Maiou din dantela

Popularitate (1/5 din 1 vot):
Placut Placut Placut Placut Placut
Informatii despre produse, branduri, magazine, colectii, tinute si noutati maiou din dantela pe Envy
Maiou alb din dantela

Maiou alb din dantela

2015-04-28

 Dantela este unul dintre trendurile ce nu vor apune niciodata. iti recomanda acest maiou din dantela alba. Usor de integrat atat in tinute casual, cat si in tinutele elegante. Categoria Topuri si maiouri - Pulovere, bluze si camasi. Brandul Maxine. Mai multe despre Maiou alb din dantela »

Sutien cu arcuri efect maiou

Sutien cu arcuri efect maiou

Popularitate (1/5 din 1 vot): Placut Placut Placut Placut Placut
2012-11-02

Sutien cu arcuri efect maiou. Eleganta si seductie cu acest efect superb de maiou din dantela extensibila, ce subliniaza frumos decolteul. Cupe mulate acoperite cu dantela. Bretele late confortabile, elastice, Categoria Topuri si maiouri - Pulovere, bluze si camasi. Brandul Blancheporte. Mai multe despre Sutien cu arcuri efect maiou »

Maiou din dantela uni

Maiou din dantela uni

2012-10-11

Maiou cu frumoasa dantela la gulerul rotund si la maneci. Baza dreapta. Lung. de la 61 la 68 cm in functie de marime. 95% vascoza, 5% elastan. Categoria Topuri si maiouri - Pulovere, bluze si camasi. Brandul Blancheporte. Mai multe despre Maiou din dantela uni »

Maiou din dantela cu imprimeu

Maiou din dantela cu imprimeu

2012-10-11

Maiou cu frumoasa dantela la gulerul rotund si la maneci. Baza dreapta. Lung. de la 61 la 68 cm in functie de marime. 95% vascoza, 5% elastan. Categoria Topuri si maiouri - Pulovere, bluze si camasi. Brandul Blancheporte.