Info
X
info
 

Redomandare dentist...
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » General » Redomandare Dentist... » Pagina 1 din 1

Voteaza:
*****

Tipareste | Trimite prin Y!M Share


Fosta membra Envy Avatarul lui Fosta membra Envy
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Envy pe 9 Octombrie 2010 la 12:11

Buna ziua utilizatorilor forumului Envy. :)
Ma poate ajuta cineva cu recomandari pentru un Dentist priceput si care sa nu practice preturi gigantice??? (ca locatie sunt in Bucuresti) :?
Mi-am plombat maselele in nenumarate randuri si a tinut plomba foarte putin, in ciuda faptului ca am respectat cu strictete instructiunile medicului dentist de a nu face abuz de alune, seminte sau alimente mai dure , am evitat supele si ceaiurile calde sau fierbinti, nu mananc ducliuri, cu atat mai putin cele cu continut mare de zahar....si totusi plombele mele cad si se decimeaza in scurt timp. Ultima plomba a avut " durata de viata" aproximativ 11 luni si mi se pare destul de putin..... :( :cry:
Daca cineva dintre dvs se mai confrunta cu astfel de probleme si ma poate indruma catre un specialist mai bun, nu ezitati sa ma indrumati si pe mine (orice sfat e binevenit!)....Multumesc frumos de intelegere...
Fosta membra Envy Avatarul lui Fosta membra Envy
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Envy pe 16 Octombrie 2010 la 10:53

Buna,
Vreau sa-ti spun ca plombele nu trebuie "menajate" ele sunt ca si maseaua sau ar trebui sa fie. Eu am o plomba de 15-20 ani si mananc si "pietre" cu ea .
Sunt sigura ca plombele pe care le ai tu nu sunt bune.
Eu am mare "experienta " cu dentistii din cauza problemelor pe care le-am avut: am purtat aparat dentar 3 ani, am 3 implanturi si 5 lucrari. iti recomand 2 medici extraordinari Dr Amar din Colentina un om si un medic extraordinar 021 2412854 preturi decente si Dr Stanciu 021 211 4201- pta romana preturi ceva mai mari dar garantie pe viata. Iti doresc succes.
dana_2na Avatarul lui dana_2na
Citeaza Raspunde

Postat de dana_2na pe 16 Octombrie 2010 la 11:15

buna
eu acum merg la dentist si vreau sa-ti spun ca am muuult de lucru....in fine,am un doctor super, foarte bun si il recomand cu mare placere: dr. Cristea Marius, pe undeva pe langa Mall Vitan, Str. Brailita...tel:0744200361
poti merge cu incredere! nu are nici tarife mari, ca cei din centru si nici nu lucreaza "pe banda rulanta"....cum fac altii doar sa ia banii fara garantii la lucrari.
bafta! sa-mi spui daca te intereseaza....o zi buna
irene_pana2000 Avatarul lui irene_pana2000
Citeaza Raspunde

Postat de irene_pana2000 pe 17 Octombrie 2010 la 09:04

Buna!! Eu ti-as recomanda Perfect Smile Dent, d-nul doctor Soare; dansul chiar stie meserie, are o mana usoara ( simti o mica intepatura la anestezii, nimic mai mult) si are si materiale de calitate; va spun in calitate de student la med. dentara si mai mult decat atat mi-am facut practica de vara la dansul; in plus, mi-a facut si o plomba care nici nu se observa, nu numai ca tine. I-l gasiti pe websiteul: www.perfectsmiledent.ro/index.htm; aici puteti vedea si lista de preturi, care me m-i s-au parut bune chiar si pentru buzunarul unui student;). Sanatate multa!!
Fosta membra Envy Avatarul lui Fosta membra Envy
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Envy pe 17 Octombrie 2010 la 22:27

Monic, imi poti spune si mie mai exact cum se numeste clinica Dr. Amar din Colentina? stau in zona si daca spui ca este un doctor bun ..ma intereseaza sa-mi fac ori un implant ori sa imi pun aparat, iar pentru lucruri din astea nu te poti duce la oricine, fara a stii daca se pricepe cu adevarat. Si, bineinteles ca nu imi permit sa ma duc unde e cel mai scump,..
Fosta membra Envy Avatarul lui Fosta membra Envy
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Envy pe 23 Octombrie 2010 la 11:06

Buna,
Nu mai stiu cum se numeste dar este la intersectia colentina cu fundeni pe partea stanga cum mergi spre fundeni intr-un bloc sau poti suna sa ti se zica numele clinicii .
Succes si sanatate!
lilizahiu Avatarul lui lilizahiu
Citeaza Raspunde

Postat de lilizahiu pe 31 Octombrie 2010 la 19:14

CRED CA TREBUIE SA-TI IMBRACI MASELELE PENRTU CA SI EU AM PATIT LA FEL DAR DR.MA AVERTIZAT SI MA PUS SA ALEG
Publicitate

Postat foarte recent

Daca esti din Bucuresti iti recomand Dr. Todosi ca dentist bun in Iancului. Rabdare, fara durere, profesionalism, preturi mici si calitate.