Palarii, ochelari de soare, genti si alte accesorii pentru plaja

Popularitate (4/5 din 4 voturi):
Placut Placut Placut Placut Placut
Palarii, ochelari de soare, genti si alte accesorii pentru plaja

Pregateste-te cum se cuvine pentru plaja! Recunoastem ca vrem sa aratam bine in orice moment, chiar si atunci cand mergem la plaja. Pe langa costumul de baie, despre care stim ca a durat o vesnicie pana l-ai gasit pe cel perfect, adaugam in geanta de plaja o crema de protectie, ochelari de soare, o bentita care se proteje parul de apa, o palarie care ne protejeaza de razele puternice ale soarelui.
Iata cum poti realiza tinuta ideala pentru o zi de plaja. Ai nevoie de: o rochita alba din in, o palarie din paie cu boruri largi, o pereche de slapi comozi, o pereche de ochelari de soare, costumul de baie, o geanta de plaja din care nu trebuie sa-ti lipseasca emulsia de plaja, o bentita pentru par, un balsam de buze, cartea preferata si o sticla cu apa. Nu uita sa te hidratezi! Daca ai toate acestea, vei avea o zi minunata la plaja!

Marci prezentate in colectia Palarii, ochelari de soare, genti si alte accesorii pentru plaja: 3 Suisses, FashionUp

Etichete pentru Palarii, ochelari de soare, genti si alte accesorii pentru plaja: ochelari de soarepalariioslapigenti plaja c apentru plajastreet fashionpalarieimprimeu multicolorcamelochelari de soare 2013slapi cu florislapi auriislapi camelslapi multicolor

 
Inchide Setari
 
 
 
Off