Info
X
info

caut model pentru coloratie si coafura
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Frumusete » Ingrijirea parului si coafuri » Caut Model pentru Coloratie si Coafura » Pagina 1 din 1

Voteaza:

Tipareste | Trimite prin Y!M Share

Marian_Cotoi Avatarul lui Marian_Cotoi
Citeaza Raspunde

Postat de Marian_Cotoi pe 17 Aprilie 2009 la 20:10

Caut Model pentru Coloratie si Stilizat pentru Concurs.
Caut Model cu parul lung si drept, cu personalitate dispusa unei schimbari de look si care vrea sa fie in pas cu Trend-ul Goldwell pentru 2009. Costurile de coloratie si stilizare sunt suportate de mine, eventual si recolorarea ulterioara.
Se poate concluziona o colaborare pe termen lung avand in vedere ca sunt trainer al Seminariilor Goldwell din Romania.
In pozele mele publicate pe site-ul acesta, aveti posibilitatea sa vizualizati cateva tendinte!
Sarbatori Pascale pline de Lumina in suflet si bucurii in trairi !
Datele de contact le gasiti pe www.mariancotoi.ro.
simona_simona Avatarul lui simona_simona
Citeaza Raspunde

Postat de simona_simona pe 28 Aprilie 2009 la 19:31

Buna.Sunt Simona din Craiova si mi-ar face o deosebita placere sa fiu 'in pas cu Trend-ul Goldwell pentru 2009 .Am aplicat pentru acest anunt deoarece sunt dispusa pentru o schimbare de look dar si pentru faptul ca sunt o mai veche clienta a dlui Marian Cotoi, care a reusit intotdeauna sa-mi aduca acea schimbare de care aveam nevoie ca sa ma simt frumoasa si caruia ii aduc mii de multumiri pe aceasta cale.Sunt blonda cu parul lung si drept ,daca considerati ca sunt potrivita pentru acest concurs ,va rog astept un raspuns.
CelineGuerrin Avatarul lui CelineGuerrin
Citeaza Raspunde

Postat de CelineGuerrin pe 19 Mai 2009 la 06:03

Buna
Ma numesc Cristina din Bucuresti am 24 ani si as dori sa fiu modelul dumneavoastra pentru acest concurs
Daca mai este valabil anuntul si daca dori o poza cu mine pentru a va face o parere ma puteti contacta la adresa de email xtinutzaa@yahoo.com
Va multumesc.
karin Avatarul lui karin
Citeaza Raspunde

Postat de karin pe 8 Iunie 2009 la 17:13

Buna...

Nu mai am chiar 25 ani...dar, daca-ti foloseste un model mai "virsta a doua", cu parul mediu, vopsit blond-sandre, putin ondulat si foarte des...pentru o tunsoare si un vopsit...iti stau cu drag la dispozitie!!

Tel: 0746025842.

Merci

Karin
kittycrys Avatarul lui kittycrys
Citeaza Raspunde

Postat de kittycrys pe 5 Decembrie 2009 la 15:53

Buna, sunt Cristina, am parul lung ondulat, natural,nu l-am vopsit deloc , chiar daca nu e drept stiu ca am un par foarte frumos foarte ingrijit.
M-ar interesa o schimbare de look dar nu ma las pe mana oricui,ar fi pacat sa-mi distruga parul un amator care habar n-are ce inseamna un vopsit profesionist.Mi-au placut ideile tale si as fi interesata chiar si de o colaborare pe termen lung.Am 23 de ani si inaltimea 1.74.
Multumesc!
DANGERGAME4U Avatarul lui DANGERGAME4U
Citeaza Raspunde

Postat de DANGERGAME4U pe 18 Martie 2010 la 16:29

Nu cauta nimeni modele cu parul scurt? Normal...e mai mult de munca pentru ca e scurt si se aranjeaza mai greu...haideti...va provoc:D
adriana_1901 Avatarul lui adriana_1901
Citeaza Raspunde

Postat de adriana_1901 pe 10 Aprilie 2010 la 18:12

Poza spune ceva despre parul meu. Va las sa decideti. Multumesc.
rall_baby Avatarul lui rall_baby
Citeaza Raspunde

Postat de rall_baby pe 11 Aprilie 2010 la 16:08

Voi nu vedeti ca mesajula fost pus anul trect pe acesi vreme?mai mult k sigur nu mai e valabil;)

Intra in contul tau

Cauta job

ejobs

Inchide Setari

Off