Discount medex

Popularitate (1/5 din 8 voturi):
Placut Placut Placut Placut Placut
Informatii despre produse, branduri, magazine, colectii, tinute si noutati discount medex pe Envy
Laptele Hydermios 120ml

Laptele Hydermios 120ml

2010-05-26

Un lapte dezvoltat special pentru pielea deshidratata, sensibila, precum si pentru pielea mai matura. Contine uleiuri cu efect de calmare si diverse ingrediente naturale, printre care hamamelis care are Categoria Lotiuni tonice - Ingrijirea tenului. Brandul Medex. Mai multe despre Laptele Hydermios 120ml »

Medex Bio Science Cosmetics - Tratamente specializate pentru ingrijirea tenului

Medex Bio Science Cosmetics - Tratamente specializate pentru ingrijirea tenului

Popularitate (3/5 din 8 voturi): Placut Placut Placut Placut Placut
2010-05-26

Medex Bio Cosmetics, in urma unei experiente de 35 de ani in domeniul medical si cosmetic, va ofera produse de top pentru tratamente cosmetice specializate, produse in laboratoarele proprii din Olanda. Promotie Medex Bio Cosmetics La achizitionarea unei creme de ingrijire si a unui lapte.... Brandul Medex. Mai multe despre Medex Bio Science Cosmetics - Tratamente specializate pentru ingrijirea tenului »

Hydrophilic Oil 120ml

Hydrophilic Oil 120ml

2010-05-26

Un ulei usor folosit pentru curatarea tenului sensibil, uscat si lasat. Pielea puternic deshidratata trebuie curatata cu un ulei hidrofil pentru a preveni deshidratarea sa in continuare. Uleiul hidrofil Categoria Tratamente pentru ten - Ingrijirea tenului. Brandul Medex. Mai multe despre Hydrophilic Oil 120ml »