Cum sa fii La Femme Fatale in 50 de pasi

Popularitate (3/5 din 13 voturi):
Placut Placut Placut Placut Placut
Cum sa fii La Femme Fatale in 50 de pasi

Colectia noua de haine femei, primavara - vara 2012, cuprinde: bluze dama, blugi, camasi dama, bijuterii, esarfe, genti dama, accesorii, trenciuri, pantaloni femei, pulovere tricotate, rochii, sacouri, bolerouri, veste, incaltaminte, salopeta dama. La inceputul acestui sezon avem pentru voi o colectie plina de culoare. Albastru cobalt care ne-a bucurat toata vara si iarna, il gasim si acum in bluze si rochii din voal. Verdele in combinatie cu albastru si orange este tinuta indrazneata. Rosu este incontinuare de actualitate si-l gasim in rochiile de seara dar si in bluze vintage multicolore.
In aceasta vara nu uitati sa va imbunatatiti garderoba cu un trenci de culoare ciclame care magazinul La Femme il recomanda unei tinute care te scoate din anonimat.

Marci prezentate in colectia Cum sa fii La Femme Fatale in 50 de pasi: La Femme

Etichete pentru Cum sa fii La Femme Fatale in 50 de pasi: La Femmeprimavara-varaalbastru cobaltbluze de varablugigenti femeipulovere femeibolerourisacouri damatrenciuritinute de searasacouripuloverecolectie 2012rochii tricotatetinute vintageblugi de varatinute cu blugitinute cu sacouribluze tricotatetinute de seara pantalonigenti damabluze.rochiigeantaesarfatinuta officerochie dantelarochii cocktailceasrochii de ocazierochii dantelarochie verdefuste volane

Pagini:123>>
 
Inchide Setari
 
 
 
Off