Info
X
info
 

Microdermabraziunea recomandari, va rog
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Frumusete » Ingrijirea tenului » Microdermabraziunea Recomandari, va rog » Pagina 1 din 1

Voteaza:
*****

Tipareste | Trimite prin Y!M Share


adyna_f Avatarul lui adyna_f
Citeaza Raspunde

Postat de adyna_f pe 11 Martie 2010 la 20:25

Buna tuturor! Nu obisnuiesc sa scriu pe forumuri, sunt mai timida de fel, dar citesc foarte des ce se scrie pe aici si de multe ori am dat de niste sfaturi foarte, foarte bune. De aceea v-as ruga sa-mi faceti si mie o recomandare in legatura cu microdermabaziunea. Am intrebat un medic, prieten de familie, in legatura cu microdermabraziune si mi-a spus ca este f. buna, dar nu a stiut sa-mi dea recomandari in legatura cu vreo clinica sau cabinet cosmetic, pentru ca nu tine de domeniul lui.
Eu am vazut de curand o promotie cu 45 de Ron sedinta la un salon Perfect Contur se cheama, dar mi se pare pretul dubios de mic in comparatie cu alte locuri, plus ca este salon cosmetic, nu clinica dermatologica. Intrebarea mea: este cineva dintre voi care a fost la acest salon sau care poate sa-mi recomande un salon bun? Va rog mult de tot!
adyna_f Avatarul lui adyna_f
Citeaza Raspunde

Postat de adyna_f pe 11 Martie 2010 la 20:27

Ops, am uitat sa zic ca sunt din bucuresti:D Ma scuzati, sunt nou la treburi din astea:D
Fosta membra Envy Avatarul lui Fosta membra Envy
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Envy pe 19 Martie 2010 la 14:36

Buna.
Microdermadraziunea intr-adevar da rezultate. Din pacate nu stiu sa-ti recomand un salon pt asta. Eu voi merge saptamana viitoare, vineri, la un salon de pe bvd. Elisabeta pt un peeling chimic. Daca sunt multumita de rezultate, revin cu un comment si iti spun adresa si pretul pt microdemabraziune la ei.
O zi buna!
adyna_f Avatarul lui adyna_f
Citeaza Raspunde

Postat de adyna_f pe 19 Martie 2010 la 17:29

Mersi mult de tot! Astep cu nerabdare raspunsul tau.In sfarsit am reusit sa scap de acnee, dar am ramas cu niste cicatrici cam uratele si mi-as dori macar sa le atenuez un picut.
Fosta membra Envy Avatarul lui Fosta membra Envy
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Envy pe 24 Martie 2011 la 01:14

Eu am primit feedback-uri proaste despre peelingul chimic. Eu mi-am facut microdermoabraziune la chic salon, e pe undeva intre iancului si muncii. Perioada de recuperare a fost scurta iar tratamentul propriu zis a cauzat un disconfort redus fata de ce am auzit in cazul peelingului.
alphamed Avatarul lui alphamed
Citeaza Raspunde

Postat de alphamed pe 28 Martie 2011 la 17:46

Buna Adyna, microdermoabraziunea este o tehnica invaziva care iti poate lasa ceva urme daca ai un ten mai sensibil, parerea mea este sa incerci un tratament mai usor dar cu efecte sigure, daca nu ai auzit de tratamentul Madonnei atunci da un search pe Google, este foarte bun cu rezultate uimitoare si imediate, pretul este ceva mai ridicat dar poate ai sansa sa achizitionezi pachetul de 6 sedinte la oferta pe care am luat-o si eu.Iti doresc succes iar pentru mai multe informatii ma poti contacta la andreiakloos@yahoo.com
O zi buna.
alphamed Avatarul lui alphamed
Citeaza Raspunde

Postat de alphamed pe 28 Martie 2011 la 17:51

Tratamentul Intraceuticals este foarte bun, ceva mai scump dar merita toti bani.
Fosta membra Envy Avatarul lui Fosta membra Envy
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Envy pe 15 Ianuarie 2012 la 18:57

Buna fetelor! Microdermabraziunea nu e acelasi lucru cu dermabraziunea.
MICRODERMABRAZIUNEA= se realizeaza de cosmeticiene ori esteticiene si nu necesita perioada de recuperare ptr ca e o tehnica non-invaziva(se lucreaza doar pe stratul de celule moarte), pe cand DERMABRAZIUNEA- o fac medicii, tehnica e invaziva, e nevoie de perioada de recuperare (se lucreaza pe stratul mort+ celulele vii). Asa mai simplu de explicat.
Daca problemele pielii nu sunt grave, e utila microdermabraziunea (ptr ca e si mai sigura si decat dermabraziunea si decat peeling-urile chimice- care ,,ard'' piele).
Daca sunt probleme mari, atunci e utila dermabraziunea.
Si inca ceva: la o acnee-activa, nu se face microdermabraziune / dermabraziune: pielea trebuie sa fie integra!!!!! Doar pe semnele post-acneice se lucreaza!
Spre ca v-am fost de folos.