Info
X
info

Extensi
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Frumusete » Manichiura si pedichiura » Extensi » Pagina 1 din 1

Voteaza:

Tipareste | Trimite prin Y!M Share

AdaDulcika Avatarul lui AdaDulcika
Citeaza Raspunde

Postat de AdaDulcika pe 14 Martie 2009 la 16:18

Nimeni nu a deschiz subiectul acesta , ce parere aveti despre extensii la unghii?
felicia22adi25 Avatarul lui felicia22adi25
Citeaza Raspunde

Postat de felicia22adi25 pe 21 Iulie 2009 la 16:39

sunt faine si comode am si eu ca in general am niste unghii mici si nasoale iti pot recomanda sunny studio ,zebe 0751173772
sweetgelnails Avatarul lui sweetgelnails
Citeaza Raspunde

Postat de sweetgelnails pe 11 Septembrie 2009 la 10:03

Buna fetelor,la domiciliul meu sau al vostru aplic unghii cu gel pe tips la 50 ron, pe unghia naturala la 40 ron, pedichiura la 35 ron! Produsele folosite sunt profesionale, modelele deosebite,geluri colorale, strasuri, sclipici, intretinerea unghiilor este 40 ron. Daca aduci o prietena ai 50% reducere!Intra pe http://sweetgelnails.hi5.com , id sweetgelnails sau tel 0768791971.Astept sa ma contactati!
corina_pinzaru Avatarul lui corina_pinzaru
Citeaza Raspunde

Postat de corina_pinzaru pe 22 Septembrie 2009 la 11:41

din ce oras esti?
heiho_letsgo Avatarul lui heiho_letsgo
Citeaza Raspunde

Postat de heiho_letsgo pe 22 Septembrie 2009 la 17:34

extensiile sunt niste porcarii,iti afecteaza unghia naturala deoarece nu poate respira. so nu intreba o manichiurista ca desigur iti va raspunde pentru a face un nou client ca sunt extraordinare,si cosulta-te cu alte persoane care au avut asa ceva si toate iti vor da sfaturi cu privire la cate tratamente de regenerare a unghiilor isi fac
sweetgelnails Avatarul lui sweetgelnails
Citeaza Raspunde

Postat de sweetgelnails pe 22 Septembrie 2009 la 23:44

SUNT DIN TIMISOARA
Acvilla Avatarul lui Acvilla
Citeaza Raspunde

Postat de Acvilla pe 23 Septembrie 2009 la 21:09

Sunt frumoase la vedere,dar pt unghia ta naturala sunt un chin,eu am avut asa cva si cu greu si-au mai revenit unghiile mele,dupa tot felul de tratamente.Odata si odata tot trebuie sa le dai jos,iar rezultatul e horror!
corina_pinzaru Avatarul lui corina_pinzaru
Citeaza Raspunde

Postat de corina_pinzaru pe 23 Septembrie 2009 la 21:40

Pacat ca nu esti din Brasov k veneam si eu la tine cat despre afectat unghile,fetelor stiti si voi k baba la frumusete sufera,asa cum sufera si parul in urma extensiilor!
CristinaBoghian Avatarul lui CristinaBoghian
Citeaza Raspunde

Postat de CristinaBoghian pe 24 Septembrie 2009 la 10:53

Pentru cele din Brasov, un link de hi5 cu poze , http://ildy-nails.hi5.com .... daca sunteti interesate puteti lasa un mesaj acolo sau o adresa de email si va dau datele de contact ale tipei in cauza.
Doc_Beauty Avatarul lui Doc_Beauty
Citeaza Raspunde

Postat de Doc_Beauty pe 27 Septembrie 2009 la 10:04

Buna tuturor...

in primul rand EXTENSI se scrie cu doi "I" doamnelor!!!

sunt de parere ca INTODEAUNA "WENIG IST MEHR" cum spune neamtul... adica "cu cat mai putin cu atat m-ai bine!" sau "putinul este mult" asta dorind sa dovedeasca ca o unghie simpla si lasata de mama Natura, bine ingrijita, lacuita decent, atrage mai multe priviri si face mai mult decat extensiile de unghii!!! In ochii unor adepti ai frumosului desavarsit, si a creeatorilor de moda, femeia respectiva da dovada de femeie ieftina!!!..,de patzachina cum zice Voicu!!! voi insiva ar trebui sa stiti frumoaselor caci:
POTI ATRAGE ATENTIA CELOR DIN JUR mai ales cand NU FACI NIMIC, sa te evidentziezi, DECAT sa te chinui din rasputeri, sa iesi in lumina reflectoarelor si sa epatezi....
cocco_1125 Avatarul lui cocco_1125
Citeaza Raspunde

Postat de cocco_1125 pe 15 Noiembrie 2009 la 10:10

a-si dori sa cunosc pe cineva din iasi care pune extensii.
Alinna Avatarul lui Alinna
Citeaza Raspunde

Postat de Alinna pe 17 Noiembrie 2009 la 15:56

Ai mare dreptate!!!!!! Mi-am pus si eu la nunta unghii false..ce sa zic au fost frumoase..dar cand le-am dat jos..ughia mea naturala arata groaznic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Asa ca MAI BINE NUUUU!
unghii_false Avatarul lui unghii_false
Citeaza Raspunde

Postat de unghii_false pe 29 Noiembrie 2009 la 09:09

aplic ieftin si calitativ unghii tips-gel diferite modele 80 ron.gel pe unghie naturala=manechiura-pedichiura permanenta diferite modele 40 ron.intretinere 40 ron.aplic gene false fir cu fir.pensez.coafez.machez.flory 0765329197...id mess flory_sica . www.unghiifalse.go.ro oferta unghii false si gene false pachet 150 ron
genutzero Avatarul lui genutzero
Citeaza Raspunde

Postat de genutzero pe 29 Noiembrie 2009 la 11:21

Oferta valabila doar pentru Bucuresti.

Aplic extensii de gene Ardell, din par uman 100% stilizat, intre 80-100 lei.

Alte servicii de infrumusetare:

- permanent de gene 50 lei + vopsit gene gratuit

- pensat (forma) si vopsit sprancene - 25 lei

- machiaz de zi, de seara, de ocazie - intre 50 - 150 lei.

- epilare cu ceara de unica folosinta, ceara braziliana (inclusiv tratament pentru stoparea cresterii firului de par)

Activitatea se poate desfasura la domiciliul meu sau al clientei.

Tel. 0723004987
envy015676 Avatarul lui envy015676
Citeaza Raspunde

Postat de envy015676 pe 4 Decembrie 2009 la 22:47

Domnule "Gramatica", ar trebui sa stiti ca un limbaj elevat nu il contine pe "caci", decat atunci cand e absolut necesara utilizarea lui.
karynutza Avatarul lui karynutza
Citeaza Raspunde

Postat de karynutza pe 9 Decembrie 2009 la 17:01

am avut si eu unghii false , cu gel , si dupa ce le'am scos unghiile mele nu au fost deloc afectate cum spuneti voi , deoarrece gelul , daca e cel corect , e ca o oja mai groasa , nimic mai mult , iar ca unghie falsa se aplica doar varful , asa k nu are cum sa afecteze unghia naturala deoarece este aplicata doar pe varful unghiei , deci are pe unde sa "respire" unghia :D . Si in plus sunt foarte misto si tin si foarte mult timp .
karynutza Avatarul lui karynutza
Citeaza Raspunde

Postat de karynutza pe 9 Decembrie 2009 la 17:02

si imi cer scuze pentru deasa folosire a cuvantului "unghie"
ancuzzica Avatarul lui ancuzzica
Citeaza Raspunde

Postat de ancuzzica pe 14 Decembrie 2009 la 12:25

FI SI TU UN MOS CRACIUN SI FA UN DAR DE SUFLET.NU TE COSTA NIMIC,DOAR CATEVA MINUTE DIN TIMPUL TAU.VOTEAZA CEL MAI SCUMP BEBELUS PT A POZA IN CALENDARUL PAMPERS 2010.VA MULTUMESC.http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=3977
envy_Dyana Avatarul lui envy_Dyana
Citeaza Raspunde

Postat de envy_Dyana pe 15 Decembrie 2009 la 13:40

Vizitati http://www.justbrands.ro/ si http://micul-meu-boutique.blogspot.com/
floareaalbastra Avatarul lui floareaalbastra
Citeaza Raspunde

Postat de floareaalbastra pe 15 Decembrie 2009 la 16:59

Suntem in 2009...
Exista saloane de specialitate care-ti fac unghii de revevista cu nici un fel de risc, am exstensii de 3 ani fara intrerupere...si cred ca este cea mai buna inventie creata de om in materie de estetica bineinteles.
floareaalbastra Avatarul lui floareaalbastra
Citeaza Raspunde

Postat de floareaalbastra pe 15 Decembrie 2009 la 17:05

P.S.Daca nu exagerezi cu lungimea si modelul, extensiile se pot comfunda cu unghia naturala.
La urma urmei e un gel care intareste unghia si nimic altceva.
Ce va mai place sa dramatizati.
AdrianaTudor Avatarul lui AdrianaTudor
Citeaza Raspunde

Postat de AdrianaTudor pe 16 Decembrie 2009 la 21:42

va rog mult,ma puteti ajuta si pe mine doat cu un singur click pe zi la linkul de mai jos? multumesc tare mult .pupici

http://e-castig.com/index.php?r=EeDE
m3ry Avatarul lui m3ry
Citeaza Raspunde

Postat de m3ry pe 28 Ianuarie 2010 la 11:27

cineva din cta care aplica gel pe unghiii ??
ely_2ss Avatarul lui ely_2ss
Citeaza Raspunde

Postat de ely_2ss pe 2 Februarie 2010 la 16:03

http://versu.ro/descude-551.html
vanezuela Avatarul lui vanezuela
Citeaza Raspunde

Postat de vanezuela pe 2 Februarie 2010 la 16:13

Depinde foarte mult cine ti le aplica si cu cata atentie si mai ales daca tu mai ai grija de le dupa aia.
Eu am avut unghii puse si nu am avut nici o problema cu unghiile mele naturale dupa ce le-am scos.
Desi se vehicula ca "vai nu-ti pune unghii ca ti le strici pe ale tale".
Nu am avut absolut nici o problema,mai mult decat atat putine persoane si-au dat seama ca am avut unghii puse.

Intra in contul tau

Cauta job

ejobs

Inchide Setari

Off