Pensula pentru pudra

Popularitate (1/5 din 2 voturi):
Placut Placut Placut Placut Placut
Informatii despre produse, branduri, magazine, colectii, tinute si noutati Pensula pentru pudra pe Envy
 Pensula pentru pudra

Pensula pentru pudra

2014-01-17

Pensula profesionala pentru pudra,cu varful rotunjit,permite aplicarea unui finisaj perfect de fiecare data. Categoria Accesorii diverse - Accesorii. Brandul Cupio. Mai multe despre Pensula pentru pudra »

Pensula pentru pudra si fond de ten CB01

Pensula pentru pudra si fond de ten CB01

Popularitate (5/5 din 1 vot): Placut Placut Placut Placut Placut
2009-12-16

Pensula profesionala pentru aplicarea fondului de ten pudra. Este facuta din par de samur. Samurul este un animal cu blana pretioasa, foarte scumpa. Categoria Diverse - Machiaj. Brandul Be Precious. Mai multe despre Pensula pentru pudra si fond de ten CB01 »

Set 18 pensule machiaj

Set 18 pensule machiaj

2013-01-29

Pensule profesionale pentru realizarea machiajului perfect. Sunt recomandate pentru saloane sau acasa. 18 pensule din par natural tratat si din par artificial, cu maner de lemn special tratat pentru a Categoria Accesorii machiaj - Accesorii si aparatura. Brandul Cupio. Mai multe despre Set 18 pensule machiaj »

Pudra bronzanta

Pudra bronzanta

Popularitate (1/5 din 1 vot): Placut Placut Placut Placut Placut
2011-06-06

Ca o atingere a razelor de soare, pentru a da o nuanta tenului, cu o textura matasoasa pentru un aspect frumos si sanatos. INSTRUCTIUNI Folosind pensula pentru pudra, treceti... Categoria Pudra si fond de ten - Machiaj. Brandul ELF.

Trusa de machiaj, Active Cosmetics Glamour Holiday Collection

Trusa de machiaj, Active Cosmetics Glamour Holiday Collection

2013-09-24

Geanta de voiaj multifunctionala contine:- mini gentuta cu 12 nuante de fard pleoape;- 2 blushuri;- 2 glossuri;- 2 rujuri;- 2 pensule;- 1 pensula pentru gloss;- 1 pensula pentru... Categoria Farduri de pleoape - Machiaj. Brandul Zega.

Set 18 pensule machiaj par natural

Set 18 pensule machiaj par natural

2013-01-29

Pensule profesionale pentru realizarea machiajului perfect. Sunt recomandate pentru saloane sau acasa. 18 pensule din par natural tratat, cu maner de lemn special tratat pentru... Categoria Accesorii machiaj - Accesorii si aparatura. Brandul Cupio.