Info
X
info

Probleme;))
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Moda » Intrebari » probleme;)) » Pagina 1 din 1

Voteaza:

Tipareste | Trimite prin Y!M Share

deiusk Avatarul lui deiusk
Citeaza Raspunde

Postat de deiusk pe 1 Februarie 2009 la 11:05

uite k mai am o problema:))mi se pare destul de grava nu stiu cum sa o rezolv...poate ma ajutati voi ...sau poate treceti si voi prin asta....oricum tin sa multumesc k mi-ati raspuns la intrebarea precedenta:*....(am un iubit ....nu mi se pare ceva anormal ...dar am si o problema ..sunt momente in care ne sarutam,ne atingem...sunt momente frumoase dar intervine ceva si ne strica tot ...sa spunem k el se simte f bine in bratele mele zic eu ...il cam pierd uneori ...n'ar trebui sa se intample asta ..:-??dar simtindu-se atat de bine (se uda)sa folosesc un cuvant mai potrivit ..! p mine ma cam pune p ganduri el incearca sa nu-mi arate asta dar il cunosc atat de bine ...e imposibil sa nu-mi dau seama ...)e normal ???voi ce spuneti ....ati trecut prin asta ??eu sunt foarte distanta de la un timp ...ma cam indeparteaza lucrul asta de el ...ajutati-ma va rog:*:*:*
annaya Avatarul lui annaya
Citeaza Raspunde

Postat de annaya pe 12 Februarie 2009 la 19:41

daca nu are mai mult de 17 ani sau este virgin, atunci sa zicem k e destul de normal...daca nu, nush ce sa zic...
cryza Avatarul lui cryza
Citeaza Raspunde

Postat de cryza pe 24 Februarie 2009 la 12:41

si iubitul meu partzeste iar el spune k din cauza k ii plac prea mult si ma iubeste mult. nu l indepartez ci incerc sa l fac sa se simta cat mai bine cu mn si sa nu il critic. mai mult k sigur si eu am momentele mele
sab628 Avatarul lui sab628
Citeaza Raspunde

Postat de sab628 pe 24 Februarie 2009 la 14:07

toti barbatii reactioneaza fizic :D cand le place femeia cu care sunt, mai ales daca aveti contact ! e super normal...trebuie sa fii flatata, nu speriata :D
deamonlove Avatarul lui deamonlove
Citeaza Raspunde

Postat de deamonlove pe 3 Martie 2009 la 09:42

Eu am inteles ca din cauza faptului ca este excitat,foarte excitat,elimina o substanta,un lichid,si pretenu meu pateste la fel:)hehe...dar de ce te speri?inteleg ca nu aveti contact sexual,nu?oricum nu conteaza ca tot asa va face:))
necula_lili Avatarul lui necula_lili
Citeaza Raspunde

Postat de necula_lili pe 10 Mai 2009 la 05:38

rusyelena Avatarul lui rusyelena
Citeaza Raspunde

Postat de rusyelena pe 10 Mai 2009 la 12:13

chiar nu ai motive de ingrijorare ci doar de multumire.cum au spus si fetele inseamna ca baiatul se simte foarte ok in bratele tale,ii face placere .asta e semnul ca baiatul ar fi pregatit si pt altceva
mihaelahantari Avatarul lui mihaelahantari
Citeaza Raspunde

Postat de mihaelahantari pe 9 Iunie 2009 la 07:29

buna, este o problema ce vine din creierasul lui....ca sa nu dea gres....nu mai prelungiti preludiul si incercati si dupa inca 20-30 min...va functiona mai bine...
Ionyssa Avatarul lui Ionyssa
Citeaza Raspunde

Postat de Ionyssa pe 1 Iulie 2009 la 17:33

Da, aceasta "problema" este foarte frecventa, toti baietii trec prin asta cand sunt la o fata frumoasa in brate. Eu am un iubit de 10 ani (nuuuu, nu iubitul are 10 ani, de 10 ani suntem impreuna ))))))))) si la inceput, cand aveam 17 ani si relatia noastra nu implica contact sexual ci doar atingeri, mangaieri si saruturi, el era la fel de jenat de situatia descrisa de tine. Eu l-am sustinut si sprijinit si totul a fost ok. Trebuie doar sa vorbiti deschis despre ce simtiti si traiti si toate momentele putin jenante vor disparea imediat.
RisadaConsultancy Avatarul lui RisadaConsultancy
Citeaza Raspunde

Postat de RisadaConsultancy pe 7 Iulie 2009 la 08:36

De la: deamonlove, la data 2009-03-03 09:42:19Eu am inteles ca din cauza faptului ca este excitat,foarte excitat,elimina o substanta,un lichid,si pretenu meu pateste la fel:)hehe...dar de ce te speri?inteleg ca nu aveti contact sexual,nu?oricum nu conteaza ca tot asa va face:))

fetelor... ce ati patit??? asa spun barbatii "arati foarte bine si imi place foarte mult de tine, vreau sa facem dragoste (in unele cazuri e vb de sex)!!" so chill and enjoy!
lorredanna22 Avatarul lui lorredanna22
Citeaza Raspunde

Postat de lorredanna22 pe 21 Iulie 2009 la 05:55

Buna fetelor, ma uit aproapre in fiekre zi la discutiile voastre ....si la plangerile voastre . Pot sa ma plang si eu.??? cum pot eu oare sa ajung reprezentant / distribuitor al produselor wella ...dak ma ajuta cineva ....atuu` vostru` e .... k va dau si vou .....vreaaaaaaaaauuuuu help
alina_manuela Avatarul lui alina_manuela
Citeaza Raspunde

Postat de alina_manuela pe 12 August 2009 la 15:40

si care e problema ca nu am inteles?
mie mi se pare ca tu te comporti anormal aici
envy003207 Avatarul lui envy003207
Citeaza Raspunde

Postat de envy003207 pe 30 August 2009 la 09:40

ce CIUDATENIE
envy008121 Avatarul lui envy008121
Citeaza Raspunde

Postat de envy008121 pe 30 August 2009 la 10:46

Asta dovedeste ca Dumnezeu i-a facut pe unii barbati similari cu cocosul: repede-repejor arunci samanta si te duci la fotbal! Dac esti gaina stai linistita, daca nu, vei fi frigida!
Este ingrozitor! De aceea sexul se incepe cu un barbat adult si doar atunci cand ai macar 21 de ani. restul este "exchibitionism: pupat pe strada, scapat pe el pe strada., scapat pe tine pe strada.. .
Nu va mai excitati continuu, invatati ca sexul implica DRAGOSTE, nu parada stradala.
Animalele fac asta pe strada si o fac repede! Oamenii sunt altfel construiti, dar unii nu o stiu pana constata ca devin impotenti (ejaculare precoce), frigide , et caetera
touray25 Avatarul lui touray25
Citeaza Raspunde

Postat de touray25 pe 10 Septembrie 2009 la 10:02

felicitari....stii sa-l faci fericit...asa incat in cateva minute nu se mai poate controla, e un motiv de bucurie, felicitari inca odata...

Intra in contul tau

Cauta job

ejobs

Inchide Setari

Off