Info
X
info

Uggs
Pagina 1 din 2

Toate forumurile » Moda » Tendinte » UGGS » Pagina 1 din 2

Voteaza:

Tipareste | Trimite prin Y!M Share

Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:
Citeaza Raspunde

Postat de pe 12 Ianuarie 2009 la 18:26

Imi plac la nebunie cizmulitzele UGG dar mi se par ingrozitor de scumpe. Gasesc pe undeva UGGS la un pret decent, adica sub 300 de lei?
banu_a Avatarul lui banu_a
Citeaza Raspunde

Postat de banu_a pe 12 Ianuarie 2009 la 20:25

da...gasesti in idm la 219 lei UGG! sau imitatii la 100 lei!

serena1 Avatarul lui serena1
Citeaza Raspunde

Postat de serena1 pe 13 Ianuarie 2009 la 09:29

Acum sunt reduceri . Gasesti sigur sub 300 ron. Incearca la nine west
Citeaza Raspunde

Postat de pe 13 Ianuarie 2009 la 11:23

da incercati sa cautati cizme ugg la pret mic la magazinele mexton la pret de 90 de lei.ieftin asa-i?mi-am achizitionat si eu o pereche mov.sunt sooper!!!!!!!!!!!
lil_miss_understood Avatarul lui lil_miss_understood
Citeaza Raspunde

Postat de lil_miss_understood pe 13 Ianuarie 2009 la 14:02

unde mai exact este magazinul mexton?
me_ralu Avatarul lui me_ralu
Citeaza Raspunde

Postat de me_ralu pe 13 Ianuarie 2009 la 21:18

la deichmann se gasesc
Citeaza Raspunde

Postat de pe 14 Ianuarie 2009 la 11:31

acuma depinde in ce oras stai ca sa-ti pot spune unde ar fi mai exact un magazin mexton.eu stau in satu mare si magazinul se afla pe str stefan cel mare.tu din ce oras esti ca poate iti spun cum poti sa gasesti magazinul astept mesaul tau
lil_miss_understood Avatarul lui lil_miss_understood
Citeaza Raspunde

Postat de lil_miss_understood pe 14 Ianuarie 2009 la 17:22

eu sunt din buc. am presupus ca si tu.;)
IRION Avatarul lui IRION
Citeaza Raspunde

Postat de IRION pe 14 Ianuarie 2009 la 23:52

Cizmele "UGG" de care s-a tot vorbit pe forum sunt doar niste fake-uri.... singurele magazine care comercializeaza brandul UGG sunt "Famous Brands". le gasiti in Mall Vitan, Carrefour Orhideea, Plaza , pt aproximativ 750 lei (neredusi). Daca preferati cumparaturile online, va recomand amazon.co.uk . Eu sunt un mare fan UGG, am reusit ca imi iau 3 perechi acest sezon :) Succes
ferero Avatarul lui ferero
Citeaza Raspunde

Postat de ferero pe 22 Ianuarie 2009 la 09:37

MIE UNA NU-MI PLAC , SUNT URATE NU DEGEABA POARTA NUMELE CARE IL AU. DAR NU ASTA CONTEAZA. STITI DE FAPT CARE E POVESTEA LOR..? AU FOST CREATE PENTRU SURFERII AUSTRALIENI CARE ASTEPTAM MULT TIMP UN VAL PENTRU A PRACTICA SURFUL SI CA SA NU LE INGHETE PICIOARELE AU FOST CREATE ACESTE CIZME. NU LE POTI PURTA DACA PLOUA SAU DACA NINGE, NU LE POTI INTRETINE CU CREMA DE PANTOFI SAU SA LE CURETI CU CARPA SAU ALTCEVA ...... AU FORMA URATA ...PENTRU NOI SEXUL FRUMOS NU AVANTAJEAZA UN PICIOR , NU DAU UN ASPECT FEMININ , SUNT BADARANE , DAU UN ASPECT DE NEGLIJENTA ASTA E PAREREA MEA, INSA CUI II PLAC SA LE POARTE. UGG ORIGINALE SUNT FOARTE SCUMPE ....INSA RESTUL ..IN ITALIA GASESTETI IN TOATE MAGAZINELE SI IN PICIOARELE TUTUROR PUSTUAICELOR SI SUNT IEFTINE CA AU SUPER REDUCERI ACUM. POATE O SA-TI GASESTI PE NET , SUNT PERSOANE CARE VAND PE NET MAI IEFTINE.
sab628 Avatarul lui sab628
Citeaza Raspunde

Postat de sab628 pe 25 Ianuarie 2009 la 17:45

amazon livreaza haine si in romania? nu stiam !
theea Avatarul lui theea
Citeaza Raspunde

Postat de theea pe 25 Ianuarie 2009 la 20:15

Eu mi-am luat UGG originale firma australia (firma care le-a creat ) cu 5 lei de la tigani
:> [ Piata Traian, Brasov, prima taraba ;) ] acolo totul e la super oferta, daca rascoliti cu atentie :)))
bestiutza_mv Avatarul lui bestiutza_mv
Citeaza Raspunde

Postat de bestiutza_mv pe 26 Ianuarie 2009 la 11:00

Draga theea,
Daca tu crezi ca si anume chinezismele pe care le-ai luat tu din piata cu 5 lei sunt originale, ai o problema......foarte rar, chiar si in perioada reducerilor, cizmele UGG originale scad sub 140 usd. Si asta pentru ca au o calitate si proprietati anume. A, ca fake-uri mai mult sau mai putin reusite sau cizme cu model asemanator gasesti la mai multe brand-uri, asta e cu totul altceva.....
girtanmihaela Avatarul lui girtanmihaela
Citeaza Raspunde

Postat de girtanmihaela pe 11 Februarie 2009 la 20:43

De la: ferero, la data 2009-01-22 09:37:58MIE UNA NU-MI PLAC , SUNT URATE NU DEGEABA POARTA NUMELE CARE IL AU. DAR NU ASTA CONTEAZA. STITI DE FAPT CARE E POVESTEA LOR..? AU FOST CREATE PENTRU SURFERII AUSTRALIENI CARE ASTEPTAM MULT TIMP UN VAL PENTRU A PRACTICA SURFUL SI CA SA NU LE INGHETE PICIOARELE AU FOST CREATE ACESTE CIZME. NU LE POTI PURTA DACA PLOUA SAU DACA NINGE, NU LE POTI INTRETINE CU CREMA DE PANTOFI SAU SA LE CURETI CU CARPA SAU ALTCEVA ...... AU FORMA URATA ...PENTRU NOI SEXUL FRUMOS NU AVANTAJEAZA UN PICIOR , NU DAU UN ASPECT FEMININ , SUNT BADARANE , DAU UN ASPECT DE NEGLIJENTA ASTA E PAREREA MEA, INSA CUI II PLAC SA LE POARTE. UGG ORIGINALE SUNT FOARTE SCUMPE ....INSA RESTUL ..IN ITALIA GASESTETI IN TOATE MAGAZINELE SI IN PICIOARELE TUTUROR PUSTUAICELOR SI SUNT IEFTINE CA AU SUPER REDUCERI ACUM. POATE O SA-TI GASESTI PE NET , SUNT PERSOANE CARE VAND PE NET MAI IEFTINE.

Sunt total de acord cu tine. Desi sunt purtate si de staruri cunoscute in intreaga lume, nu le-as pune in picioare nici sa ma platesti...sunt oribile
Si in plus de asta sunt purtate de 90% din populatia de sex feminin!
flyWITHme Avatarul lui flyWITHme
Citeaza Raspunde

Postat de flyWITHme pe 18 Martie 2009 la 12:14

Eu mi-am facut comanda pe net...a durat 2 saptamani pana mi-a venit pt ca nu aveau ceea ce-mi doream in stoc. Am dat 290 ron pe ele. Presupun ca nu sunt originale...insa arata super bine...le-am purtat toata iarna...si nu le-am spalat pana acum...desi sunt bej . De fiecare data cand ajungeam acasa...in cazul in care ma prindea vreo ploaie si ramaneau pete pe ele le curatam cu o perie mai aspra si erau ca noi. Uitandu-ma prin Plazza, la cele 2 magazine vis-a-vis de Gima...am observat ca ugg-urile identice cu ale mele sunt 550 ron...mai erau si unele la 350 ron insa au o blanitza mult mai rara si mica in interior. Asa ca...pt cele care nu sunteti dispuse sa dati atatia bani pe niste ugg-uri originale...acestea sunt super ok.Legat de cele din idm...sunt mizerabile! Nu se compara cu ale mele...materialul din exterior(pt ca nu`l pot numi piele) se lasa...daca iti iei cu jumate de nr mai mare...si mai calci si oleaca stramb...sa vezi ce cute oribile fac
MIRAje_Safaoui Avatarul lui MIRAje_Safaoui
Citeaza Raspunde

Postat de MIRAje_Safaoui pe 10 Aprilie 2009 la 19:09

De la: ferero, la data 2009-01-22 09:37:58MIE UNA NU-MI PLAC , SUNT URATE NU DEGEABA POARTA NUMELE CARE IL AU. DAR NU ASTA CONTEAZA. STITI DE FAPT CARE E POVESTEA LOR..? AU FOST CREATE PENTRU SURFERII AUSTRALIENI CARE ASTEPTAM MULT TIMP UN VAL PENTRU A PRACTICA SURFUL SI CA SA NU LE INGHETE PICIOARELE AU FOST CREATE ACESTE CIZME. NU LE POTI PURTA DACA PLOUA SAU DACA NINGE, NU LE POTI INTRETINE CU CREMA DE PANTOFI SAU SA LE CURETI CU CARPA SAU ALTCEVA ...... AU FORMA URATA ...PENTRU NOI SEXUL FRUMOS NU AVANTAJEAZA UN PICIOR , NU DAU UN ASPECT FEMININ , SUNT BADARANE , DAU UN ASPECT DE NEGLIJENTA ASTA E PAREREA MEA, INSA CUI II PLAC SA LE POARTE. UGG ORIGINALE SUNT FOARTE SCUMPE ....INSA RESTUL ..IN ITALIA GASESTETI IN TOATE MAGAZINELE SI IN PICIOARELE TUTUROR PUSTUAICELOR SI SUNT IEFTINE CA AU SUPER REDUCERI ACUM. POATE O SA-TI GASESTI PE NET , SUNT PERSOANE CARE VAND PE NET MAI IEFTINE.

si eu sunt de acord cu tine...nu-mi plac de nicio culoare..n-au nimic feminin in ele...mai era intr-o perioada moda cizmelor de cauciuc...alea cel putin si mai oribile...sa dau o groaza de bani pe niste porcarii din cauciuc??never!insa asa cum ai spus si tu,cui ii place sa le poarte!
andreimichelle Avatarul lui andreimichelle
Citeaza Raspunde

Postat de andreimichelle pe 26 Aprilie 2009 la 14:33

in acest link vei gasi niste oferte de cizme la pret acceptabil, daca dorinta ta mai este de actualitate. oricum aici vei mai gasi si alte modele de incaltaminte, e drept nu din piele dar acceptabile.

http://www.pantofisenzationali.ro/colectieveche/colectie.php
fannybalan Avatarul lui fannybalan
Citeaza Raspunde

Postat de fannybalan pe 10 Mai 2009 la 08:48

nu sunt nici din piele si au preturile astea ?!!!!!
cutuana Avatarul lui cutuana
Citeaza Raspunde

Postat de cutuana pe 10 Mai 2009 la 20:34

Eu am gasit un magazin on line cu lucruri dragute si ffff ieftine. Va puteti convinge accesand http://aniesshop.blogspot.com/
percatalina Avatarul lui percatalina
Citeaza Raspunde

Postat de percatalina pe 24 Mai 2009 la 10:15

Dar ati in cercat si aici http://www.ugg-ugg.ro/ Nu mi-am luat dar mie mi s -au parut ok si ca aspect si ca model si mai ales ca pret.
ancaghiorghiu Avatarul lui ancaghiorghiu
Citeaza Raspunde

Postat de ancaghiorghiu pe 4 Iunie 2009 la 15:15

Draga mea, cea care sustii ca la Deichman se gasesc UGG, tin sa iti spun ca acelea sunt doar imitatii. Cea care intrebase despre UGG, se referea, sper din suflet, la original...Celelalte sunt doar copii, de cele mai multe ori total nereusite si, pe langa faptul ca sunt cheap...sunt de calitate indoielnica. Asa ca...daca tot este criza, haideti sa aplicam si noi acel dicton englez care spune ca suntem prea saraci ca sa ne permitem lucruri ieftine.
paula09 Avatarul lui paula09
Citeaza Raspunde

Postat de paula09 pe 8 Iulie 2009 la 13:26

pt cine are deja uggs...apropo eu mii le-am luat din londra la 100de lire...dar nu mi-a trecut prin cap sa-mi iau si spray pt intretinere..(era coada la cumparat si nu sunt delok eftine ,sateai la coada afara ca sa te lase sa inti in magazin.).........asa ...deci fetelor...cum le intretineti..ale mele sunt negre .
heiho_letsgo Avatarul lui heiho_letsgo
Citeaza Raspunde

Postat de heiho_letsgo pe 24 Septembrie 2009 la 18:33

sau mai poti gasi la magazinul takko originali,in modele diverse la 90 roni
heiho_letsgo Avatarul lui heiho_letsgo
Citeaza Raspunde

Postat de heiho_letsgo pe 24 Septembrie 2009 la 19:20

dak ai face un serch mai bun ai observa ca majoritatea produselor de la firme renumite sunt made in china sau thailand,asa k numai snobilor le pasa de brand oamenii realisti nu le pasa de firme renumite pe cata vreme pot lua acelasi produs l pretul care il are de fapt,brand-ul sucks
envy1995 Avatarul lui envy1995
Citeaza Raspunde

Postat de envy1995 pe 30 Septembrie 2009 la 20:31

nu va mai tot bateti joc de ugg. sunt foarte faini si dak vreiti sa stiti nu sunt facuti in china. dar na cum nu va intreseaza moda prea mult si vreti sa va cumparati numa imitatii mergeti in bazar si veti gasi porcari cu 30 ron in loc de 300.

p.s ugg sunt facuti in Australia
uggcizme Avatarul lui uggcizme
Citeaza Raspunde

Postat de uggcizme pe 11 Octombrie 2009 la 13:31

Vand cizme UGG.
Sunt disponibile peste 50 de modele si culori.
Toate marimile !
Preturi intre 250 si 300 ron.

Cizmele vin in cutia originala, insotite de care card si certificat care atesta ca sunt originale. Fiecare cutie cu cizme este pusa intr-o punga de hartie UGG originala.

Pentru mai multe detalii si un catalog complet ma puteti contacta la uggcizme@yahoo.com sau la ID Yahoo Messenger: uggcizme .
sweet_girl Avatarul lui sweet_girl
Citeaza Raspunde

Postat de sweet_girl pe 15 Noiembrie 2009 la 15:55

Am vazut si eu cu 300 ron, sunt super imi plac , poate imi aduce si mie Mosu' :))
Delia2000 Avatarul lui Delia2000
Citeaza Raspunde

Postat de Delia2000 pe 1 Decembrie 2009 la 10:36

De la: paula09, la data 2009-07-08 13:26:25pt cine are deja uggs...apropo eu mii le-am luat din londra la 100de lire...dar nu mi-a trecut prin cap sa-mi iau si spray pt intretinere..(era coada la cumparat si nu sunt delok eftine ,sateai la coada afara ca sa te lase sa inti in magazin.).........asa ...deci fetelor...cum le intretineti..ale mele sunt negre .

spray pt intretinere pt piele intoarsa ...se gasesete in mai toate magazinele de incaltaminte
envy001869 Avatarul lui envy001869
Citeaza Raspunde

Postat de envy001869 pe 1 Decembrie 2009 la 12:15

ugg'urile sunt foarte practice, merg la app orice tinuta, daca stii ce si cum sa ti'o alegi, fie ea seara sau zi, si in privinita tuturor magazinaselor de mai sus, ma cam indoiesc ca au ugg'uri originale :) incercati sa va faceti rost de la cnv de incredere si cel mai important din alta tara, pot fi ele si de la famous brands, chiar nu ati urmarit reportajul cu milioanele de produse(fake'uri) confiscate la vama?pentru toate magazinele"alea mari" ... nu de la oricare magazinas,dupa un pret de chilipir ,asta daca intr'adevar vrei ugg si nu vreun fake :)
envy012965 Avatarul lui envy012965
Citeaza Raspunde

Postat de envy012965 pe 2 Decembrie 2009 la 17:03

eu am vazut UGG in H la 200, si chiar par real
Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Cauta job

ejobs

Inchide Setari

Off