Braun picioare fine

Popularitate (1/5 din 0 voturi):
Placut Placut Placut Placut Placut
Informatii despre produse, branduri, magazine, colectii, tinute si noutati braun picioare fine pe Envy
Braun Epilator Silk-epil pentru corp si picioare

Braun Epilator Silk-epil pentru corp si picioare

2013-08-06

Epilatoarele Braun Silk-epil ofera o piele neteda matasoasa de pana la 4 saptamani fiind prevazute cu tehnologia cu 40 de pensete pentru rezultate rapide si eficiente. Ulterior firele de par cresc mai Categoria Epilatoare - Accesorii si aparatura. Brandul Braun. Mai multe despre Braun Epilator Silk-epil pentru corp si picioare »

Braun Silk-epil 3 Soft Perfection 3270  Epilator pentru corp & picioare

Braun Silk-epil 3 Soft Perfection 3270 Epilator pentru corp & picioare

2013-03-13

Caracteristici: - Sistem cu 20 de pensete - SoftLift - Smulge si firele foarte mici - Posibilitatea de a alege treapta de viteza potrivita (2 niveluri) - Recomandat de dermatologi - Sistem de masaj cu Categoria Aparatura - Accesorii si aparatura. Brandul Braun. Mai multe despre Braun Silk-epil 3 Soft Perfection 3270 Epilator pentru corp & picioare »

Spune ADIO pantalonilor! Iata cum poti avea picioarele catifelate pe tot parcursul verii!

Spune ADIO pantalonilor! Iata cum poti avea picioarele catifelate pe tot parcursul verii!

2013-06-03

Vara este aici si deja te gandesti la zilele petrecute la plaja si la serile in care iesi cu prietenii. Dar in special te gandesti la ce tinute sa adopti si cum sa te faci remarcata. Pantaloni scurti, Mai multe despre Spune ADIO pantalonilor! Iata cum poti avea picioarele catifelate pe tot parcursul verii! »

Braun Silk-epil 5 Legs & Body 5280 Olympia  Epilator

Braun Silk-epil 5 Legs & Body 5280 Olympia Epilator

2012-11-23

Caracteristici: - Sistem de prindere cu 40 de pesete - Role de masaj - Tehnologie performanta de a prindere pana si a celor mai mici fire de par (0 5 mm) - Functie Smart Light -... Categoria Aparatura - Accesorii si aparatura. Brandul Braun.

Promotie Epilator Braun 5185 Pink

Promotie Epilator Braun 5185 Pink

2013-08-06

Sistem pentru confort: masaj si racorire    Silk-epil 5 este dotat cu role de masaj cu frecventa inalta, ce stimuleaza in mod activ pielea pentru o epilare... Categoria Epilatoare - Accesorii si aparatura. Brandul Braun.