Info
X
info

Extensii
Pagina 1 din 2

Toate forumurile » Frumusete » Ingrijirea parului si coafuri » Extensii » Pagina 1 din 2

Voteaza:
Rating curent: ***** (2 voturi)

Tipareste | Trimite prin Y!M Share

Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:
nickoletamd Avatarul lui nickoletamd
Citeaza Raspunde

Postat de nickoletamd pe 16 Martie 2009 la 09:03

Salut
Am un par destul de rar, am incercat tot felul de tratamente pt regenarare, dar fara efect. De aceea ma gandeam sa-mi aplic cateva extensii din acelea care se pun pe suvita de par de la baza.
Si-a pus cineva asa ceva, merita? Cam cat costa, pareri pro si contra....
karinna77us Avatarul lui karinna77us
Citeaza Raspunde

Postat de karinna77us pe 17 Martie 2009 la 06:38

Se merita daca ti le pune un profesionist la un salon de caliatate. Extensiile cu keratina sunt cele mai bune, fereste-te de cele aplicate cu glue sau cusute. Pretul incepe de la 400 euro full-head, repet intr-un salon de caliatate. Pe langa tb sa incluzi si tunsul extensiilor dupa aplicare si eventual, ajustarea culorii daca e necesar. Poti sa le porti maxim 3-4 luni, dupa care tb inlocuite. De asemenea tb sa respecti niste chestii ce tin de ingrijirea extensiilor cu sfintenie pentru a te bucura de perioada maxima de folosire. mult succes!
Citeaza Raspunde

Postat de nickoletamd pe 17 Martie 2009 la 08:29

In Timisoara stii vreun salon profenisonist unde se pune asa ceva? Si daca vreau doar cateva, nu full-head, se poate?
baby_doll_madeline Avatarul lui baby_doll_madeline
Citeaza Raspunde

Postat de baby_doll_madeline pe 17 Martie 2009 la 16:39

Din proprie experienta iti spun sa renunti la gandul de a-ti pune extensii cu keratina...mi-e mi-a picat ft mult par...efectiv se rupe!! Le-am tinut 4 luni si pot sa spun ca parul meu a avut ft mult de suferit pe seama unui capriciu de moment!! Si crede-ma ca au fost de ft buna calitate!!! eu una, ti-as recomanda extensiile cu clipsuri...le pui si le dai jos cand vrei!! la ora actuala sunt cele mai indicate...si arata super misto!!!:)
mail_to_roxana Avatarul lui mail_to_roxana
Citeaza Raspunde

Postat de mail_to_roxana pe 17 Martie 2009 la 18:26

Buna fetelor, numele meu este Roxana si sunt make up artist.

Am o propunere pentru cele interesate de EXTENSIIi de GENE ! Iti confera volum, lungime si in plus iti maresc expresivitatea ochilor! Arata foarte natural si rezista pana la 3 saptamani!

Preturi avantajoase!

Pentru mai multe detalii ma gasiti pe ID-ul: mail_to_roxana

PUPICI
karinna77us Avatarul lui karinna77us
Citeaza Raspunde

Postat de karinna77us pe 22 Martie 2009 la 07:59

In cazul extensiilor aplicate cu keratina, parul nu se rupe, doar ca pe duarata cat le ai montate parul care cade in mod normal zilnic la periat, nu ar unde sa cada si ramane in capsula...iar dupa ce le demontezi acel par ramas in capsila o sa cada, cum e si firesc...si daca nu stii, crezi ca iti cade parul sau mai rau, ca se rupe. Oricum, chestia asta dureza max o saptamana. La fel, dupa demontare o sa ai senzatia ca ai ramas cu f putin par, mai ales daca parul tau natural era scurt si ai avut extensii lungi.

Insa tb avut mare grija cu intretinutul lor pe toata perioada cat le porti - nu dusuri sau spalat pe par cu apa fierbinte, ca acea keratina se inmoaie si normal ca poate sa-ti cada din extensii; - folosirea unui sampon si balsam special pt extensii, fara sulfati; - sa nu le vopsesti, ca in cele mai multe cazuri se strica; periat cu o perie speciala; - nu trebuie uscat prin periere si cu caldura atunci cand e ud; etc, etc.

ppredo Avatarul lui ppredo
Citeaza Raspunde

Postat de ppredo pe 24 Martie 2009 la 00:06

BUna fetelor!si eu imi doresc sami pun extensii demult da mi se pare km scump cele cu keratina.mias lua cu clipsuri da din cate stiu se vad acele clipsuri si risti sa iti cada.voi ce credeti?cum este de fapt?sunt bune?merita?
andreimichelle Avatarul lui andreimichelle
Citeaza Raspunde

Postat de andreimichelle pe 25 Martie 2009 la 21:04

Am avut extensii cu cheratina. Pe langa parul care a ramas in capsula mi-a cazut pe jumatate la scosul acestora. Parul parea ca si sfasiat. Nu vreau sa dau sfaturi prea multe si nici sa intru in contradictoriu cu alte persoane. mie personal mi-au provocat foarte mult rau parului. si stilistul meu a avut extensii cu cheratina, dupa care si-a pus cu inel, dupa care mi-a spus ca nu a fost multumit de ele si si-a pus din nou cu cheratina. cele cu inel se incurca si ies prin par si se vad legaturile. Nu cred ca stilistul meu care este fffffffff dragut un fel de Naomi si-ar pune extensii de proasta calitate. El vad ca se sacrifica cu extensii in continuare, eu a doua oara nu mi-as mai pune. am fost ffffffffffffffff incantata dupa ce le-am pus ma simteam ca o printesa, dar acum regret nu mai am nici parul care il aveam inainte si abia le-am scos in ianuarie. Asta este tot.
Citeaza Raspunde

Postat de nickoletamd pe 26 Martie 2009 la 12:56

OK, mie mi-e clar, am renuntat la gandul de a-mi pune cu keratina.
Dar cele cu inel sunt altfel? Sunt diferite de cele cu clipsuri?
Iar la pret sunt la fel de scumpe ca si cele cu keratina?
adynafr Avatarul lui adynafr
Citeaza Raspunde

Postat de adynafr pe 26 Martie 2009 la 15:07

Si eu am avut extensii puse in buricul targului de o persoana care se numea senior stilist... Am dat vreo 2000ron acum 2-3 ani. Groaznica experienta! Abia de putin timp si-a revenit parul meu, gratie produselor Satinique: serul de scap, masca, tratamentele... Nu va puteti imagina cum mi se innoda parul si cu extensii si dupa ce le-am dat jos vreun an... Si mergeam numai la coafor sa mi-l spal si sa mi-l ingrijesc... adina69_2003
A_Rox Avatarul lui A_Rox
Citeaza Raspunde

Postat de A_Rox pe 5 Aprilie 2009 la 11:53

Extensiile cu clips cam cat costa. Nu se vede prin par nimic?
mihaela_don Avatarul lui mihaela_don
Citeaza Raspunde

Postat de mihaela_don pe 20 Aprilie 2009 la 19:23

eu am achizitionat extensii cu clame cu 300 ron, ce pot sa spun...cu multa pricepere reusesti sa montezi clipsurile bine si sa se vada frumos,,,mult succes
grama_adela0 Avatarul lui grama_adela0
Citeaza Raspunde

Postat de grama_adela0 pe 21 Aprilie 2009 la 09:31

Buna,

Eu am avut extensii cu inele care m-au tinut 2 luni. Ce pot sa iti spun in favoareal lor este ca mi-a cazut f putin par. Trebuie ingrijite foarte strict, pieptanate cu mare grija, doarece sunt mai sensibile si risti la pieptanat sa le tragi jos. Pe mine m-a costat foarte putin, le-am aplicat intr-o vacanta in Spania la un botique modest. Am platit 100 de Euro pentru partea din spate a capului, si a arata super!! Mai port si acum extensiile, dar le pun cu clipsuti cand am eu chef!

Daca te decizi sa le pui, eu iti doresc bafta!
buffy_granella Avatarul lui buffy_granella
Citeaza Raspunde

Postat de buffy_granella pe 22 Aprilie 2009 la 12:03

De la: nickoletamd, la data 2009-03-26 12:56:06OK, mie mi-e clar, am renuntat la gandul de a-mi pune cu keratina.
Dar cele cu inel sunt altfel? Sunt diferite de cele cu clipsuri?
Iar la pret sunt la fel de scumpe ca si cele cu keratina?

eu folosesc cele cu clip si sunt extraodinare,te schimba in 5 minute,nu afecteaza parul si dureaza mult mai mult decat cele aplicate fir cu fir.singurul inconvinent este ca trebuie sa le dai jos in fiecare seara.eu le-am comandat pe www.extensii-par,webs.com.tipa care le trimite e super de treba.am platit 315 un set de 50 cm.cu tot cu taxe postale.le recomand cu pacere
sab628 Avatarul lui sab628
Citeaza Raspunde

Postat de sab628 pe 1 Mai 2009 la 16:38

dar poti sa te coafezi cu peria ca sa dai impresia de volum, de ce sa dai atatia bani pe extensii si sa ramai si jumulita cum zicea o fata?
Tiffany Avatarul lui Tiffany
Citeaza Raspunde

Postat de Tiffany pe 15 Mai 2009 la 18:40

Buna..daca doresti sa iti pui extensii..este suficient un set de extensii din par natural ,de 12 piese ,50cm lungime..nu mai mult k apoi nu se vad prea bn:P extensiile clip ON/IN sunt de nota10:D nu iti afecteaza cu nimic parul, le poti comanda chiar si de pe internet..te ajunge c-am pana in 400 maxim 500 lei;):P
dar se merita:D
lacri75 Avatarul lui lacri75
Citeaza Raspunde

Postat de lacri75 pe 26 Mai 2009 la 14:16

Pentru machiaj special de zi , seara sau ocazii speciale ( inclusiv smoky eyes si extensii gene ) , ma puteti contacta la 0762.318.308 sau lacri75@yahoo.com. Preturile sunt in functie de produsele folosite ( economy, medium, lux : avon, oriflame, yves rocher; maybelline, rimmel, astor ,; l'oreal, vichy, christian dior, lancome, estee lauder, chanel. Calitate garantata!

Deplasare la domiciliu in Bucuresti si imprejurimi.
ramona_e_ro Avatarul lui ramona_e_ro
Citeaza Raspunde

Postat de ramona_e_ro pe 31 Mai 2009 la 16:07

Si eu am parul foarte rara si am cam incercat cam toate metodele de extensii,cele cu cheratina mi s-au rupt cu tot cu parul meu iar acum de curand am gasit cea mai buna metoda am cumparat extensii cu clipsuri care le pui cand ai nevoie si seara le dai jos....daca vrei mai multe detalii iti pot da
envy002505 Avatarul lui envy002505
Citeaza Raspunde

Postat de envy002505 pe 2 Iunie 2009 la 09:48

si eu ma gandeam sa deschid acest subiect.de o luna de zile ma bate si pe mine acest gand am o prietena care are extensii si practic m-a innebunit.insa mi-a spus un lucru:"odata ce iti pui nu o sa mai renunti la ele",si ea le are de 3 ani.acum si-a achizitionat un aparat de pus extensii si le comada pe internet.sunt din par natural si costa intre 250ron si 400ron in functie de lungime.eu as vrea sa imi pun din cele clip-on pe care le pot da jos si mi le pot ingriji singura.ea zice ca astae sunt cele care imi deterioaza parul....ati avut vreuna extensii clip-on?puteti sa-mi spuneti care e de fapt adevarul....extensii cu keratina sau clip-on..ce recomandati?va pup
creatza_dan Avatarul lui creatza_dan
Citeaza Raspunde

Postat de creatza_dan pe 10 Iunie 2009 la 22:05

Buna fetelor....Vroiam sa va zic ca eu am extensii cu keratina ,le am puse de vreo 2 luni jumate si ma inteleg de minune cu ele.Ale mele sunt foarte lungi si crete ,ptr ca parul meu natural este cret si mi s-a zis ca am riscul de a se incurca sau de a forma noduri,dar pana acum nu am avut probleme.eu va recomand extensiile cu keratina.va pup
ancutzaorfik Avatarul lui ancutzaorfik
Citeaza Raspunde

Postat de ancutzaorfik pe 30 Septembrie 2009 la 16:14

buna. eu am cu inel si sunt super. mi le`am pus singura acasa .dezavantaju e ca se duce putin culoarea ( sunt roz ) si mai cad firele de par iar cele care nu au fost prinse bine au cazut dar le`am putut pune inapoi. le am din iulie si inca arata bine vi le recomand
Larysuka Avatarul lui Larysuka
Citeaza Raspunde

Postat de Larysuka pe 5 Octombrie 2009 la 20:59

Vand extensii clip-on Full Head&Volum Brunete, par drept, 56cm, 12 piese, 250 ron pt relatii lasati mesaj
kalina29 Avatarul lui kalina29
Citeaza Raspunde

Postat de kalina29 pe 22 Noiembrie 2009 la 12:06

Eu mi am pus extensii tip microrings si nu am nici o problema cu ele.Nu risti sa ti se dezlipeask la dus sau baie cum risti la alea cu keratina dak nu sunt de calitate sau puse de cineva cu experientza.Asa k eu ti as recomanda microrings mai ales k se si pot refolosi.
genutzero Avatarul lui genutzero
Citeaza Raspunde

Postat de genutzero pe 1 Decembrie 2009 la 11:33

Oferta valabila doar pentru Bucuresti.
Aplic extensii de gene Ardell, din par uman 100% stilizat, intre 80-100 lei.
Alte servicii de infrumusetare:
- permanent de gene 50 lei + vopsit gene gratuit
- pensat (forma) si vopsit sprancene - 25 lei
- machiaj de zi, de seara, de ocazie, intre 50-150 lei
- epilare cu ceara de unica folosinta
Activitatea se poate desfasura la domiciliul meu sau al clientei.
Tel: 0723004987 Florentina
Citeaza Raspunde

Postat de ppredo pe 1 Decembrie 2009 la 19:21

buna!eu am cu clipsuri da nu stiu cum sa fac k se vad clipsurile.sunt bruneta si knd le pun park am niste late.nu stiu arata urat nu stiu cum as putea sa fac .sa le fac.
envy019052 Avatarul lui envy019052
Citeaza Raspunde

Postat de envy019052 pe 27 Decembrie 2009 la 11:38

Buna!
Extensii...hmmm...eu nu am si nu am avut parul rar niciodata.....prima oara mi-am montat extensii cu keratina fir cu fir asta vara...insa avand parul des s-a aproximat gresit numarul de extensii de care as avea nevoie(300) mult prea multe chiar si pentru mine deoarece mi-a subtiat radacina si simteam capul oarecum greu....dupa 2 luni nu le mai suportam deja( mentionez k este normal sa cada cateva din ele....sunt lipite, pana si parul natural cade, e normal sa alunece la periere, pieptanare sau cand le pipai si tragi de ele:D) ....conteaza foarte mult unde iti monetezi extensiile si dak iti ofera o garantie sau nu a parului....in salon se fac cararute si ti le aseaza uniform si drepte..cararutele evita caltzii , parul incurcat si tot asa...aaa, si la caderea unor suvite, remontarea...foarte importanta de asemenea...dupa 2 luni le-am dat jos..:) am lasat parul sa respire cateva saptamani si am luat-o de la capat...extensii recomandate de salon, alegerea lor de data asta...aceeasi poveste insa...extensii scumpe, de buna calitate insa...parul se rupe cu tot cu radacina dar cum spunea o tipa mai devreme e normal ca parul tau care s-ar fi rupt la pieptanare , uscare, indreptat etc sa faca acelasi lucru si acum si se subtiaza parul raman in capsula cu keratina si aceasta ramane prea groasa in comparatie cu parul ramas si rupt si o trage in jos si clar, se rupe:) ...si a inceput iar calvarul...extensii rupte sau alunecate....obsesie pentru par si par impletit noaptea ...m-am saturat , admit, mi-e dor sa umblu cu un coc neglijent dimineatza sau sa-l prins pur si simplu cum vreau...pe langa toate astea, acum se si subtiasera( parul din ele mai si cade la pieptanare ca si parul nostru...cade, se subtiaza si se simte diferenta) ...se subtiasera si ghiciti unde era parul cazul din ele?:D 80% in casa , masina, la munca..peste tot era doar par pe jos...cade intr-un mare fel....eee...si m-am hotarat sa fac un ultim pas dupa alte doua luni...eram hotarata sa le dau jos si sa aplic clipsuri incontinuu, adik sa am mereu par..nu sa ma vada lumea o data cu par scurt si o data cu par lung ca deja era ridicol..ori e lung ori e scurt...insa inainte sa iau decizia asta am vrut sa mai incerc ceva....nu va ganditi la cele cu inele pentru k sunt penale...cad inelele si se incurca...ceva de groaza...nu...am auzit de extensii balmain double hair tot de la stilista mea....extensii double hair balmain pentru k sunt singurii care le au deoarece ei le-au inventat inseamna dubla suvita de par prin care intra parul tau si se prinde cu foarte putina keratina prin suvite....e cam greu de explicat cum ar fi procedeul....intr-un pachet sunt incluse vreo 6 parca suvite, double hair inseamna suvite-smocuri, adik groase, mari , care se ataseaza prin par...echivalente cu 200 de extensii fir cu fir...suficiente as spune eu..ultimul pas si l-am incercat...de ce? pentru k mi se ofera o garantie la el 6 luni de zile..dak se subtiaza sau cade parul intr-un mod exagerat sau nu-mi plac, le pot schimba in orice moment..garantieee:D ...aaa..si de cand le-am pus si nu ma mai mananca nici capul ai nu mAi simt capul asa de greu...pentru k sunt doar 6...6 mai mari si cateva fir cu fir pe langa pentru a oferi look natural....nu au nicio sansa ever sa se dezlipeasca sau sa iti afcteze parul tau...sunt super multumita....simt un par sanatos atasat de parul meu si nu cadeeee!!! si gasesc fire si nu am casa plina de par ...( double hair inseamna o suvita dubla de par cu o gaurica in mijloc si un procedeu special de lipire a keratinei..suvitele acestea de par sunt cusute,,,parul este practicat cusut ...presupun k d-asta nici nu cade asa...vin in cutie si sunt cusute la baza si le poti lipi fara probleme ...si remonta de asemenea),,,folosesc sampon si balsam Balmain pentru a pastra garantia...si le pieptan cu peria! perie cu par natural....le indrept si le ondulez cand vreau:D astea da, astea MERITA! ( tin sa mentionez k pe parcursul tuturor procedeelor m-am spalat si coafat in salon, de fiecare data, de 2 ori pe saptamana......deci dak vreti extensii si vreti sa ramaneti si cu par - caltzii se fac cand nu aveti grija de ele si se incurca sau cand sunt montate prost- recomand salonul....sunt satula sa merg la salon asa des, insa asa am inceput si nu pentru k mi-a recomandat cineva...si pentru ca asa am considerat eu de cuviinta cand am vazut cat dureaza sa le usuci in primul rand...uscarea e cel mai lung proces:))) ....costisitor, da:) ...investesti mult ...insa riscul meseriei:) am inteles k sunt persoane care le spala acasa...e ok..dak aveti indemanarea si rabdarea:D ...am regretat ca am inceput aceasta aventura pana am dat de aceste double hair....acum nu regret si parul este frumos, un aspect foarte natural si iese in evidenta cam peste tot...:) nu cred k isi poate aplica extensii oricine are 1500 ron sau 2000 ....si gata...necesita multa investitie si dupa...parerea mea...asa k nu va bazati doar pe pretul de inceput..eu am cheltuit in 6 luni peste 5000 ron doar cu extensiile si schimbarile,,,pe langa asta, salon la 2 saptamani...dak as fi nimerit de la inceput double hair era altceva, da da:D ...deci conteaza cu ce incepeti ...extensiile fir cu fir se spune k tin 6 luni...1 an maxim..dar nici nu ajung la 6 luni....pentru k se subtiaza ...si ramane doar keratina pe parul tau....asa k nu te baza pe auzite...EXTENSII BALMAIN DA-pot spune k rezista pentru k au garantia suvitelor...sunt smocuri si se poate garanta sau observa din ce vina s-au stricat...si se inlocuiesc orice ar fi..insa cele fir cu fir...?:) nu au cum...sa iti trimita cate o extensie de fiecare data:)) ....e greu sa ai extensii...si devine obsesie:) sincer va zic....asa ca bafta si ma bucur dak a fost cineva interesata de toata povestea mea:)) sau dak a avut cineva rabdarea sa citeasca tot,,,,dar cred eu, a meritat! pupici!
Citeaza Raspunde

Postat de ppredo pe 27 Decembrie 2009 la 16:24

buna!nu am auzit de aceste extensii desi dupa ce am citit cred k ar merita.da vorba ta sunt km costisitoare.eu am cu clipsuri si nu sunt multumita de ele.miar placea sa imi arata bne in par da arata groaznic.poate nu stiu sa le pun eu.zic sau poate nu sunt bune.desi am dat ceva pe ele si mnia zis o persoana kre se pricepe la extensii k sunt de calitate.dar nu stiu ce sa fac sa le pot purta si eu k sa arate bne.
gligor_ina Avatarul lui gligor_ina
Citeaza Raspunde

Postat de gligor_ina pe 2 Februarie 2010 la 21:41

sincer nu am incredere nici in cei mai buni profesionisti knd vn vb d parul meu tinand cont cat e d sensibil...eu miam achizitionat extensii cu clips si sunt fff multumita....merita toti banii pt k ti le poti pune knd vrei si dureaza 5 minute..
Citeaza Raspunde

Postat de ppredo pe 3 Februarie 2010 la 20:05

spunemi si mie.trebuie asezate intro anume ordine,parte...k mie imi sta aiurea.soacramea zice k sunt oribile .si intradevar arata urat.cred k nu le pun eu bne nu le asez cum trebuie.mss ast rasp
gligor_ina Avatarul lui gligor_ina
Citeaza Raspunde

Postat de gligor_ina pe 4 Februarie 2010 la 22:36

De la: ppredo, la data 2010-02-03 20:05:16spunemi si mie.trebuie asezate intro anume ordine,parte...k mie imi sta aiurea.soacramea zice k sunt oribile .si intradevar arata urat.cred k nu le pun eu bne nu le asez cum trebuie.mss ast rasp
..........................................

incepi s le pui din ceafa inspre frunte..iti faci carari si incepi cu cele cu 2 clipsuri apoi cu cele cu 3 ..eu mi l pun pana pe la mijlok cam deasupra urechilor..si cele cu un clips p unde mai e nevoie..akma nu stiu poa ale tale sunt doar cu un clips toate..eu sunt bruneta si poa d aia nu s observa la me prea tare..intra p www.extensii-perfecte.ro sunt akol cv filmulete care iti arata cum s pun..in timp o s t obisnuiesti s l pui tot mai bn...app bunicamea knd a auzit k sunt naturale mia zis k sunt facute din par d la morti...deci iti dai seama cum mam simtit... ..te pup si spor la treaba
Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Cauta job

ejobs

Inchide Setari

Off