertiza, personalizare si frumusete.


Kerastase va invita sa redescoperiti luxul, Sa traiti experienta sublima a transformarii adanci, intense a parului dumneavoastra, care patrunde pana in cortexul firului de par. Tehnologia revolutionara Kerastase de la Laboratoarele Recherce Avancee LaEUR(TM)Oreal garanteaza rezultate superbe, transformand ingrijirea parului intr-o forma de arta. O propunere personalizata de ingrijire a parului insoteste fiecare experienta Kerastase, aceasta incepand cu un moment memorabil de ingrijire speciala si personalizata a parului din gama bogata de Ritualuri Kerastase si incheindu-se cu un program personal destinat ingrijirii parului acasa.

Etichete pentru Kerastase: par deshidratatUVA si UVBsampon pentru par uscatl oreal pentru parl oreal pentru parsampoane impotriva caderii paruluinutritieexfolierepar grasingrijirea parului uscat

Ce produse Kerastase te intereseaza?

Ingrijirea parului Kerastase

Cele mai populare produse Kerastase

Kerastase - Pagina 1 din 1

 
Inchide Setari
 
 
 
Off