Accesoriile primaverii 2015

Popularitate (0/5 din 0 voturi):
Placut Placut Placut Placut Placut
Accesoriile primaverii 2015

Cand vine vorba de completarea lookului de primavara, accentul cade pe detaliu. A De fapt, cele mai multe decizii pe care le luam in legatura cu schimbarile din garderoba noastra sunt legate de accesorii (genti, bratari, coliere, ochelari de soare) si pantofi. Un outfit perfect este intotdeauna completat de accesorii perfecte. Inspirate de tendintele de primavara-vara 2015 prezentate la ultimele fashion weekuri, trecem in revistaA accesoriile care vor avea impact in primavara lui 2015. Bratara lata tip manseta capata o atentie eroica. O alta piesa clasica, ochelarii de soare aviator primesc o modernizare de proportii in 2015, mai ales atunci cand sunt integrati in tinute de inspiratie din anii '70.A
De asemenea, evolutii interesante s-au remarcat si pe parte de genti de mana. Renuntam la gentile oversize si ne indreptam atentia catre posetele lady-like. Impractice cumva, dar suficient de incapatoare pentru un telefon, un ruj, un portofel si o pereche de chei. A In ceea ce priveste imprimeurile, sezonul acesta aduce cu el o multime de stiluri impodobite cu flori.

Acestea sunt cele mai importante accesorii ale primaverii care va vor completa orice tinuta. Experimenteaza de fiecare si urmareste tendintele pentru a avea un look perfect si elegant tot timpul.

Sursa foto Shutterstock accesorii 2015

Marci prezentate in colectia Accesoriile primaverii 2015: bpc, Nissa, Zega

Etichete pentru Accesoriile primaverii 2015: 2015tendinte primavara 2015accesorii 2015primavara 2015

 
Inchide Setari
 
 
 
Off