Info
X
info

Semne de la inesteticele cosuri
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Frumusete » Ingrijirea tenului » Semne de la inesteticele cosuri » Pagina 1 din 1

Voteaza:

Tipareste | Trimite prin Y!M Share

rusoayk Avatarul lui rusoayk
Citeaza Raspunde

Postat de rusoayk pe 20 Septembrie 2009 la 22:24

Ce remedii exista pt a solutiona problema semnelor ramase in urma unui cos?
Am cateva si nu stiu cum as putea scapa de ele.
Ideal ar fi cu solutii at home/naturiste.Daca nu...sa scap de ele oricum.

Va multumesc!
Fi-ti frumoase si respectati-va!
gheorghesimona Avatarul lui gheorghesimona
Citeaza Raspunde

Postat de gheorghesimona pe 10 Octombrie 2009 la 23:12

EU AM FOLOSIT CREMA DE ALBIRE CU EXTRACT DE PAPADIE SI LAMAIE DE LA COSMETIC PLANT. A IEFTINA SI IN CATEVA SAPTAMANI VEI VEDEA CEVA REZULTATE. ASTA DEPNIDE SI DE CAT SUNT DE VIZIBILE PETELE TALE, CAT DE VECHI SUNT, ETC. NU MI-AU TRECUT DE TOT, DAR AM VAZUT O IMBUNATAIRE LA BANI PUTINI. BINEINTELES CA MAI SUNT SI ALTE CREME, MAI SCUMPE, POATE MAI EFICIENTE, DAR EU ASTA AM FOLOSIT. SI AM DE GAND SA FAC SI MICRODERMABRAZIUNE, POATE SCAP DE TOT DE PETE. DAR ASTA LA ANUL, CA SE FACE NUMAI TOAMNA SI IARNA, DAR ANUL ASTA NU IMI PERMIT FINANCIAR. DACA AI BANI, MERITA SA INCERCI MICRODERMABRAZIUNEA, PRIETENA MEA NU MAI ARE NIMIC PE FATA DUPA 6 SEDINTE. SUCCES SI RABDARE ITI DORESC!
Citeaza Raspunde

Postat de rusoayk pe 12 Octombrie 2009 la 12:56

Multumesc de rsp Simona!O sa incerc si eu crema de care spuneai.
Nu am de mult semnele,de cateva luni sa spun.
Problemele cu tenul mi-au reaparut la un an de la nasterea fetitei mele.Datorita nasterii mi s-a regenerat tenul si aratam impecabil insa minunea nu a durat prea mult...
Dar sedintele de microdermoabraziune cat costa?Daca tot spuneai ca o prietena de-a ta le face?

envy010262 Avatarul lui envy010262
Citeaza Raspunde

Postat de envy010262 pe 12 Octombrie 2009 la 16:32

Exista o crema f buna pt ten sensibil de la Artistry care repara acest tip de probleme dar mai important ar fi pt tine sa previi, ceea ce ar insemna sa schimbi tratamentul de intretinere.
Cu se iti intretii tenul? :
envy010262 Avatarul lui envy010262
Citeaza Raspunde

Postat de envy010262 pe 12 Octombrie 2009 la 16:44

Vezi ce usor pici in capcana?
Faci o socoteala simpla si spui ca te-a costat putin dar cind o sa ai bani faci.....De ce sa dai chiar si putin pt un produs care nu rezolva, care nu te multumeste ca apoi sa cheltui mai mult pt reparatii?
Parerea mea este ca trebuie sa avem mult respect pt noi si sa ne hranim cu ce este mai bun.
Pentru ca si ce punem pe fata este in mod direct hrana, numai ca nu intra pe gura ci prin pori.
Sper sa nu te supere ce ti-am sus, iar daca te-am suparat te rog sa ma ierti.
Citeaza Raspunde

Postat de rusoayk pe 13 Octombrie 2009 la 18:28

De mancat, mananc destul de cumpatat si sanatos de felul meu.Fara grasimi,lactate f multe sau ciocolata...si cafea doar una mica pe zi...Insa ele se incapataneaza sa apara.
In ceea ce priveste ingrijirea tenului,demacherea obligatorie,crema de noapte (Vichy),crema de zi e una de mentinere a bronzului (de la Garnier-dar planuiesc sa o schimb pt ca nu sunt prea multumita de ea) iar masti de 1-2 ori pe saptamana (cu miere de albine pt hidratare si una cu namol).Nu obisnuiesc sa merg la tratamente la cosmetica...
Cam asta ar fi...Cert e ca nici nu am timp cu bebe mic si mii de elte treburi...Insa nu ma dezic de la cele spuse mai sus.

dianaBogdan Avatarul lui dianaBogdan
Citeaza Raspunde

Postat de dianaBogdan pe 4 Martie 2010 la 19:26

o sedinta costa in jur de 50 de euro ,eu am facut vreo 15 sedinte si intr-adevar arati super

Intra in contul tau

Cauta job

ejobs

Inchide Setari

Off