De la: envy_1874, la data 2013-05-16 21:10:05buna!sunt noua pe forum dupa ce am intrat de multe ori am decis sa va scriu,sa va cer cateva pareri despre domnul dct.teodor stamate din iasi,daca stie cineva cat e de bravo sau daca cineva de pe aici a trecut prin mainile lui.va pup...ionela
Daca vrei sa o faci, asculta-ti inima! Tu esti cea care traieste complexata, nu altcineva! Si eu m-am decis sa fac asta, voi merge in Bucuresti la d-na doctor Cristina Brezeanu. Vreau sa fac "pasul" luna viitoare, eventual iti voi spune dupa cum a fost.
Iar in privinta celor care emit opinii cu privire la decizia ta, cred ca fiecare ar trebui sa isi vada de viata lui si sa nu mai raspunda la intrebari care nu le-au fost puse. Daca tu ai luat aceasta decizie si esti sigura de ea, mergi inainte, daca nu vrei nu o face, dar nu pleca urechea la cei care nu au alt lucru mai bun de facut decat sa comenteze deciziile altora, probabil sunt tot niste frustrate care nu isi permit sa faca acest pas si fiind invidioase pe cele care o fac se gandesc sa comenteze.
Acest tip de persoane trebuie sa iti inspire mila pentru ca nu au nimic mai important in viata lor decat sa comenteze decizia altora.......