Info
X
info

Par degradat de la placa
Pagina 1 din 2

Toate forumurile » Frumusete » Ingrijirea parului si coafuri » Par degradat de la placa » Pagina 1 din 2

Voteaza:
Rating curent: ***** (4 voturi)

Tipareste | Trimite prin Y!M Share

Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:
envy_me09 Avatarul lui envy_me09
Citeaza Raspunde

Postat de envy_me09 pe 1 Octombrie 2009 la 22:19

Buna fetelor.
Va urmaresc de mai mult timp dar in final am hotarat si eu sa pun o intrebare.:D
Am parul degradat in urma folosirii placii de par. Am renuntat la ea ( grozav chin!!!!) pentru 6 luni dar inca nu s-a regenerat desi am folosit sampoane naturale si balsam la fiecare spalare, m-am tuns de 2 ori si nu m-am mai vopsit de un an.
Voi ce masti naturiste folositi pentru parul degradat?
Va pup.
O seara placuta!
Sory Avatarul lui Sory
Citeaza Raspunde

Postat de Sory pe 6 Octombrie 2009 la 08:05

parul ars e ars....ori il tai pe cel ars si o lasi mai moale cu placa ori continui cu placa si risti sa ramai si fara cel ars... fa-ti o masca....pune un ou sau doua oua intregi(depinde de lungimea firului de par)...amesteca-le pune o lingura de ulei de masline si pune combinatia pe cap si las-o vreo 2 3 ore ....daca poti sa faci asta cel putin o data pe saptamana ar fi perfect....iti pui masca si stai pe forum.sti o treaba.
ioanaiuliana21 Avatarul lui ioanaiuliana21
Citeaza Raspunde

Postat de ioanaiuliana21 pe 6 Octombrie 2009 la 08:26

PAR DEGRADAT:
1.Masca cu banane si miere. Ingrediente1 banana coapta bine, 2 linguri de iaurt, 2 lingurite ulei din germeni de grau, 1/4 lingurita de lecitina, 1/8 lingurita de miere de albine, 2 lingurite de lapte condensat, 2-4 picaturi ulei esential de ylang ylang. Se amesteca ingredientele cu mixerul si se aplica pe parul spalat si sters in prealabil. Se lasa sa actioneze timp de o ora, dupa care se clateste cu apa din abundenta. Aceasta masca se aplica o data pe saptamana

2.Masca cu drojdie de bere si zeama de urzici. Ingrediente:50g drojdie de bere, 5 linguri ulei de masline, 4 linguri miere incalzita, o ceasca de zeama de urzici (crude, macerate sau fierte). Se amesteca ingredientele pana se omogenizeaza compozitia si se aplica pe par, masand scalpul timp de cateva minute. Se clateste foarte bine parul dupa si se aplica samponul. Masca are rolul de a reface sanatatea scalpului si de a intari radacina firului de par.

3.Masca cu castravetii si smantana. Ingrediente:cateva lingurite de smantana. 1 castravete miccateva lingurite de ulei de ricin (in functie de lungimea parului). Se amesteca ingredintele cu un blender pana cand compozitia se omogenizeaza si se lasa in par circa 40 de minute. Masca se poate folosi de doua ori pe saptamana. Castravetii au un rol hidrantant, fixand apa in firul de par, in timp ce smantana intareste radacina.

4.Masca cu ou si ulei de masline. Ingrediente: 2 galbenusuri de ou, 2 lingurite de miere, 1 lingurita de ulei de masline, 1 lingurita de iaurt.
Aplica amestecul pe parul curat si acopera cu o folie. Dupa 30-40 de minute clateste parul

5.Masca cu ulei de ricin. Ingrediente: un galbenus de o, o fiola Vitamina A, o sticluta de ulei de ricin(se gaseste la plafar), 3 linguri de ulei de maslineeama de la o jumatate de lamaie. Se amesteca si se aplica pe parul uscat. Se lasa sa actioneze 1-2 ore, apoi se spala parul. Acest tratament intareste atat radacina cat si firul de par.
6.Poti da stralucire parului daca amesteci apa pentru clatit cu zeama a doua lamai. Si poti fortifica radacinile daca aplici saptamanal un amestec din doua galbenusuri de ou, o lingura de ulei de masline si doua fiole de vitamina PP. Tratamentul este foarte bun pentru orice tip de par. Se lasa sa actioneze 15-20 de minute, apoi sa clateste cu multa apa calduta.

7.Masca ofera elasticitate parului si previne despicarea varfurilor. Masca cu banane si lamaie Aveti nevoie de :o banana jumatate de cana de miere, o lingurita ulei de masline, cateva picaturi de suc de lamaie. Aplica amestecul pe parul ud, proaspat spalat si lasa-l sa actioneze in jur de 40 de minute. Clateste cu apa calduta in care ai adaugat putin suc de lamaie.

roxanik_angel90 Avatarul lui roxanik_angel90
Citeaza Raspunde

Postat de roxanik_angel90 pe 6 Octombrie 2009 la 08:28

buna....poi eu cred ca cea mai buna masca naturala pentru par este cea facuta din miere si ulei de masline..pfff insa am auzit si de varianta cu galbenush de ou sau ulei de ricin:)) asa ca am amestecat toate astea miere+ulei masline+galbenush de ou+ulei de ricin = cred cea mai buna varianta ...succes
envy014180 Avatarul lui envy014180
Citeaza Raspunde

Postat de envy014180 pe 6 Octombrie 2009 la 08:51

Cea mai buna este masca K-PAK de la JOICO, se gaseste mai greu doar in saloane care lucreaza cu Joico. Si poti seta placa la o temperatura mai mica.
camiraicu Avatarul lui camiraicu
Citeaza Raspunde

Postat de camiraicu pe 6 Octombrie 2009 la 09:00

foloseste placa de intins GHD.
anna_leddo Avatarul lui anna_leddo
Citeaza Raspunde

Postat de anna_leddo pe 6 Octombrie 2009 la 09:06

faci o mainoneza dintr un galbenus de ou crud,ulei de masline si zeama de lamaie(cam 1/2 lamaie).faci cata cantitate ai nevoie.aplici pe parul uscat 30 min.Nu mai pune placa in cap fara sa aplici inainte un ulei pt protectie. kalos are ulei de par.pt blond e f bun cel blond.Si e singurul ulei de pe piata cara intr adevar nu iti imbacseste parul si da rezultate.poti aplica si dupa coafat pt luciu. Iti recomand si gama londa professional.sampon,masca si balsam fara clatire.
nu mai folosii balsame de par.doar masca de par.cand te speli las o sa actioneze 15-20 min si nu uita 1 data pe luna taia cate 1-2 cm din varfuri. bafta! sa mi spui rezultatele
michelle_venus_21 Avatarul lui michelle_venus_21
Citeaza Raspunde

Postat de michelle_venus_21 pe 6 Octombrie 2009 la 09:08

...Pt ca iti trebuie o masca buna pt refacerea parului.
Mastile naturale nu vor da niciun rezultat de aceea iti recomand o masca profesionala.
De la L'oreal Professionnel gama Absolute Repair(masca si crema pt varfuri) si un produs de protectie termica: Hydra Repair.
alexandra_22 Avatarul lui alexandra_22
Citeaza Raspunde

Postat de alexandra_22 pe 6 Octombrie 2009 la 10:22

Buna,

Si eu folosesc placa de cel putin 3 ori pe saptamana, dar ce spui tu ca ai patit eu nu am patit. Nu pot spune ca am un par super frumos, dar nu este nici foarte ars. In primul rand placa sa fie din ceramica si sa nu o folosesti la mai mult de 180 grade. Eu folosesc o crema ce se aplica pe varfuri, speciala pentru placa, de la Kerastase (mi se pare foarte buna si nu costa foarte mult, in jur de 100 lei). Dupa ce il aranjez cu placa aplic putin ulei cu cristale lichide.
luizaandra Avatarul lui luizaandra
Citeaza Raspunde

Postat de luizaandra pe 6 Octombrie 2009 la 12:32

De la: envy_me09, la data 2009-10-01 22:19:29Buna fetelor.
Va urmaresc de mai mult timp dar in final am hotarat si eu sa pun o intrebare.:D
Am parul degradat in urma folosirii placii de par. Am renuntat la ea ( grozav chin!!!!) pentru 6 luni dar inca nu s-a regenerat desi am folosit sampoane naturale si balsam la fiecare spalare, m-am tuns de 2 ori si nu m-am mai vopsit de un an.
Voi ce masti naturiste folositi pentru parul degradat?
Va pup.
O seara placuta!

buna

eu iti recomand urmatorul tratament:
-masca de par cu ulei de masline, ulei de ricin, vitamina A, galbenus de ou si miere de care au zis si fetele (o data pe sapt ca apoi se ingrasa parul repede)
-clateste-ti parul dupa baie cu putin otet de mere (4 linguri la 2litri de apa) mai ales daca ai parul gras
-ulei de par de la Kallos (Glossy hair care) are un ambalaj alb, costa in jur de 20 ron si este f bun pt protectie termica ( cel putin la mine a dat rezultate)
-incearca sa nu mai folosesti uscatorul de par si el degradeaza parul, uneori chiar mai mult decat placa,
-ia-ti un ulei pt varfuri
-tunde-ti varfurile la 2 luni
-piaptana-ti parul cu o perie de lemn (nu de plastic, nu de metal) in fiecare seara 5 min si nu dormi cu el prins
-daca dupa toate astea nici o schimbare....poti lua in calcul o tunsoare scurta sau o vizita la dermatolog

cam astea ar fi remediile care imi trec prin minte acum.
sa aveti o zi buna si sa va simtiti frumoase :)
c_atalina10 Avatarul lui c_atalina10
Citeaza Raspunde

Postat de c_atalina10 pe 6 Octombrie 2009 la 15:20

Buna fetelor,
Am si eu o problema, tot de la placa. Nu mi s-a ars parul, dar in schimb a inceput sa imi cada foarte mult. Daca o sa continuie in ritmul asta in 2-3 luni raman cheala. Precizez ca folosesc placa de 2-3 ori pe saptamana. De vreo 2 saptamani nu o mai folosesc. Ce imi recomandati?!?
Aryela Avatarul lui Aryela
Citeaza Raspunde

Postat de Aryela pe 6 Octombrie 2009 la 15:35

spray pentru protectie termica si masca naturala cu galbenus de ou.ulei de ricin,ulei de masline si vitamina A.aplicata saptamanal si stai cu ea minim 3-4 ore,sau o aplici seara si o lasi peste noapte. la mine se vad rezultatele.
Alanisfan Avatarul lui Alanisfan
Citeaza Raspunde

Postat de Alanisfan pe 6 Octombrie 2009 la 16:44

Eu folosesc placa de 2 ani si o folosesc zilnic.Parul este ars dar nu foarte.Imi tai regulat varfurile si folosesc sampon,balsam si masca de la garnier+protectie pt temperatura+crema pentru par degradat.Nu ma plang ca parul nici nu imi cade si a si crescut.Cand se ard varfurile le tai .Stiu ca nu e sanatos dar na,nu-mi suprot parul cret si trebuie sa suport consecintele placii;))
anna_maria_21 Avatarul lui anna_maria_21
Citeaza Raspunde

Postat de anna_maria_21 pe 6 Octombrie 2009 la 19:06

De la: alexandra_22, la data 2009-10-06 10:22:33Buna,

Si eu folosesc placa de cel putin 3 ori pe saptamana, dar ce spui tu ca ai patit eu nu am patit. Nu pot spune ca am un par super frumos, dar nu este nici foarte ars. In primul rand placa sa fie din ceramica si sa nu o folosesti la mai mult de 180 grade. Eu folosesc o crema ce se aplica pe varfuri, speciala pentru placa, de la Kerastase (mi se pare foarte buna si nu costa foarte mult, in jur de 100 lei). Dupa ce il aranjez cu placa aplic putin ulei cu cristale lichide.

imi poti spune te rog de unde ai luat crema si uleiul?ms:)
corina05 Avatarul lui corina05
Citeaza Raspunde

Postat de corina05 pe 6 Octombrie 2009 la 21:42

Solutia este indreptarea permanenta a parului cu ioni negativi si plante, absolut deloc nociva pentru par si scapi de placa sau o placa ionica cu adevarat si foarte buna, cu protectie clar si folosita cat mai rar.

Intre timp parul trebuie hidratat maxim cu masti naturale homemade sau organice, evitate vopsirile chimice dese...
reea_pia Avatarul lui reea_pia
Citeaza Raspunde

Postat de reea_pia pe 6 Octombrie 2009 la 22:17

Buna! Eu am parul lung, destul de uscat de la jumatate in jos, cu tendinta de spicuire.Am incercat un tip tratamente naturiste, sunt foarte bune pt prevenire, insa parul o data ars, cum spunea si altcineva, cam ars ramane. Trebuie tuns, daca iti permite timpul, o data pe luna sau la 6 saptamani, macar 1-2 mm, il ajua sa creasca mai repede, si nici tu nu suferi dupa cat ai taiat din el. Pt regenerare, insa, iti trebuie masti profesionale,si un ser ce nu trebuie clatit,si se vede diferenta dupa cateva spalari. Du-te la salonul preferat, vb cu stilistul/a, si iti va recomanda ceva pt parul tau.Kerastase, Londa, Revlon,toate au produse ok, cam 50 lei, pana la 150, daca e cantitate foarte mare;preturile sunt daca te stiu si ti le dau la pretul la care le achizitioneaza ei.
Indiferent de ce masca aplici, naturista sau profesionala, imparte parul in suvite, si aplica, in acest fel se vor acoperi uniform toate firele.Daca dai ca si cum ti-ai prinde parul in coada, nu se aplica uniform, iar faptul ca ai foarte mult intr-o parte,oricum nu ajuta.
Placa, daca e asa de greu fara ea, foloseste-o numai cand e musai.In rest, incearca sa-l intinzi bine dupa spalare si zvantare partiala,cu peria si cu ajutorul unor produse de styling adecvate
Toate necesita timp si rabdare, asa ca mult succes.
arreea_27fashion Avatarul lui arreea_27fashion
Citeaza Raspunde

Postat de arreea_27fashion pe 7 Octombrie 2009 la 00:29

buna eu cred ca este cel mai bn sa renunti la placa de intins parul pentru ca il arde si o sa ramai fara par in cap. Eu filosesc peria si feonul si imi place si mai mult cum se aranjeaza . intra pe http://www.dormitorulmeu.ro/ si ai sa gasesti cele mai tari lenjerii de pat!!!
traumoase_lory Avatarul lui traumoase_lory
Citeaza Raspunde

Postat de traumoase_lory pe 7 Octombrie 2009 la 13:34

Nu in totdeauna ce-i scump e si bun
Uleiul de masline,Galbenusul de ou crud si lamaia sunt Sfinte pt parul Dv
danatisianu Avatarul lui danatisianu
Citeaza Raspunde

Postat de danatisianu pe 7 Octombrie 2009 la 15:10

buna,
uite aici niste retete ieftine si poti sa le faca in casa, plus mai bine de 10 pareri ale celor care le-au folosit, multa bafta! sunt super!:
http://www.exposhop.ro/Code/Applications/web/index.cgi?action=blog§ion=4&art=10
helenb_81 Avatarul lui helenb_81
Citeaza Raspunde

Postat de helenb_81 pe 7 Octombrie 2009 la 19:56

Atentie mare la mastile in care se pun in compozitie banane. Trebuie sa fie pasata foarte bine cu mixerul, altfel riscati sa ramaneti fara par. Va spun asta din propria experienta. Daca cumva vi se incurca rau parul din cauza masti, apelati la multa rabdare si multa multa masca sau balsam de par. Mult succes!
alexandra_22 Avatarul lui alexandra_22
Citeaza Raspunde

Postat de alexandra_22 pe 8 Octombrie 2009 la 09:55

Buna,

Fiind produs profesional, crema o poti lua din saloanele de coafura (asa arata tubul - http://www.kerastase-usa.com/_en/_us/conso/thermostyle/index.aspx). Iti va ajunge cateva luni, pentru ca se aplica foarte putin. In privinta uleiului de par, l-am luat de la un magazin cu produse cosmetice si ingrijire. O zi buna!
Alina1989 Avatarul lui Alina1989
Citeaza Raspunde

Postat de Alina1989 pe 8 Octombrie 2009 la 14:49

buna! si eu folosesc placa si imisi vopsesc parul o data pe luna. insa, nu am probleme cu parul pt k folosesc produse de la gliss. iti recomand si tie! la mine nu se cunoaste prin ce trece parul, cu toate k inainte de a folosi gliss aveam o problema cu varfurile despicate. bafta!
Citeaza Raspunde

Postat de envy_me09 pe 8 Octombrie 2009 la 19:19

Buna dragelor.
Va multumesc din inima pentru raspunsuri.
Pai ce sa va spun, am renuntat deja la placa de mult timp :), tocmai pentru sanatatea parului meu.
Ma gandesc insa ca marea mea greseala a fost ca m-am vopsit cu o vopsea neadecvata, din comoditate fara sa ma gandesc la consecinte, caci vad acum ca desi nu mai folosesc placa, el continua sa aibe aspectul acela tern pe portiunea vopsita si are un aspect de maturica.
Am incercat TOATE mastile naturiste existente pe net :D. Ulei de masline, de ricin, miere, crema pt par de la vivanatura cu petrol, masca Kallos, spray Gliss pentru par, Elseve.
rezultat? Zero .
Planul meu? Tuns acum ( macar varfurile ca ma doare sufletul), NU ma mai vopsesc cu ultima vopsea folosita, poate chiar niciodata, in cel mai rau caz o sa folosesc henna si imi iau niste vitamine.
Dar, sa-mi iau FORCAPIL sau REVALID?
Va pup. O seara cat mai frumoasa!
anna_maria_21 Avatarul lui anna_maria_21
Citeaza Raspunde

Postat de anna_maria_21 pe 9 Octombrie 2009 la 19:44

ms frumos:)
lilisor84 Avatarul lui lilisor84
Citeaza Raspunde

Postat de lilisor84 pe 9 Octombrie 2009 la 20:23

Buna,
Eu folosesc e solutie pt par de la Subrina-Elixir(pt.varfuri arse) si sunt f. multumita de ea,nici nu e f.scumpa 40 ml-40 Ron.Am cumparat-o de la un salon.La mine a dat randament in aproximativ 2 luni.Poate vreti sa o incercati si voi.
Nottingham Avatarul lui Nottingham
Citeaza Raspunde

Postat de Nottingham pe 23 Octombrie 2009 la 20:15

De la: traumoase_lory, la data 2009-10-07 13:34:59Nu in totdeauna ce-i scump e si bun
Uleiul de masline,Galbenusul de ou crud si lamaia sunt Sfinte pt parul Dv
Ai perfecta dreptate. Si eu folosesc reteta asta si am un par pe care-l vopsesc blond, dar e des si lung pana la jumatatea spatelui.
Citeaza Raspunde

Postat de envy_me09 pe 25 Octombrie 2009 la 11:35

Buna dragelor!
Intre timp am facut progrese!
Mi-am facut o masca pentru par in felul urmator: la radacina m-am dat cu ulei de ricin si galbenus de ou iar pentru lungime am amestecat ulei de masline cu masca de par de la kallos. Am stat asha 3 ore dupa care m-am spalat si m-am dat cu putin balsam.
Parul meu a ramas matasos si fin la atingere.
Mi l-am indreptat cu peria iar la sfarsit am dat cu o picatura de ulei de masline DOAR pe varfuri.
Rezultatul a fost mai mult decat multumitor.
O sa mai incerc si altceva si va tin la curent. Va pup.
Nottingham Avatarul lui Nottingham
Citeaza Raspunde

Postat de Nottingham pe 28 Octombrie 2009 la 21:19

Eu imi prepar masca de par in felul urmator: 2 galbenusuri sau 3 + 2 linguri de ulei+ 2 lingurite de miere+2 lingurite de scortisoara, se omogenizeaza, apoi se stoarce sucul de la o lamaie, se amesteca din nou. Se sta cu compozitia pe par timp de 2-3 ore, apoi se spala si se clateste, cu putin otet in ultima apa. Rezultatul se vede cam de la a 2-a folosire a mastii.
grama_adela0 Avatarul lui grama_adela0
Citeaza Raspunde

Postat de grama_adela0 pe 29 Noiembrie 2009 la 21:06

de ce spui prostii precum ca mastile naturiste nu ajuta....
crede-ma nici produsele de la Loreal nu sunt bune daca ai parul foarte degradat.. si plus de alta mai costa si o gramada de bani.
michelle_venus_21 Avatarul lui michelle_venus_21
Citeaza Raspunde

Postat de michelle_venus_21 pe 30 Noiembrie 2009 la 15:41

Care L'oreal? De pe piata/supermarket sau L'Oreal Professionnel? Pentru ca eu am avut parul foarte degradat, uscat, varfurile se toceau foarte tare incat la 2 luni trebuia sa-l tund.
Mi-am luat gama Absolute Repair-L'Oreal Profesionnel (sampon, masca, ser pt varfuri) si uite ca parul meu blond foarte degradat, uscat si cu varfuri tocite a fost reparat.
Iar acum imi tund varfurile la 6 luni.

Deci stiu ce spun.Si am incercat si mascuta cu ou, ulei de masline si vit A. Rezultatul: ZERO!!!!
Acum sunt la Joico, gama simiilara Aboslute Repair, gama K-Pak.
Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Cauta job

ejobs

Inchide Setari

Off