Info
X
info

Adresa pnk casual
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Magazine » Adrese magazine » Adresa PNK Casual » Pagina 1 din 1

Voteaza:
Rating curent: ***** (1 vot)

Tipareste | Trimite prin Y!M Share

AndreeaC13 Avatarul lui AndreeaC13
Citeaza Raspunde

Postat de AndreeaC13 pe 9 Ianuarie 2009 la 12:30

Aveti idee unde sunt magazine PNK Casual? Eu am tot cumparat diverse chestii de la ei dar nu din magazinele proprii, ci de la Georgia si altele unde au mai multe branduri. As vrea totusi sa gasesc unul cu toata colectia.
allurica Avatarul lui allurica
Citeaza Raspunde

Postat de allurica pe 27 Ianuarie 2009 la 14:36

Eu stiam ca pnk casual este un brand care a luat nastere in Rep. Moldova , cred ca este un singur magazin si in Bucuresti .
Dar poti comanda online la adresa http://www.catman.ro/index.php?page=categories&id=9&store=54
sper ca ti-am fost de folos!
allurica Avatarul lui allurica
Citeaza Raspunde

Postat de allurica pe 27 Ianuarie 2009 la 14:42

De fapt adresa e Gen. Berthelot nr. 1-3, Mihai Bravu nr 39
Telefon: 021 311 87 40 si da, e singurul magazin din tara numai cu produse PNK casual.
oty_lya Avatarul lui oty_lya
Citeaza Raspunde

Postat de oty_lya pe 19 Februarie 2009 la 20:09

Pe general Berthlot este un magazin numai cu PNK-uri . Nu stiu daca e reprezentanta sau ceva...dar are numai haine cu etichteta PNK Casual.Ca si reper, daca esti din bucuresti, este colt cu victoriei, pe partea dreapta, cum vii dinspre G-ral Budisteanu
Citeaza Raspunde

Postat de pe 19 Martie 2009 la 01:01

de fapt daca imi amintesc bine era un magazin si la pitesti
envy008993 Avatarul lui envy008993
Citeaza Raspunde

Postat de envy008993 pe 14 Iunie 2009 la 15:34

un magazin PNK este pe Calea Victoriei, langa fostul BOSS ;)
te_urasqubesc Avatarul lui te_urasqubesc
Citeaza Raspunde

Postat de te_urasqubesc pe 26 Iulie 2009 la 19:33

eu stiu unul pe mihai bravu, foarte aproape de obor, in statie la 101, 335 si 330, pe partea dreapta cum vii de la piata iancului spre obor
a_irina Avatarul lui a_irina
Citeaza Raspunde

Postat de a_irina pe 2 August 2009 la 11:42

De la: envy008993, la data 2009-06-14 15:34:18un magazin PNK este pe Calea Victoriei, langa fostul BOSS ;)

vis-a-vis, mai precis, intre Stefanel si o agentie de turism. Nu e chiar pe calea victoriei, e pe straduta care coboara de pe Calea Victoriei inspre Catedrala Sf Iosif
gabrielacotet Avatarul lui gabrielacotet
Citeaza Raspunde

Postat de gabrielacotet pe 18 August 2009 la 12:36

in bucuresti, pnk este in zona obor, putin mai in spate cand mergi spre piata iancului, pe partea stanga. e un magazin micutz. sper sa il gasesti ;) spor la cumparaturi
envy013417 Avatarul lui envy013417
Citeaza Raspunde

Postat de envy013417 pe 21 August 2009 la 14:43

Asa cum ai aflat deja, In Bucuresti avem 2 magazine : unul Pe General Berthlot nr 1-3, ( colt cu Calea Victoriei) si unul pe Mihai Bravu , inainte de intrarea in pasajul Obor , pe partea dreapta( cum vii de la Iancului ). Mentionez ca Pnk casual este un brand 100 % romanesc.
Va asteptam cu drag, cu noua colectie de toamna.
inka82 Avatarul lui inka82
Citeaza Raspunde

Postat de inka82 pe 26 August 2009 la 19:31

Buna,
Locuiesc in Cluj-Napoca, si din nefericire aici nu este magazin PNK Casual. Am vazut in revista Joy, nr din septembrie 2009 o rochie foarte frumoasa, verde inchis, la pagina82, 79 lei. Imi place foarte mult si mi-ar placea sa cumpara, problema este ca nu pot ajunge la Bucuresti. De aceea vreau sa intreb daca se poate comand din magazin, si sa se trimita prin posta. Va rog sa ma contactati daca aveti un raspuns la adresa de mail irenke82@yahoo.com.

Va multumesc
Popa_Ana_Marina Avatarul lui Popa_Ana_Marina
Citeaza Raspunde

Postat de Popa_Ana_Marina pe 30 Septembrie 2009 la 15:41

Cei de la PNK Casual au sediul firmei pe Str Sfintii Apostoli nr 44, Sector 4, 040091 - Bucuresti. La adresa aceasta ei confectioneaza hainele dar magazinul lor se afla pe Calea Victoriei. Nu stiu sa iti spun exact numarul dar undeva pe partea cu magazinul Muzica. Nu iti ramane decat sa iei magazinele de la cap la coada si sa cauti. Succes!

Intra in contul tau

Cauta job

ejobs

Inchide Setari

Off