Info
X
info
 

Parintii arabi nu sunt de acord cu relatia dintre un arab si o femeie straina
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » General » Parintii arabi nu sunt de acord cu relatia dintre un arab si o femeie straina » Pagina 1 din 1

Voteaza:
*****

Tipareste | Trimite prin Y!M Share


envy_164047 Avatarul lui envy_164047
Citeaza Raspunde

Postat de envy_164047 pe 19 August 2017 la 11:11

Buna! Am o mare rugăminte adresată in special persoanelor care cunosc foarte bine cultura si traditia musulmana. As vrea sa stiu cum am putea proceda (eu si prietenul meu, care este arab) sa ne pastram relatia si sa ne întemeiem o familie, in conditiile in care tatal lui nu e de acord ca el si ceilalti frati ai lui sa se casatoreasca cu fete din alta tara, in afara de Tunisia, de preferat din orasul lor. Tatal lui este un om tradițional si inca nu stie nimic de relatia noastra, insa de fiecare data cand prietenul meu l-a anuntat ca ar fi dispus sa fie intr-o relatie si cu fete din Romania sau din alta tara, tatal lui i-a spus ca nu o sa-l mai considere copilul lui.
Noi avem o relatie minunata si ne iubim nespus de mult, dar faptul ca tatal lui e bolnav, are diabet de 20 de ani, prietenului meu ii este frică sa nu i se intample ceva daca il infrunta si sa-l aiba apoi pe constiinta. Ce am putea sa facem in situatia asta? Daca aveti vreo idee sau cunoasteti cazuri similare si puteti sa ne ajutati, va rog din suflet si va multumesc mult!