Info
X
info
 

Decor ploiesti- poze nunta - mare teapa
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » General » DECOR PLOIESTI- POZE NUNTA - MARE TEAPA » Pagina 1 din 1

Voteaza:
*****

Tipareste | Trimite prin Y!M Share


envy_162214 Avatarul lui envy_162214
Citeaza Raspunde

Postat de envy_162214 pe 11 Octombrie 2015 la 20:03

Atentie mare pentru cei care vor o colaborare pentru filmari si poze nunti cu Catalin Andreias (site-ul se numeste filmarinuntiploiesti.com sau decor ploiesti). Surprinza neplacuta a fost in momentul in care am primit pozele si am descoperit cu stupoare ca pe dvd-uri nu aveam toate pozele de la sedinta foto (aproape jumatate din ele) si nici cu toti invitatii de la restaurant realizate de '' marele fotograf profesionist'' fratele lui Stefan Andreias.
Mentionez de asemenea ca pozele nu au fost editate (sunt intunecate si cu umbre pe noi iar sedinta foto este realizata de la 20 de metri). Acest individ doreste toti bani in seara evenimentului (noi nu am primit nicio factura) deoarece ,,cica el altfel nu lucreaza'' iar la 3 sapt am primit pozele si a spus ca tot noi suntem vinovati deoarece nu i-am comunicat ''fotografului profesionist'' cum dorim pozele, citez: ,,daca le vrem de la apropiere sau de la distanta''.
Acum suntem in situatia in care vom mai realiza o alta sedinta foto cu un fotograf profesionist in adevaratul sens al cuvantului.

Pentru alte informatii nu ezitati sa ma contactati.