Info
X
info

Aparat epilare definitiva laser
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Frumusete » Ingrijirea corpului » aparat epilare definitiva laser » Pagina 1 din 1

Voteaza:

Tipareste | Trimite prin Y!M Share

anairda1975 Avatarul lui anairda1975
Citeaza Raspunde

Postat de anairda1975 pe 30 Ianuarie 2010 la 21:34

am achizitionat un aparat de epilare definitiva cu laser si sint foarte multumita. l-am folosit singura acasa si m-am descurcat foarte bine. de la prima sedinta au trecut 3 saptamani si se vede diferenta. aproate un sfert din parul pe care-l aveam pe picioare nu mai este. incep o alta sedinta peste inca alte 3 saptamani. aparatul este usor de folosit si sant foarte incantata de achizitie. ca si pret este foarte convenabil (a costat doar 650 ron).
RockL Avatarul lui RockL
Citeaza Raspunde

Postat de RockL pe 2 Februarie 2010 la 15:35

sal' good for you!

care este denumirea oficiala a aparatului? si cum de l-ai gasit?

4happy Avatarul lui 4happy
Citeaza Raspunde

Postat de 4happy pe 10 Februarie 2010 la 15:14

Buna
poti sa dai mai multe detalii despre aparat(denumire, magazin, etc)
Gelul care se foloseste atunci cand il utilizezi l.ai achizitionat odata cu aparatul?
anna_leddo Avatarul lui anna_leddo
Citeaza Raspunde

Postat de anna_leddo pe 10 Februarie 2010 la 16:37

De unde ai luat aparatul?

De la: anairda1975, la data 2010-01-30 21:34:23am achizitionat un aparat de epilare definitiva cu laser si sint foarte multumita. l-am folosit singura acasa si m-am descurcat foarte bine. de la prima sedinta au trecut 3 saptamani si se vede diferenta. aproate un sfert din parul pe care-l aveam pe picioare nu mai este. incep o alta sedinta peste inca alte 3 saptamani. aparatul este usor de folosit si sant foarte incantata de achizitie. ca si pret este foarte convenabil (a costat doar 650 ron).
anairda1975 Avatarul lui anairda1975
Citeaza Raspunde

Postat de anairda1975 pe 14 Februarie 2010 la 11:37

m-am informat despre el de aici
http://www.intrasavezi.ro/epilator_portabil_bnb_medical_cu_tehnologie_laser_pentru_epilare_definitiva/1006.htm

dar l-am achizitionat de aici
http://www.anunturigratuite.net/adpage.php?ad=156237
envy025555 Avatarul lui envy025555
Citeaza Raspunde

Postat de envy025555 pe 6 Iulie 2010 la 14:32

ce gel trebuie sa folosesc pentru epilare cu laser?vreau sa imi achizionez un aparat si nu stiu ce gel sa folosesc ....

Intra in contul tau

Cauta job

ejobs

Inchide Setari

Off