Buna!
Extensii...hmmm...eu nu am si nu am avut parul rar niciodata.....prima oara mi-am montat extensii cu keratina fir cu fir asta vara...insa avand parul des s-a aproximat gresit numarul de extensii de care as avea nevoie(300) mult prea multe chiar si pentru mine deoarece mi-a subtiat radacina si simteam capul oarecum greu....dupa 2 luni nu le mai suportam deja( mentionez k este normal sa cada cateva din ele....sunt lipite, pana si parul natural cade, e normal sa alunece la periere, pieptanare sau cand le pipai si tragi de ele:D) ....conteaza foarte mult unde iti monetezi extensiile si dak iti ofera o garantie sau nu a parului....in salon se fac cararute si ti le aseaza uniform si drepte..cararutele evita caltzii , parul incurcat si tot asa...aaa, si la caderea unor suvite, remontarea...foarte importanta de asemenea...dupa 2 luni le-am dat jos..:) am lasat parul sa respire cateva saptamani si am luat-o de la capat...extensii recomandate de salon, alegerea lor de data asta...aceeasi poveste insa...extensii scumpe, de buna calitate insa...parul se rupe cu tot cu radacina dar cum spunea o tipa mai devreme e normal ca parul tau care s-ar fi rupt la pieptanare , uscare, indreptat etc sa faca acelasi lucru si acum si se subtiaza parul raman in capsula cu keratina si aceasta ramane prea groasa in comparatie cu parul ramas si rupt si o trage in jos si clar, se rupe:) ...si a inceput iar calvarul...extensii rupte sau alunecate....obsesie pentru par si par impletit noaptea ...m-am saturat , admit, mi-e dor sa umblu cu un coc neglijent dimineatza sau sa-l prins pur si simplu cum vreau...pe langa toate astea, acum se si subtiasera( parul din ele mai si cade la pieptanare ca si parul nostru...cade, se subtiaza si se simte diferenta) ...se subtiasera si ghiciti unde era parul cazul din ele?:D 80% in casa , masina, la munca..peste tot era doar par pe jos...cade intr-un mare fel....eee...si m-am hotarat sa fac un ultim pas dupa alte doua luni...eram hotarata sa le dau jos si sa aplic clipsuri incontinuu, adik sa am mereu par..nu sa ma vada lumea o data cu par scurt si o data cu par lung ca deja era ridicol..ori e lung ori e scurt...insa inainte sa iau decizia asta am vrut sa mai incerc ceva....nu va ganditi la cele cu inele pentru k sunt penale...cad inelele si se incurca...ceva de groaza...nu...am auzit de extensii balmain double hair tot de la stilista mea....extensii double hair balmain pentru k sunt singurii care le au deoarece ei le-au inventat inseamna dubla suvita de par prin care intra parul tau si se prinde cu foarte putina keratina prin suvite....e cam greu de explicat cum ar fi procedeul....intr-un pachet sunt incluse vreo 6 parca suvite, double hair inseamna suvite-smocuri, adik groase, mari , care se ataseaza prin par...echivalente cu 200 de extensii fir cu fir...suficiente as spune eu..ultimul pas si l-am incercat...de ce? pentru k mi se ofera o garantie la el 6 luni de zile..dak se subtiaza sau cade parul intr-un mod exagerat sau nu-mi plac, le pot schimba in orice moment..garantieee:D ...aaa..si de cand le-am pus si nu ma mai mananca nici capul ai nu mAi simt capul asa de greu...pentru k sunt doar 6...6 mai mari si cateva fir cu fir pe langa pentru a oferi look natural....nu au nicio sansa ever sa se dezlipeasca sau sa iti afcteze parul tau...sunt super multumita....simt un par sanatos atasat de parul meu si nu cadeeee!!! si gasesc fire si nu am casa plina de par ...( double hair inseamna o suvita dubla de par cu o gaurica in mijloc si un procedeu special de lipire a keratinei..suvitele acestea de par sunt cusute,,,parul este practicat cusut ...presupun k d-asta nici nu cade asa...vin in cutie si sunt cusute la baza si le poti lipi fara probleme ...si remonta de asemenea),,,folosesc sampon si balsam Balmain pentru a pastra garantia...si le pieptan cu peria! perie cu par natural....le indrept si le ondulez cand vreau:D astea da, astea MERITA! ( tin sa mentionez k pe parcursul tuturor procedeelor m-am spalat si coafat in salon, de fiecare data, de 2 ori pe saptamana......deci dak vreti extensii si vreti sa ramaneti si cu par - caltzii se fac cand nu aveti grija de ele si se incurca sau cand sunt montate prost- recomand salonul....sunt satula sa merg la salon asa des, insa asa am inceput si nu pentru k mi-a recomandat cineva...si pentru ca asa am considerat eu de cuviinta cand am vazut cat dureaza sa le usuci in primul rand...uscarea e cel mai lung proces:))) ....costisitor, da:) ...investesti mult ...insa riscul meseriei:) am inteles k sunt persoane care le spala acasa...e ok..dak aveti indemanarea si rabdarea:D ...am regretat ca am inceput aceasta aventura pana am dat de aceste double hair....acum nu regret si parul este frumos, un aspect foarte natural si iese in evidenta cam peste tot...:) nu cred k isi poate aplica extensii oricine are 1500 ron sau 2000 ....si gata...necesita multa investitie si dupa...parerea mea...asa k nu va bazati doar pe pretul de inceput..eu am cheltuit in 6 luni peste 5000 ron doar cu extensiile si schimbarile,,,pe langa asta, salon la 2 saptamani...dak as fi nimerit de la inceput double hair era altceva, da da:D ...deci conteaza cu ce incepeti ...extensiile fir cu fir se spune k tin 6 luni...1 an maxim..dar nici nu ajung la 6 luni....pentru k se subtiaza ...si ramane doar keratina pe parul tau....asa k nu te baza pe auzite...EXTENSII BALMAIN DA-pot spune k rezista pentru k au garantia suvitelor...sunt smocuri si se poate garanta sau observa din ce vina s-au stricat...si se inlocuiesc orice ar fi..insa cele fir cu fir...?:) nu au cum...sa iti trimita cate o extensie de fiecare data:)) ....e greu sa ai extensii...si devine obsesie:) sincer va zic....asa ca bafta si ma bucur dak a fost cineva interesata de toata povestea mea:)) sau dak a avut cineva rabdarea sa citeasca tot,,,,dar cred eu, a meritat! pupici!