Info
X
info
 

Relatia cu un narcisist e distrugatoare!
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » General » Relatia cu un Narcisist e distrugatoare! » Pagina 1 din 1

Voteaza:
*****

Tipareste | Trimite prin Y!M Share


Fetele_Envy Avatarul lui Fetele_Envy
Citeaza Raspunde

Postat de Fetele_Envy pe 3 Iulie 2015 la 17:01

Intr-o relatie, Narcisistul este singurul care primeste. El absoarbe energia, este precum un vampir si nu da nimic inapoi, pentru ca in sufletul sau ranit, crede ca i se cuvine totul.

Cu cat mai multa dragoste si grija ofera persoana vindecatoare, cu atat mai puternica si in control devine persoana narcisista. Da, am fost in acea situatie de cosmar. Si nu stiam, nu stiam ce sa mai fac sa-i fiu pe plac, sa fac lucrurile cum ar trebui, sa ii arat ca vede totusi mult prea gri, mult prea critic, mult prea nedrept. Reprosurile erau la oridnea zilei, iar orice incercare de discutie rationala se transforma in acuza ca vreau sa il atac.

Cu cat mai puternic devine Narcisistul, cu atat mai vulnerabila devii tu - te retragi in rolul de Victima. Te simti o victima a iubirii, a circumstantelor, il lasi sa te raneasca si ii cersesti macar cele mai mici gesturi de afectiune, validare si respect. Se produce o schimbare trista in atitudinea ta. Zilele cu soare nu te mai bucura asa cum o faceau inainte, anxietatea se instaleaza in suflet. Iti este teama ca ai facut ceva gresit si ca nu meriti iubire.

In mod frenetic, incepi sa ceri iubire, validare, confirmare si acceptare din partea narcisistului – omului pe care il iubesti. Pentru ca undeva in adancul tau, mai licareste inca o raza de speranta ca iubirea este asa cum o stii tu: daruire, grija, afectiune si disponibilitatea de a-ti pasa de suferinta celui de langa tine.

Esti si tu in aceasta situatie?
Poti sa afli mai multe, citind acest articol: www.garbo.ro/articol/Lifestyle/18846/relatia-distructiva-cu-un-n...


envy_162955 Avatarul lui envy_162955
Citeaza Raspunde

Postat de envy_162955 pe 30 Martie 2017 la 15:34

foarte misto din pacate, am avut si eu parte de asa ceva...mi-am irosit de pomana timpul, crezand ca pot sa-l schimb. Ce banc bun! Fetelor, fugiti cat va tin icioarele cand dati de un specimen d-asta!!!!