Tutorial: Cum sa obtii un machiaj de zi in maxim 10 minute

Popularitate (0/5 din 0 voturi):
Placut Placut Placut Placut Placut
Tutorial: Cum sa obtii un machiaj de zi in maxim 10 minute

Pentru a realiza un machiaj rezistent de zi, aveti nevoie de maxim 10 minute. Nu glumim! Acestia sunt pasii pe care trebuie sa-i urmati pentru a fi gata la timp:

Pasul 1: Aplica o crema hidratanta pe tenul proaspat spalat si curatat.
Pasul 2: Foloseste un anticearcan pentru a estompa cearcanele si a acoperi imperfectiunile. Incepe aplicarea anticearcanului din interior spre exterior.
Pasul 3: Aplica un fond de ten fluid, intr-o culoare cat mai apropiata de cea a tenului tau. Incearca sa nu incarci tenul cu foarte mult fond de ten, va parea unul artificial, lipsit de naturalete.
Pasul 4: Incepe prin a machia zona ochilor. Iti recomandam un creion dermatograf pentru conturul ochilor si un fard de pleoape in culori cat mai naturale pentru pleoape. Pentru machiajul de zi nu folosi culori intense. Completeaza machiajul ochilor cu un rimel negru. Aplica-l cu grija, fara ca pleoapele sa para incarcate.
Pasul 5: Aplica un ruj rezistent in ton cu fardul de pleope. Alege culori cat mai naturale.
Pasul 6: Pentru a avea un aspect natural, dar si un machiaj rezistent pe parcusul intregii zile, aplica un fard de obraz.
Spor la treaba si o zi minunata!

Marci prezentate in colectia Tutorial: Cum sa obtii un machiaj de zi in maxim 10 minute: Bruno Vassari, Dr. Organic, Farmec, PARISAX PROFESSIONAL, Rimmel

Etichete pentru Tutorial: Cum sa obtii un machiaj de zi in maxim 10 minute: machiajmachiaj de zitutorialmascararimelcrema hidratantablushanticearcandr organicmascara genel lungicrema cu vitamina e

 
Inchide Setari
 
 
 
Off