Info
X
info
 

Cum sunt barbatii taur?
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » General » Cum sunt barbatii Taur? » Pagina 1 din 1

Voteaza:
*****

Tipareste | Trimite prin Y!M Share


EvelinaDora Avatarul lui EvelinaDora
Citeaza Raspunde

Postat de EvelinaDora pe 13 August 2014 la 12:54


Cred ca... sunt pe cale sa intru intr-o relatie cu un barbat Taur. Cum sunt barbatii Taur? Am o prietena care zice ca te intelegi greu cu ei, ca ajung sa te exaspereze uneori . Si totusi? Alte pareri?

Mie mi se pare parteneri de incredere, dar posesivi, dominanti.


Tia Avatarul lui Tia
Citeaza Raspunde

Postat de Tia pe 16 August 2014 la 08:11

Daca iti place sa fii controlata in tot ce faci si suporti minciunile si teatrul pe care il joaca, poti avea o relatie cu un taur.Iubeste banii mai mult decat orice si daca nu faci ce vrea el, nu ai sa ai liniste.Alegerea este a ta.
envy034367 Avatarul lui envy034367
Citeaza Raspunde

Postat de envy034367 pe 16 August 2014 la 18:31

Soțul meu este Taur, are ca orice om si calitati si defecte (care pot fi transformate ușor in calitati). Este un familist convins, loial, ambitios, da, ii plac banii si face tot ce poate sa aibă mai multi pentru familia lui, un tata extraordinar care se implica in creșterea copilului si multe altele. E incapatanat si ii place sa aibă tot timpul dreptate dar pe mine asta nu ma deranjează. A fost gelos la început, ceea ce mi se pare normal si a contat foarte mult faptul ca a avut tot timpul libertate (mers la club cu băieții, fotbal, sala etc). Depinde foarte mult de tine cum ești!
marinelatudor Avatarul lui marinelatudor
Citeaza Raspunde

Postat de marinelatudor pe 16 August 2014 la 23:47

Subscriu pozitiv la afirmatiile privind barbatul taur superficial, posesiv, cu minciuni zilnice si un mare iubitor de bani! Sunt de 4 ani intr-o relatie cu un barbat taur si in afara de faptul ca este, intr-adevar, un tata bun pentru copilul lui, dar nu si responsabil, nu reusesc, nici acum, sa-mi fac sperante de viitor cu el! Inseala foarte usor, minciunea este la rang de cotidian, foarte imprevizibil si irascibil! au o parere foarte buna despre ei si niciodata nu sunt de vina! In schimb, din punctul meu de vedere, foarte sexuali!
creatzaely Avatarul lui creatzaely
Citeaza Raspunde

Postat de creatzaely pe 23 August 2014 la 12:35

Iubitul meu este taur, eu la fel! Ma regasesc in descrierile voastre si il regasesc si pe el. Suntem doi incapatanati, vrem sa avem intotdeauna dreptate, ne plac banii amandurora si am trece peste orice sa-I avem, ne credem cei mai buni, suntem posesivi cu ceea ce-I al nostru, gelosi intr-o mare masura, autoritari, dominanti, dar in schimb avem si calitati, suntem puternici si orice ne punem in cap rezolvam, suntem niste familisti convinsi(in cazul meu, eu Mai responsabila decat el), suntem fideli si iubim intens atunci cand suntem iubiti, iar cand nu sintim dragoste, putem rani f usor pers de langa noi. Ne place frumosul, ne place confortul, iar cand vine vorba de distractie si calatorii suntem primii!
Iti doresc sa ai grija ce fel de taur iti alegi, sa fii cu mare bagate de seama pentru ca te poti pacali foarte usor, iar Mai tarziu sa-ti para rau! Succes, te pup!
envy022385 Avatarul lui envy022385
Citeaza Raspunde

Postat de envy022385 pe 1 Septembrie 2014 la 19:44

www.garbo.ro/comunitate/forum/view_topic/4386.html
Daca te inscrii pe Garbo.ro, si intri pe topicul de mai sus, gasesti peste 80 de pagini despre barbatii din zodia "Taur"! Sper sa te ajute! Toate cele bune!
ralloy Avatarul lui ralloy
Citeaza Raspunde

Postat de ralloy pe 12 Octombrie 2014 la 20:43

Creatzaely ai mare dreptate in tot ceea ce ai spus felicitari. Taurii au defecte dar si calitati. Din punctul meu de vedere taur-taur este cea mai buna combinatie. Cel mai mare defect ar fi incapatanarea asa ca...multa rabdare .