Machiaj pentru ochi

Popularitate (2/5 din 1 vot):
Placut Placut Placut Placut Placut
Informatii despre produse, branduri, magazine, colectii, tinute si noutati machiaj pentru ochi pe Envy
Fard stralucitor pentru ochi

Fard stralucitor pentru ochi

Popularitate (5/5 din 1 vot): Placut Placut Placut Placut Placut
2009-12-09

Puneti in valoare starul rock din dumneavoastra cu noul Fard de ochi stralucitor E. FUNKHOUSER™ NEW YORK. Pudrele stralucitoare furnizeaza un stil metalizat, cu atitudine. Recunoscut de catre industria Categoria Farduri de pleoape - Machiaj. Brandul Funkhouser. Mai multe despre Fard stralucitor pentru ochi »

Descopera ce tip de machiaj ti se potriveste

Descopera ce tip de machiaj ti se potriveste

2014-01-09

Comuncat de presa Amway, una dintre cele mai mari companii de vanzari directe din lume, prezinta studioul de machiaj virtual ARTISTRYTM, o aplicatie online prin care puteti incerca produsele de machiaj Mai multe despre Descopera ce tip de machiaj ti se potriveste »

Baza de machiaj pentru fardul de ploape

Baza de machiaj pentru fardul de ploape

2015-05-06

Iti doresti un machiaj al ochilor rezistent? Foloseste baza de machiaj pentru ochi Colour Eyeshadow care prelungeste rezistenta machiajului tau. Se potriveste perfect oricarei nuante de ten si oricarei Categoria Pudra si fond de ten - Machiaj. Brandul Avon. Mai multe despre Baza de machiaj pentru fardul de ploape »

benecos FOUR SEASONS MAGIC EYES SET

benecos FOUR SEASONS MAGIC EYES SET

2012-10-11

Cele mai populare produse de machiaj pentru ochi sunt reunite in cel mai frumos cadou marca benecos, acum cu 21% discount. Setul FOUR SEASONS MAGIC EYES contine: 1.benecos MULTI... Categoria Farduri de pleoape - Machiaj. Brandul benecos.