Info
X
info

Produse pt ingrijirea parului
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Frumusete » Altele » Produse pt ingrijirea parului » Pagina 1 din 1

Voteaza:

Tipareste | Trimite prin Y!M Share

rusoayk Avatarul lui rusoayk
Citeaza Raspunde

Postat de rusoayk pe 11 Februarie 2009 la 16:57

Va rog dati-mi si mie un sfat in ceea ce priveste difuzorul pt par.Am inteles ca ar fi foarte indicat pt parul fin,subtire si lipsit de volum (asa cum e al meu de altfel ).
Uscarea cu un difuzor l-ar face mi voluminos si vreau sa stiu daca vreuna din voi foloseste si daca asa si este.
Va multumesc
Citeaza Raspunde

Postat de rusoayk pe 14 Februarie 2009 la 13:32

nimeni...
mihaela024114 Avatarul lui mihaela024114
Citeaza Raspunde

Postat de mihaela024114 pe 11 Aprilie 2009 la 22:13

parul e bina sa il lasi sa se usuce singur pt ca acele produse de uscat deterioreaza firul de par, mai mult ca il ai si subtire, incearca sa l lasi liber si sa nu il usuci nici macar cu prosopul.
beatrice_m24 Avatarul lui beatrice_m24
Citeaza Raspunde

Postat de beatrice_m24 pe 4 Iunie 2009 la 15:27

Ar trebui sa folosesti un sampon pentru volum, sau pentru par subtire. Poti sa usuci si cu fhoen dar mai bine cand e deja zvantat un pic. Pentru volum e f buna si tinctura de rostopasca. Te poti chiar spala cu amestec de tinctura de rostopasca si galbenus de ou. Iti da un volum nemaipomenit si iti regenereaza si parul. Trebuie doar sa il speli un pic mai des ca in 2 ziel incepi sa il simti ciudat.
johanna_tuaide Avatarul lui johanna_tuaide
Citeaza Raspunde

Postat de johanna_tuaide pe 2 Iulie 2009 la 18:48

are dreptate mihaela. si eu am parul subtire si fragil. si se ingrasa repede.mai ales k e cald acum.lam lasat sa se usuce singur si am fost foarte multumita.dar acesta este primul pas.urmeaza sampon cu extracte din plante, iar mama imi recomanda cu tarie sa ma clatesc cu infuzie de frunze de nuci.si ea si bunica mea au aplicat acest tratament in tinerete si miau spus ca este excelent.sunt brunete amandoua si nu sau vopsit niciodata. bunica mea are 82 de ani si are doar cateva fire albe pe la tample.mama are 53 de ani si i le numar pe degetele de la o mana pe cele albe.nu stiu daca frunza de nuca a fot cea care a dus la acest rezultat.poate este genetic.abea astept sa incerc.frunza de nuca iti va colora parul datorita continutului in iod pe care il are.ca deveni mai rezistent si nu se va mai ingrasa.vin cu vesti de indata ce incerc.
Alllina Avatarul lui Alllina
Citeaza Raspunde

Postat de Alllina pe 28 Iulie 2009 la 20:55

buna!eu lucrez cu produse naturiste...daca sunteti interesate putem vorbi pe mess(mariana_alina88) sau la tel 0728351310.
envy002836 Avatarul lui envy002836
Citeaza Raspunde

Postat de envy002836 pe 11 Septembrie 2009 la 18:30

incercati produsele ingrijire par de la logona
envy004342 Avatarul lui envy004342
Citeaza Raspunde

Postat de envy004342 pe 20 Octombrie 2009 la 09:55

De la: rusoayk, la data 2009-02-11 16:57:56Va rog dati-mi si mie un sfat in ceea ce priveste difuzorul pt par.Am inteles ca ar fi foarte indicat pt parul fin,subtire si lipsit de volum (asa cum e al meu de altfel ).
Uscarea cu un difuzor l-ar face mi voluminos si vreau sa stiu daca vreuna din voi foloseste si daca asa si este.
Va multumesc

buna!
difuzorul se foloseste in cazul in care parul este ondulat. dupa ce se spala parul cu sampon, se aplica balsamul (sau masca), se clateste si se infasoara parul intr-un prosop, pt a se zvanta (5-10min). se piaptana parul in forma dorita si se strang buclele cu mana pt a-si lua forma naturala, se aplica spuma (cam cat o mingie de tenis) cat mai uniform dupa care se usuca cu difuzorul fara sa mai treci degetele prin par........vei avea super coafura (...si cu mult volum).....
Citeaza Raspunde

Postat de rusoayk pe 23 Noiembrie 2009 la 18:39

Multumesc fetelor pt sugestii!
Am folosit si folosesc sampon pt volum de la l'oreal si spuma aplic mereu.
Insa sta bine cateva ore,apoi...tot fara volum e.De asta am ajuns la difuzor care imi spusese cineva k ar da volum parului.
Il mai las si pe el sa respire si nu il usuc mereu cu feonul sau renunt la spuma insa...
Bucle cat ma naturale voi cum obtineti?Ce strategii aveti?

Fi-ti frumoase!
envy014831 Avatarul lui envy014831
Citeaza Raspunde

Postat de envy014831 pe 14 Decembrie 2009 la 16:35

Eu iti recomand balsamul Nanothik de la Nanogen. Iti da volum imediat dupa prima utilizare. Incearca-l si sigur vei ramane uimita de rezultat. Las id-ul meu daca vrei sa stii mai ulte detalii: oana_eu2009
Pup
AdrianaTudor Avatarul lui AdrianaTudor
Citeaza Raspunde

Postat de AdrianaTudor pe 16 Decembrie 2009 la 21:45

va rog mult,ma puteti ajuta si pe mine doat cu un singur click pe zi la linkul de mai jos? multumesc tare mult .pupici

http://e-castig.com/index.php?r=EeDE
isache_carmen Avatarul lui isache_carmen
Citeaza Raspunde

Postat de isache_carmen pe 19 Ianuarie 2010 la 18:43

Exista la Logona produse care te-ar putea ajuta. In niciun caz nu usca parul expunandu-l la caldura daca spui ca si asa e fragil. Eu il am la fel, dar de cand folosesc samponul pentru cresterea parului si serul din aceeasi gama, pe baza de cafeina, se vede o mare schimbare.
Apoi mai conteaza si tunsoarea pe care o ai. Trebuie sa o adaptezi, astfel inact sa -ti dea si ea un plus de volum.
Luna aceasta iti poti cumpara samponul si serul de care-ti spuneam la reducere. Impreuna costa 120lei, dar merita, pentru ca dau rezultate uimitoare.
isache_carmen Avatarul lui isache_carmen
Citeaza Raspunde

Postat de isache_carmen pe 19 Ianuarie 2010 la 18:46

Daca te hotarasti sa ti le achizitionezi, ma poti contacta la nr de tel 0762791443 sau mail isache_carmen@yahoo.com

Intra in contul tau

Cauta job

ejobs

Inchide Setari

Off