Info
X
info
 

Livariz
Pagina 3 din 3

Toate forumurile » Frumusete » Ingrijirea corpului » Livariz » Pagina 3 din 3

Voteaza:
*****
Rating curent Livariz: (3.5 din 4 voturi)

Tipareste | Trimite prin Y!M Share


Pagini: << 1 2 3
Sari la pagina:
envy029574 Avatarul lui envy029574
Citeaza Raspunde

Postat de envy029574 pe 10 Martie 2011 la 21:57

aparizia acestor vase sparte de sange arata o circulatie a sangelui f. proasta . mie mi-au aparut din ce in ce mai multe ..am mers la un doctor am incercat sa le iau cu laser dar nu stiu de ce nu a reusit am dat si 100eu . dar doctorul cand mi-a vazut acele vase atat de multe sa cam speriat . mi-a facut imediat oscilometria la picioare si ce credeti ca aveam -circulatie picior stang valoare -1- picior drept 1,5- diagnostic arterita ..boala a arterelor .asa ca faceti investigatii ca doctorita mea a fost asa de desteapta ca i-am aratat picioarele si a spus ca e o circ . periferica proasta . si nu era asa . din asta se poate muri ,,apar cheaguri daca nu faci gimnastica si activezi circulatia arteriala cu tratament . nu fumez si nu beau ..dar ...stresul cronic ....alergia ..cica poate provoca ...aceasta boala ...bine nu mai spun ca de copil aveam mainile si picioarele reci . si cu cearcanele de la ochi se pot spune multe cand excuzi alti factori -paraziti si alte afectiuni . eu le aveam pentru ca nu se oxigena creierul din cauza unei spondiloze cu insuficienta vertebro-basilara ,,si asta descaoperita de mine facand din proprie initiativa un dopler la artere de pe gat unde eu simteam amorteli ale cefei - sper sa fie cu folos ce am scris
envy029574 Avatarul lui envy029574
Citeaza Raspunde

Postat de envy029574 pe 10 Martie 2011 la 22:14

teste oscilometrie unde sunt vase sparte multe ,ceva varici , ca nu de gluma e jale ....
envy031516 Avatarul lui envy031516
Citeaza Raspunde

Postat de envy031516 pe 1 August 2011 la 00:57

buna fetelor! eu una nu as avea prea mare incredere,mai ales fiind vorba despre aceasta boala, ca sa o numesc asa,de care nu vei scapa niciodata!!!mie m-i s-a spus acest lucru din partea mai multor medici!deci verdictul este cam suparator din pacate.sunt si eu in aceeasi situatie ca voi! hai sa fim serioase si sa judecam lucrurile cu capul!!!!deci daca nu te salveaza operatia,atunci???????????????poate face asa miracole un amarat de spray si o crema???????????????cunosc persoane care s-au operat si in maxim o jumatate de an au recidivat!!!!!!!!!!!!!!!atentie!!!!!!!!!!asa ca mai vorbim! pupici!!!!!!!!!!!!!
VerAta Avatarul lui VerAta
Citeaza Raspunde

Postat de VerAta pe 13 August 2011 la 15:17

in aceeasi cauza sunt si eu . Asa ca hai la o cinste, ca sa ne treaca
frank Avatarul lui frank
Citeaza Raspunde

Postat de frank pe 31 August 2011 la 15:37

AVIZ DE EXPERT PENTRU LIVARIZ

1 - Acest produs NU ESTE UN MEDICAMENT, altfel n-ar putea fi cumpărat prin corespondenta fara ordonanța medicala. Medicamentele sânt clasificate in mai multe liste in funcție de gradul de toxicitate si nu se vând fara ordonanța din motive de securitate. Doar produsele de confort, ce nu au principii activi care pot modifica biologia organismului, sânt vândute fara ordonanța.

2 - Faptul ca LIVARIZ nu este un medicament, însemna ca este un simplu produs DE CONFORT, deci in nici un caz nu poate fi folosit pentru vindecarea varicelor întrucât nu are nici un principiu activ regenerator.

3- Este un produs bazat pe CRIOGENIE, adică folosește frigul ca principiu activ, raceste piciorul pentru a diminua volumul venelor, țesuturilor musculare etc. Frigul are o acțiune vasoconstrictoare, deci singurul lucru pe care LIVARIZ poate sa-l facă este sa va răcească piciorul.

4 – ORICINE POATE FABRICA (reproduce) ACȚIUNEA VASOCONSTRICTOARE ACESTUI PRODUS, Livariz, prin aplicarea pe picior a unui produs înghețat, refrigerat, exemplu puneți gheata sau vărsați apa refrigerata la 1, sau 2 grade Celsius, pe picior. Aceasta operație nu va costa nimic. Deci in loc sa cumpărați Livariz cu 180 de roni mai bine faceți gheata sau refrigerați apa de la robinet in congelator, obțineți același rezultat. Ideal este sa udați comprese cu apa înghețata si sa le lăsați pana ce temperatura intre picior si comprese se echilibrează. Ascultați bine reclama la LIVARIZ, se vorbește de CRIOGENIE, orișicine poate fabrica un produs „criogenic” elementar tata timp cat ara la dispoziție un congelator, cu toate ca pentru a vorbi despre criogenie temperatura trebuie scăzuta la cel puțin - 150 grade Celsius.

In concluzie, acest produs LIVARIZ are o acțiune vasoconstrictoare, ( ați invatat toți la biologie despre dilatarea vaselor sanguine si despre vasoconstricție, deci nu exista nici un mister, un produs refrigerat are o acțiune de diminuare a volumului muscular, de absorbție a lichidului interstițial, de diminuare a venelor, etc., aceste noțiuni le puteți verifica la manualul de biologie din clasa 8-a).

Ciorapi pentru varice au o acțiune vasoconstrictoare mecanica, împiedica venele sa se dilateze, frigul are o acțiune vasoconstrictoare fiziologica, biologica.

LIVARIZ poate vindeca varicele ? NU, atunci este bun la ceva ? Da, la răcit picioarele întrucât frigul are o acțiune de conservator, antalgic, vasoconstrictor, totuși atâta timp cat toata lumea poate sa-l producă gratis in congelator, atunci nu exista nici un motiv pentru a-l cumpăra la televizor cu 200 de RONI. O batista cu apa rece face același efect.

Livariz este apa goala ? Da, dar cu difernta ca apa este racita ! In publicitate la televizor este spus foarte CLAR, LIVARIZ este UN PORDUS CRIOGENIC!P.S.

Criogenia este folosita in multe domenii:
in biologie pentru conservarea celulelor embrionare, spermatozoizilor, etc
In industria alimentara pentru refrigerare
In tehnica de spestroscopie (suprafluiditate „dizolvant de cuantum”), in tehnica de supraconductivitate, etc.


envy031939 Avatarul lui envy031939
Citeaza Raspunde

Postat de envy031939 pe 7 Septembrie 2011 la 10:08

Problema cu vasele de sânge se poate ameliora fàrà operatie neapàrat. Existà o tehnicà la veinolog care consistà în a întepa venele sparte cu un produs care le face sà disparà. Efectul dureazà un an dupà care trebuie început din nou tratamentul. În 45 de minute se rezolvà si esti linistità un an întreg. Ideea este cà recidiveazà dar dacà le întretii în fiecare an nu mai ai probleme cu ele.
envy_994 Avatarul lui envy_994
Citeaza Raspunde

Postat de envy_994 pe 22 August 2012 la 13:43

hello! eu am folosit livariz pentru niste vinisoara aflate in partea superioara a piciorului, plus senzatia de picioare umflate si obosite, mai ales seara.Foarte tare este!! am simtit diferenta inca din primele zile!!vi l recomand cu caldura
envy015676 Avatarul lui envy015676
Citeaza Raspunde

Postat de envy015676 pe 22 August 2012 la 16:34

De la: envy_994, la data 2012-08-22 13:43:31hello! eu am folosit livariz pentru niste vinisoara aflate in partea superioara a piciorului, plus senzatia de picioare umflate si obosite, mai ales seara.Foarte tare este!! am simtit diferenta inca din primele zile!!vi l recomand cu calduraNu rezolva problema...
envy_1039 Avatarul lui envy_1039
Citeaza Raspunde

Postat de envy_1039 pe 3 Septembrie 2012 la 10:37

pentru acest produs! Il ador, l-am cumparat pentru problema suparatoare cu care ma confruntam de fiecare data cand stateam mult timp in picioare. Picioarele mi se umflau atat de mult, incat nu imi mai venea incaltamintea si durerile erau deranjante. Faptul care m-a deterinat sa il comand, a fost nunta fiicei mele, in luna iunie, cand a doua zi dupa eveniment, la petrecere, nu am putut fii prezenta, decat fizic, pe scaun. M am simtit ingrozitor ca nu puteam sa ajut cu nimic, nici macar sa intampin invitatii.De cand am folosit produsul, nu am mai avut aceasta problema si i-am promis fetei mele ca ma voi revansa la botez, pentru ca, acum pot!
envy015676 Avatarul lui envy015676
Citeaza Raspunde

Postat de envy015676 pe 3 Septembrie 2012 la 15:57

De la: envy_1039, la data 2012-09-03 10:37:05 pentru acest produs! Il ador, l-am cumparat pentru problema suparatoare cu care ma confruntam de fiecare data cand stateam mult timp in picioare. Picioarele mi se umflau atat de mult, incat nu imi mai venea incaltamintea si durerile erau deranjante. Faptul care m-a deterinat sa il comand, a fost nunta fiicei mele, in luna iunie, cand a doua zi dupa eveniment, la petrecere, nu am putut fii prezenta, decat fizic, pe scaun. M am simtit ingrozitor ca nu puteam sa ajut cu nimic, nici macar sa intampin invitatii.De cand am folosit produsul, nu am mai avut aceasta problema si i-am promis fetei mele ca ma voi revansa la botez, pentru ca, acum pot!Sa mori tu...
Pagini: << 1 2 3
Sari la pagina: