Deborah pudra

Popularitate (3/5 din 1674 voturi):
Placut Placut Placut Placut Placut
Informatii despre produse, branduri, magazine, colectii, tinute si noutati deborah pudra pe Envy

Etichete pentru deborah pudra: deborah pudra compactatenpudra compactapudra deborahdeborah pudrafond de tenmachiajdeborah pudra compactapudra compactaanticearcanmascarauniformaingrijirea unghiilortrusa de machiajunghii cu geldeborahpudra

Pudra compacta LA CIPRIA

Pudra compacta LA CIPRIA

Popularitate (4/5 din 14 voturi): Placut Placut Placut Placut Placut
2007-06-20

Pudra compacta lejera si matasoasa cu actiune de matifiere si catifelare pe tot parcursul zilei. Are o textura foarte delicata datorita particulelor foarte fine de pudra. Este disponibila in 7 nuante. Categoria Pudra si fond de ten - Machiaj. Brandul Deborah. Mai multe despre Pudra compacta LA CIPRIA »

Pudra compacta CIPRIA ULTRAFINE

Pudra compacta CIPRIA ULTRAFINE

Popularitate (4/5 din 13 voturi): Placut Placut Placut Placut Placut
2007-06-20

Avand o textura ultra-fina si matasoasa, aceasta pudra compacta confera o senzatie de "a doua piele". Formula sa este imbogatita cu Vitamina E si ulei de Jojoba cu actiune emolienta si lupta impotriva Categoria Pudra si fond de ten - Machiaj. Brandul Deborah. Mai multe despre Pudra compacta CIPRIA ULTRAFINE »

Trusa de machiaj medium

Trusa de machiaj medium

Popularitate (4/5 din 136 voturi): Placut Placut Placut Placut Placut
2007-04-26

Contine: 27 farduri de pleoape, 1 pudra compacta, 1 fard de obraz, 1 pudra bronzanta, 1 mascara neagra, 1 creion contur ochi negru si 3 aplicatoare. Categoria Diverse - Machiaj. Brandul Deborah. Mai multe despre Trusa de machiaj medium »

Pudra bronzanta TERRA LUMI - NATURE

Pudra bronzanta TERRA LUMI - NATURE

Popularitate (3/5 din 40 voturi): Placut Placut Placut Placut Placut
2007-04-26

Pudra bronzanta matasoasa, ce se aplica usor si uniform. Creeaza o imagine uniforma, aramie ce rezista intreaga zi. Este testata dermatologic si disponibila in 4 nuante. Categoria Pudra si fond de ten - Machiaj. Brandul Deborah.

Fond de ten lichid LIGHT ON

Fond de ten lichid LIGHT ON

Popularitate (4/5 din 59 voturi): Placut Placut Placut Placut Placut
2007-06-20

Imbogatit cu Eclaline, un ingredient activ obtinut din Lupin alb, noul fond de ten LIGHT ON de la DEBORAH, acopera micro-imperfectiunile tenului lasand pielea compacta, uniforma... Categoria Pudra si fond de ten - Machiaj. Brandul Deborah.

Anticearcan IL CORRETTORE

Anticearcan IL CORRETTORE

Popularitate (3/5 din 17 voturi): Placut Placut Placut Placut Placut
2007-06-20

Usor, cremos si imbogatit cu Vitamina E, acest corector minimizeaza cercanele si ascunde foarte bine imperfectiunile. Este Hipoalergenic. Este disponibil in 4 nuante. Categoria Pudra si fond de ten - Machiaj. Brandul Deborah.

Trusa de machiaj small

Trusa de machiaj small

Popularitate (4/5 din 21 voturi): Placut Placut Placut Placut Placut
2007-04-26

Contine: 12 farduri de pleoape, 2 pudre compacte, 1 fard de obraz, 1 pudra bronzanta, 1 mascara neagra, 1 creion contur ochi negru si 2 aplicatoare Categoria Diverse - Machiaj. Brandul Deborah.

Anticearcan fluid NEWSKIN

Anticearcan fluid NEWSKIN

Popularitate (3/5 din 12 voturi): Placut Placut Placut Placut Placut
2007-06-20

Este un corector care pe langa actiunea de acoperire a cearcanelor si imperfectiunilor pielii, are si o mare putere de hidratare. Textura fluida asigura o amestecare reusita pe... Categoria Pudra si fond de ten - Machiaj. Brandul Deborah.

Scrub pentru cuticule cu extract de capsuni

Scrub pentru cuticule cu extract de capsuni

Popularitate (3/5 din 9 voturi): Placut Placut Placut Placut Placut
2007-04-25

Formula contine pudra naturala de fructe pentru o actiune mai eficienta de exfoliere a cuticulelor. Extrasul de capsuni, bogat in vitamine, are o actiune uniformizanta si... Categoria Ingrijirea unghiilor - Ingrijirea corpului. Brandul Deborah.

Fond de ten lichid IDRA-ATTIVO

Fond de ten lichid IDRA-ATTIVO

Popularitate (3/5 din 22 voturi): Placut Placut Placut Placut Placut
2007-06-20

Un fond de ten cu textura cremoasa care hidrateaza si revitalizeaza pielea in acelasi timp, datorita unui complex cu multi-vitamine. Avand o consistenta usoara, lasa pielea mata... Categoria Pudra si fond de ten - Machiaj. Brandul Deborah.

Fond de ten lichid NEWSKIN

Fond de ten lichid NEWSKIN

Popularitate (4/5 din 27 voturi): Placut Placut Placut Placut Placut
2007-06-20

Un fond de ten de inalta performanta cu actiune anti-rid. Formula sa contine Polylift, un complex pe baza de polimeri naturali cu un vizibil efect anti-rid. Lejer si luminos,... Categoria Pudra si fond de ten - Machiaj. Brandul Deborah.

Fond de ten compact NEWSKIN

Fond de ten compact NEWSKIN

Popularitate (4/5 din 20 voturi): Placut Placut Placut Placut Placut
2007-06-20

Este un fond de ten compact cu actiune anti-rid a carui formula contine complexul Soft Focusing, care minimizeaza imperfectiunile pielii si confera un vizibil efect "fara... Categoria Pudra si fond de ten - Machiaj. Brandul Deborah.

Fond de ten lichid COLOUR COPY

Fond de ten lichid COLOUR COPY

Popularitate (4/5 din 27 voturi): Placut Placut Placut Placut Placut
2007-04-26

Acest revolutionar fond de ten creat de Deborah nu numai ca corecteaza nuanta tenului tau, ci ?i si ?mbunatateste caracteristicile sale specifice. Colour Copy pentru ten normal... Categoria Pudra si fond de ten - Machiaj. Brandul Deborah.

Deborah

Deborah

Popularitate (3/5 din 1246 voturi): Placut Placut Placut Placut Placut
2007-04-25

Italian passion for beauty 40 de ani cu Deborah, istoria sa de la inceputuri pana in prezent Istoria Deborah se intrepatrunde in mod evident cu cele mai semnificante schimbari...

Corector anticearcan Colour Copy

Corector anticearcan Colour Copy

Popularitate (4/5 din 11 voturi): Placut Placut Placut Placut Placut
2007-04-26

Care este secretul unui machiaj impecabil? O minunata baza, aplicata uniform si fara imperfectiuni. Totusi realizarea unei astfel de baze necesita mai mult decat un fond de ten... Categoria Pudra si fond de ten - Machiaj. Brandul Deborah.