Info
X
info

Par cret...
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Frumusete » Ingrijirea parului si coafuri » Par cret... » Pagina 1 din 1

Voteaza:
Rating curent: ***** (3 voturi)

Tipareste | Trimite prin Y!M Share

mire_28 Avatarul lui mire_28
Citeaza Raspunde

Postat de mire_28 pe 20 Ianuarie 2009 la 21:33

Buna,
Stie cineva ce sampon este mai bun pentru par cret; adica natural de la mama lui?
sab628 Avatarul lui sab628
Citeaza Raspunde

Postat de sab628 pe 25 Ianuarie 2009 la 17:44

o sa-l incerc si eu, am par destul de rebel :D mie imi place big de la lush, tine o vesnicie m-am saturat de el !
nstrvalentina Avatarul lui nstrvalentina
Citeaza Raspunde

Postat de nstrvalentina pe 26 Ianuarie 2009 la 00:17

Hello!
Eu iti recomand samponul 2 in 1 cu balsam delicat din gama Satinique,deoarece lasă părul moale, strălucitor și curat într-o singură aplicare,părul este ușor de pieptănat și controlează efectul static ,
asigurănd un plus de catifelare, mobilitate și control.
timea_01 Avatarul lui timea_01
Citeaza Raspunde

Postat de timea_01 pe 26 Ianuarie 2009 la 10:26

Eu va recomand samponul si balsamul de la Catwalk......E super bun! Iti lasa parul moale, iti descurca firele, da luciu si mai trebuie sa iti speli parul dupa 6 zile....
deamonlove Avatarul lui deamonlove
Citeaza Raspunde

Postat de deamonlove pe 4 Martie 2009 la 09:08

sa inteleg ca daca am parul gras nu o sa mai mi se ingrase asa repede?:Dde unde il pot lua?
Mirici Avatarul lui Mirici
Citeaza Raspunde

Postat de Mirici pe 4 Martie 2009 la 14:24

Buna! ce pot sa iti spun e ca samponul nu prea rezolva problemele parului cret chiar daca este destinat parului cret. cele mai bune rezultate se obtin cu produse de styling, de dupa spalat. eu iti recomand o "crema", Curl Cream se numeste, care se aplica pe parul umed. Defineste buclele si controleaza parul ondulat sau cret fara sa il lase lucios, ii pastreaza forma si elasticitatea pentru mai mult timp.
jo_lie370 Avatarul lui jo_lie370
Citeaza Raspunde

Postat de jo_lie370 pe 5 Martie 2009 la 09:56

De la: Mirici, la data 2009-03-04 14:24:57Buna! ce pot sa iti spun e ca samponul nu prea rezolva problemele parului cret chiar daca este destinat parului cret. cele mai bune rezultate se obtin cu produse de styling, de dupa spalat. eu iti recomand o "crema", Curl Cream se numeste, care se aplica pe parul umed. Defineste buclele si controleaza parul ondulat sau cret fara sa il lase lucios, ii pastreaza forma si elasticitatea pentru mai mult timp.

Curl Cream? de la ce firma si de unde il pot cumpara? ca eu nu cred k am vazu prin magazine...eu sunt din galati. mersi:*
adynafr Avatarul lui adynafr
Citeaza Raspunde

Postat de adynafr pe 8 Martie 2009 la 12:19

Daca tot vorbeati de Satinique, ptr absolut orice par e exceptional un tratament su serul de scalp. Parul se revitalizeaza instant. E recomandat tot timpul anului, cu precadere la intrarea in primavara ptr ca avem organismul mai putin vitaminizat la iesirea din intunericoasa iarna. adina69_2003
Pupici si O PRIMAVARA MUNINATA CU MULTA LUMINA!!!
Mirici Avatarul lui Mirici
Citeaza Raspunde

Postat de Mirici pe 10 Martie 2009 la 16:40

Curl Cream e din gama profesionala Label.M de la Toni& Guy. Din pacate produsele sunt nou aparute pe piata si se gasesc numai in saloane. poti intra pe site-ul asta sa aflii mai multe detalii http://www.beautyone.ro/Detalii/Curl-Cream--Crema-pentru-bucle5c/
Citeaza Raspunde

Postat de pe 15 Martie 2009 la 12:26

viziteaza http://pisikdincopaculcufloridekiwi.blogspot.com/ cercei,brose,pandantive,bratari,mini figurine personalizate, brelocuri ,clame de par si mai nou inele toate realizate din pasta de modelaj 100% handmade
raluka04 Avatarul lui raluka04
Citeaza Raspunde

Postat de raluka04 pe 16 Martie 2009 la 19:56

in primul rand trebuie sa vezi ce tip de par a, dar si starea sclpuluii:normal, gras, cu matreata, sensibil.parul cret ca structura a firului este uscat.pt spalarea paruului nu se folosesc sampoane 2 in 1 pt ca elimina actiunea unuia altuia si nu sunt recomandate.cat pt sampon sa folosesti ceva adecvat tipului de scalp.apoi trebuie aplicat balsam cu generozitate si pieptanat usor de la varfuri spre radacini si nu invers pt ca altfel il descurci greu.poti opta si pentru o crema cu sau fara clatire cum preferi.in ceea ce priveste stylingul ai nevoie de ceva care sa defineasca buclele de obicei sunt lichide sau geluri de definire.in ceea ce priveste spalatul parului 1 data la 6 zile nu e adevarat trebuie sa il speli cand e murdar, iar dak ai parul gras odata la 2 3 zile in functie de cat de tare s-a ingrasat.poti sa il lasi si 1 an nespalat tot se ingrasa pt asta depinde de tipul pielii si nu de cat de des te speli.pupik la toate
anddabi Avatarul lui anddabi
Citeaza Raspunde

Postat de anddabi pe 5 Mai 2009 la 21:18

pot recomanda produsele de la wella, insa le gasiti doar in saloane. sunt multumita de ele, insa depinde de tipul de par al fiecaruia
samyra_2004 Avatarul lui samyra_2004
Citeaza Raspunde

Postat de samyra_2004 pe 9 Iunie 2009 la 10:27

Si eu am parul cret si foarte incapatanat.

Singurul sampon care a avut efect este Lorea'l Profesional pentru parul cret.

Am sa incerc crema recomandata de voi si sper sa ma ajute :)
creatza_dan Avatarul lui creatza_dan
Citeaza Raspunde

Postat de creatza_dan pe 9 Iunie 2009 la 11:09

buna.eu am parul cret si pe deasupra mai am si extensii...deci e destul de greu de ingrijit..dar ma descurc foarte bine cu gama gliss,folosesc si sambon si balsam si masca de la gliss si chiar sunt multumita.sper sa fiti multumite si voi.pup.o zi buna
envy000967 Avatarul lui envy000967
Citeaza Raspunde

Postat de envy000967 pe 10 Iunie 2009 la 18:29

de unde il pot achizitiona?
se gaseste in mag?
sper ca nu-mi apare matreata dupa aceea,ca eu sunt cam sensibila si daca schimb samponul risc sa fac matreata.
magdacj Avatarul lui magdacj
Citeaza Raspunde

Postat de magdacj pe 23 Iunie 2009 la 09:26

Eu folosesc sampon si masca de la Matrix pt definirea buclelor. E bestial.
andreea_radu Avatarul lui andreea_radu
Citeaza Raspunde

Postat de andreea_radu pe 23 Iunie 2009 la 11:53

Hello! Mastile ptr par cretz chiar ajuta. De asemenea, produsele de styling de aplicat dupa spalare iar ajuta. Recomand cu incredere (pentru ca si eu am parul ondulat-cret cu firul destul de uscat ceea ce mi-a dat o mare bataie de cap ...) folosirea unui tratament JOICO pentru par uscat sau hidratant pentru ca parul sa nu mai fie uscat iar apoi dupa spalare, aplicata ceva crema ptr bucle.
Parul meu chiar arata mult mai ok desi e vopsit:P E mai fin si chiar mai cret decat inainte;) A inceput sa imi placa pana si mie....care de obicei, preferam sa il am indreptat.
Multa bafta!
lyvya Avatarul lui lyvya
Citeaza Raspunde

Postat de lyvya pe 26 Iulie 2009 la 11:27

SI eu am parul cret e cam greu de ingrijit ...as vrea sa stiu si eu de und epot lua samponul acela Matrix ca mam uitat pe google si numai saituri englezesti imi apar ....sunt din bucuresti si vreau sa stiu de unde il pot lua ??? ms frumos
Vio_Dobre Avatarul lui Vio_Dobre
Citeaza Raspunde

Postat de Vio_Dobre pe 28 Septembrie 2009 la 22:06

De curand am citit pe un forum despre crema cu petrol si extracte naturale, am cumparat-o si vreau sa spun ca este extraordinara, nici nu mai cade parul si se aranjeaza si foarte frumos, nici nu mai necesita uscare cu foehnul,eu avnd tot parul cret de la mama natura. Incercati-l si nu o sa regretati
envy001132 Avatarul lui envy001132
Citeaza Raspunde

Postat de envy001132 pe 29 Septembrie 2009 la 19:02

intrebare: care hraneste mai bine,masca sau balsamul?
Ionyssa Avatarul lui Ionyssa
Citeaza Raspunde

Postat de Ionyssa pe 27 Octombrie 2009 la 18:30

Raspuns: shaworma hraneste cel mai bine :))) Si ar mai fi KFC :)))) De regula, dupa samponare, pentru cumintirea parului, luciu, etc, se foloseste balsam. Si dupa balsam, masca de par care se presupune ca are ceva vitamine. Cred ca masca balsamul si samponul la un loc fac casa buna si trebuie folosite in combinatie.
liviabarbu93 Avatarul lui liviabarbu93
Citeaza Raspunde

Postat de liviabarbu93 pe 28 Octombrie 2009 la 21:33

De la: jo_lie370, la data 2009-03-05 09:56:38
De la: Mirici, la data 2009-03-04 14:24:57Buna! ce pot sa iti spun e ca samponul nu prea rezolva problemele parului cret chiar daca este destinat parului cret. cele mai bune rezultate se obtin cu produse de styling, de dupa spalat. eu iti recomand o "crema", Curl Cream se numeste, care se aplica pe parul umed. Defineste buclele si controleaza parul ondulat sau cret fara sa il lase lucios, ii pastreaza forma si elasticitatea pentru mai mult timp.

Curl Cream? de la ce firma si de unde il pot cumpara? ca eu nu cred k am vazu prin magazine...eu sunt din galati. mersi:*

il vreau si eu:)
liviabarbu93 Avatarul lui liviabarbu93
Citeaza Raspunde

Postat de liviabarbu93 pe 28 Octombrie 2009 la 21:35

De la: Mirici, la data 2009-03-10 16:40:07Curl Cream e din gama profesionala Label.M de la Toni& Guy. Din pacate produsele sunt nou aparute pe piata si se gasesc numai in saloane. poti intra pe site-ul asta sa aflii mai multe detalii http://www.beautyone.ro/Detalii/Curl-Cream--Crema-pentru-bucle5c/

dar stie cineva cat costa??
co_ral_y2_yahoo_com Avatarul lui co_ral_y2_yahoo_com
Citeaza Raspunde

Postat de co_ral_y2_yahoo_com pe 16 Noiembrie 2009 la 00:03

Ceau!Eu am folosit balsam ...masti pentru par...ulei..creme...tratamente si nu au avut rezultate prea bune...dar am incercat samponul cu extract natural din nuc de la ELMIPLANT ( 8 lei) si crema de par cu placentala 15 lei (CREMA MIDOLLO & PLACENTA de 2 ori pe saptamana),si am avut cele mai bune rezultate : parul meu este acum cret de la radacina,straluceste,imi este mai usor sa-l aranjez,firul de par este sanatos de la radacina pana la varf ! ...este exact asa cum mi-am dorit!
Rezultatele s-au vazut dupa 3-4 spalari si am folosit si spuma pentru par cret !
Laura2010 Avatarul lui Laura2010
Citeaza Raspunde

Postat de Laura2010 pe 3 Martie 2010 la 00:01

Nu conteaza daca e cret sau drept.... ci... conteaza daca e gras sau uscat si daca e gros sau subtire firul de par...
Eu am parul subtire si cret...nici prea gras nici prea uscat. In aceste conditii combinatia cea mai fericita pentru mine este: sampon Pantene si Masca/Balsam Kallos.

Intra in contul tau

Cauta job

ejobs

Inchide Setari

Off