Info
X
info

Creme anticelulita
Pagina 1 din 3

Toate forumurile » Frumusete » Manichiura si pedichiura » creme anticelulita » Pagina 1 din 3

Voteaza:
Rating curent: ***** (5 voturi)

Tipareste | Trimite prin Y!M Share

Pagini: 1 2 3 >>
Sari la pagina:
ramonik_4_blondu Avatarul lui ramonik_4_blondu
Citeaza Raspunde

Postat de ramonik_4_blondu pe 26 Ianuarie 2009 la 18:57

ce parere aveti despre cremele anticelulita?sunt bune d cva..?
adynafr Avatarul lui adynafr
Citeaza Raspunde

Postat de adynafr pe 4 Februarie 2009 la 11:01

Ramonik, unele sunt bune, altele apa de ploaie... Oricum tine foarte mult de a respecta indicatiile, trebuie de obicei, sa te dai de 2 ori / zi dupa dus si daca folosesti un masaj cat de cat energic efectele sunt cele mai bune.
Cine vrea o crema exceptionala de celulita si alte creme anti-rid, anti-cosuri, hiratante , ... ma poate contacta la id mess adina69_2003 sau la mail adynafr@yahoo.fr. Pupici si bafta!
loreung Avatarul lui loreung
Citeaza Raspunde

Postat de loreung pe 17 Februarie 2009 la 07:53

fetelor...nu credeam ...am incercat fel si fel de creme de pe la noi....pana cand mia adus cineva din italia.
va recomand cu caldura ''Collistar'' http://www.collistar.it/ENG/b02.asp
aceasta crema am folosito in fiecare zi.ma dadeam o data seara si faceam 15 min de miscare. stau prost la capitolul exercitii, dar cu crema aceasta chiar am vazut rezultate, sinu aveam incredere in asa ceva. pop
dana_6825 Avatarul lui dana_6825
Citeaza Raspunde

Postat de dana_6825 pe 17 Februarie 2009 la 08:07

eu folosesc un ulei anticelulitic........;i sunt foarte multumita de el. in citeva zile s-au vazut rezultatele!
onomario Avatarul lui onomario
Citeaza Raspunde

Postat de onomario pe 17 Februarie 2009 la 10:13

Buna, cum se numeste uleiul anticelulitic?
raluki_rtz Avatarul lui raluki_rtz
Citeaza Raspunde

Postat de raluki_rtz pe 17 Februarie 2009 la 14:27

banuies ca ati auzit si de garnier body tonic......si de elmiplant celulight......si astea sunt foarte buna...mai ales ca la garnier aveti si dispozitiv de masaj....e super
envy000474 Avatarul lui envy000474
Citeaza Raspunde

Postat de envy000474 pe 22 Martie 2009 la 09:07

da, sunt bune impreuna cu masaj anticelulitic. Altfel, orice produs, indiferent cat de bun este, nu ajuta , mai ales in cazul in care celulita depusa cuprinde mai multe straturi.

Asta este parerea mea dupa ce un an de zile am dat banii pe creme si apoi m-am apucat sa merg cuminte la masaj.
Jaque Avatarul lui Jaque
Citeaza Raspunde

Postat de Jaque pe 22 Martie 2009 la 10:31

Collistar presupun ca e bun...dar si scump (zic asta pt ca am oja, rimel si fard de pleoape aceasta frma...si am cam dat!! dar merita). Crema anticelulita cam ce pretz are? Merci
raluque_2005 Avatarul lui raluque_2005
Citeaza Raspunde

Postat de raluque_2005 pe 22 Martie 2009 la 10:54

am auzit... de la un medic ( nu`i cunosc specializarea ) ca este recomandat pt celulita sa te "plimbi" prin casa 15 minute in sezut.si chiar se cunoaste.. puteti incerca..
Anaithis Avatarul lui Anaithis
Citeaza Raspunde

Postat de Anaithis pe 22 Martie 2009 la 12:19

Sa ma "plimb" prin casa in sezut... Trebuie sa initiez operatiunea "inlaturarea covoarelor, carpetzelelor"... Chiar sunt in stare de o asemenea ciudatzenie. Shi totusi... nu prea vad, cum se vor "evapora" pernitzele de sub fese...? K sa ma plimb in sezut... trebuie sa indoi picioarele, evident, dar nu se activeaza multzi mushchi...
Anaithis Avatarul lui Anaithis
Citeaza Raspunde

Postat de Anaithis pe 22 Martie 2009 la 12:20

Poate ma insel... Sper.
cristinastate Avatarul lui cristinastate
Citeaza Raspunde

Postat de cristinastate pe 23 Martie 2009 la 14:07

Plimbatul in sezut se face cu picioarele perfect intinse,varfurile deasemenea intinse,miscarea se face din solduri,de pe o fesa pe cealalta,o fesa pe sol cu picior cu tot si cealalta fesa usor ridicata de la sol impreuna cu piciorul aferent,paralel cu solul.
envy000351 Avatarul lui envy000351
Citeaza Raspunde

Postat de envy000351 pe 24 Martie 2009 la 22:04

Bună la toată lumea.
Referitor la creme anticelulitice, eu folosesc un anticelulitic termic din gama FOREVER.
Sunt foarte mulțumită.
Baftă în bătălia cu celulita.
Pa, pa.
Citeaza Raspunde

Postat de pe 26 Martie 2009 la 22:02

Eu am comandat din SUA crema anticelulita cu efect in 9 minute, sper sa dea rezultate bune
michelle_venus_21 Avatarul lui michelle_venus_21
Citeaza Raspunde

Postat de michelle_venus_21 pe 31 Martie 2009 la 09:40

Extraordinar...nu mai pot citi nimic ca o vad pe fatuca Floryna, cu mintea ei de gaina si cu al ei concurs...intri si ia vot automat...
envy000815 Avatarul lui envy000815
Citeaza Raspunde

Postat de envy000815 pe 3 Aprilie 2009 la 00:36

e super adevarat cu plimbarea prin casa.am fost la o sala,si antrenoarea ne punea sa facem 2 ture de sala,in acest mod.practic inaintezi,prin miscarea feselor.
Jaque Avatarul lui Jaque
Citeaza Raspunde

Postat de Jaque pe 12 Aprilie 2009 la 07:10

Loreung..imi poti spune cum este Collistar in materie "anticelulita"? :P
bebita Avatarul lui bebita
Citeaza Raspunde

Postat de bebita pe 12 Aprilie 2009 la 09:33

Te gandesti la vacanta?
www.taberelemele.ro
rhynna Avatarul lui rhynna
Citeaza Raspunde

Postat de rhynna pe 16 Aprilie 2009 la 20:37

Crema anticellulitica perfecta este si va ramane sportul.
rovana Avatarul lui rovana
Citeaza Raspunde

Postat de rovana pe 28 Aprilie 2009 la 15:28

Eu am folosit crema anticelulitica de la Elmiplant - Cellulight ..si nu am vazut cine stie ce diferente.

Acum folosesc tratamentul pentru fermitate de la Avon si impreuna cu un aparat pentru masaj tot de la Avon parca se vad ceva rezultate :D

Cand folosesti o crema anticelulitica, e indicat sa faci si sport si sa tii si o dieta...cu siguranta atunci se vor vedea rezultatele.
ioanatase Avatarul lui ioanatase
Citeaza Raspunde

Postat de ioanatase pe 13 Mai 2009 la 20:48

Buna,
Cum pot intra in posesia unei astfel de creme si cat costa?
Multumesc,
Ioana
rovana Avatarul lui rovana
Citeaza Raspunde

Postat de rovana pe 14 Mai 2009 la 21:22

De la: ioanatase, la data 2009-05-13 20:48:50Buna,
Cum pot intra in posesia unei astfel de creme si cat costa?
Multumesc,
Ioana

Pentru tratamentul pt fermitate de la Avon pot sa te ajut eu sa intri in posesia ei. Luna trecuta tratamentul a fost la oferta era 15 lei .
Daca il doresti, te rog sa dai un semn
amelusha Avatarul lui amelusha
Citeaza Raspunde

Postat de amelusha pe 23 Mai 2009 la 21:33

De la: rovana, la data 2009-04-28 15:28:30Eu am folosit crema anticelulitica de la Elmiplant - Cellulight ..si nu am vazut cine stie ce diferente.

Acum folosesc tratamentul pentru fermitate de la Avon si impreuna cu un aparat pentru masaj tot de la Avon parca se vad ceva rezultate :D

Cand folosesti o crema anticelulitica, e indicat sa faci si sport si sa tii si o dieta...cu siguranta atunci se vor vedea rezultatele.

Eu am folosit vreo 3 saptamani, de 2 ori pe z o crema de la Elmiplant. nu foarte scumpa si a dat rezultate vizibile! Nu pot spune k aveam o celulita foarte vizibila dar ceea ce vedeam eu s-a estompat in mare parte! Nu uitati si de masajul energic in timpul dushului si in timpul aplicarii cremei! Bafta!
samyra_2004 Avatarul lui samyra_2004
Citeaza Raspunde

Postat de samyra_2004 pe 25 Mai 2009 la 10:04

incercati crema supliform. o gasiti la plafar si este foarte accesibila. un tub este 8 RON.

Pentru rezultate mai bune dupa aplicare impachetati-va cu folie de aluminiu si veti simti cum incepe sa isi faca efectul. Tineti folia pana cand nu mai simtiti ca "lucreaza".

rallla Avatarul lui rallla
Citeaza Raspunde

Postat de rallla pe 31 Mai 2009 la 15:59

buna..eu va recomand crema de la anesi cu efect termic...este foarte foarte buna,dar o gasiti numai in saloane la un pret destul de piperat..dar face toti banii...oricum nu exista crema care face minuni singura..combinate cu masajul si cu miscarea doar..
roseberry Avatarul lui roseberry
Citeaza Raspunde

Postat de roseberry pe 31 Mai 2009 la 22:33

Buna! Am 24 de ani, 1, 70m inaltime, 52 kg si celulita explodata pe mine (foarte vizibila in stadiu avansat) din cauza prostiilor care le-am mancat de-a lungul timpului si a viciului meu: dulciurile. Nu-mi place sa fac sport de cand ma stiu. Ce crema credeti ca m-ar ajuta sa estompeze cat de cat aspectul? (ca din interior incep eu odata cu tratamentul cremei). mersi
loreung Avatarul lui loreung
Citeaza Raspunde

Postat de loreung pe 1 Iunie 2009 la 17:00

e foarte buna collistar...am incercat si cea cu efect cald si cea rece
cea rece a dat mai mult randament la mine
oricum e o diferenta fata de oricare crema am folosit, si am folosit cateva
am auzit ca e si pe la careffour...am sa o caut, cica ar fi in jur de 100 ron
rallla Avatarul lui rallla
Citeaza Raspunde

Postat de rallla pe 2 Iunie 2009 la 15:44

De la: roseberry, la data 2009-05-31 22:33:20Buna! Am 24 de ani, 1, 70m inaltime, 52 kg si celulita explodata pe mine (foarte vizibila in stadiu avansat) din cauza prostiilor care le-am mancat de-a lungul timpului si a viciului meu: dulciurile. Nu-mi place sa fac sport de cand ma stiu. Ce crema credeti ca m-ar ajuta sa estompeze cat de cat aspectul? (ca din interior incep eu odata cu tratamentul cremei). mersi

e foarte greu sa scapi de celulita numai cu crema ..mai ales in cazul in care este intr-un stadiu avansat..trebuie sa combini miscarea cu masajul si cu alimentatia sanatoasa,renunti la grasimile in exces(carne de porc,salamuri),la fainoase,la tigari,la bauturile acidulate si la alcool,la dulciuri...stiu ca e greu dar e singura solutie:)..bafta
Bebenicole Avatarul lui Bebenicole
Citeaza Raspunde

Postat de Bebenicole pe 14 Iunie 2009 la 17:41

Gelul intensiv de noapte de la Collistar este miraculos, singurul care a dat rezultate rapide si vizibile. Costa 38 euro, dar merita toti banutii.
talidabas Avatarul lui talidabas
Citeaza Raspunde

Postat de talidabas pe 15 Iunie 2009 la 09:41

cremele nu fac mare lucru fara un masaj bun....
parerea mea ca...decat sa dai peste un milion pe o crema care spune ca face minuni mai bine mai pui ceva si iti faci 10 sedinte de masaj.rezultatul va fi mai bun.si nu spun asta din auzite ...vorbesc din experienta
Pagini: 1 2 3 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Cauta job

ejobs

Inchide Setari

Off