Autobronzante pentru fata

Popularitate (3/5 din 6879 voturi):
Placut Placut Placut Placut Placut
Informatii despre produse, branduri, magazine, colectii, tinute si noutati autobronzante pentru fata pe Envy
Autobronzant pentru fata

Autobronzant pentru fata

2007-07-06

Fluid hidratant 12 h si bronzare progresiva. Se aplica usor si omogen si va ofera o senzatie imediata de prospetime a tenului; se usuca rapid dupa aplicare, fara ca pielea sa capete un aspect gras, ca Categoria Autobronzante - Ingrijirea corpului. Brandul L'Oreal. Mai multe despre Autobronzant pentru fata »

Autobronzant pentru fata

Autobronzant pentru fata

Popularitate (3/5 din 20 voturi): Placut Placut Placut Placut Placut
2007-07-06

L' Oreal Paris a creat primul autobronzant instantaneu cu actiune dubla: 2 compartimente, 2 formule un singur gest pentru un rezultat dublu: 1. o crema autobronzanta ce confera instantaneu tenului un bronz Categoria Autobronzante - Ingrijirea corpului. Brandul L'Oreal. Mai multe despre Autobronzant pentru fata »

Ingrijirea tenului

Ingrijirea tenului

Popularitate (3/5 din 2921 voturi): Placut Placut Placut Placut Placut

Ingrijirea tenului intr-un mod corespunzator, se concretizeaza printr-un aspect frumos si sanatos al pielii noastre pentru o prezenta radianta in fiecare zi! In acest catalog ti-am recomandat creme de fata, creme pentru conturul ochilor, geluri de curatare, autobronzante pentru ten pentru a... Mai multe despre Ingrijirea tenului »

Lapte autobronzant pentru fata si corp

Lapte autobronzant pentru fata si corp

Popularitate (4/5 din 18 voturi): Placut Placut Placut Placut Placut
2007-07-06

Aceasta textura revolutionara penetreaza instantaneu pielea, hidratand-o timp de 12 h. Mult mai fluida in comparatie cu un lapte obisnuit, aceasta garanteaza o micro-dispersie a... Categoria Autobronzante - Ingrijirea corpului. Brandul L'Oreal.

Autobronzant facial

Autobronzant facial

2012-06-27

THE FACE INSTANT BRONZER 50 ml este un autobronzant pentru fata, sub forma unui gel cu textura usoara, usor de aplicat si de absorbit.In plus de DHA, contine erituloza, un zahar... Categoria Autobronzante - Ingrijirea corpului. Brandul LuxBeauty.ro.

Bioderma

Bioderma

Popularitate (4/5 din 40 voturi): Placut Placut Placut Placut Placut
2009-11-17

Laboratoarele Dermatologice Bioderma din Franta au lansat prima gama de produse in 1977. De atunci, studiile biologice au continuat sa sprijine o alta ramura a medicinei -...

Garnier

Garnier

Popularitate (3/5 din 1024 voturi): Placut Placut Placut Placut Placut
2007-03-12

Prezent pe piata romaneasca de peste 10 ani, Garnier este unul din cele mai puternice nume pe segmentele de ingrijire a parului si a fetei. Portofoliul de produse al brandului...

L'Oreal

L'Oreal

Popularitate (3/5 din 2398 voturi): Placut Placut Placut Placut Placut
2007-03-12

Un secol de cercetari in domeniul produselor cosmetice.

Boots

Boots

Popularitate (4/5 din 458 voturi): Placut Placut Placut Placut Placut
2007-03-12

Boots s-a lansat in Romania pe 1 martie 2006 in urma unui parteneriat cu Sensiblu, lider pe piata de retail farmaceutic si oferea femeilor game produse cosmetice, de ingrijire a...

 
Inchide Setari
 
 
 
Off