Pudra si fondul de ten pentru

Popularitate (2/5 din 1983 voturi):
Placut Placut Placut Placut Placut
Informatii despre produse, branduri, magazine, colectii, tinute si noutati pudra si fondul de ten pentru pe Envy
Pudra si fond de ten

Pudra si fond de ten

Popularitate (4/5 din 1982 voturi): Placut Placut Placut Placut Placut

Pudra si fondul de ten sunt prietenele noastre de fiecare data cand ne confruntam cu aspecte inestetice ale tenului si au intrat in rutina zilnica de ingrijire! Iti facem cateva recomandari pentru niste rezultate surprinzatoare! Mai multe despre Pudra si fond de ten »

Pudra Soleil de Beaute

Pudra Soleil de Beaute

2012-04-13

Pentru a obtine un machiaj cu un bronz cu stralucire naturala, Peggy Sage a creat noua Pudra Soleil de Beaute. Se aplica peste fondul de ten pentru un aspect placut garantat. Categoria Pudra si fond de ten - Machiaj. Brandul Peggy Sage. Mai multe despre Pudra Soleil de Beaute »

Pudra champagne

Pudra champagne

2009-07-15

Pudra libera de la Peggy Sage exista in doua variante, un format mare pentru acasa si unul mic pentru poseta. Fixeaza fondul de ten si catifeleaza tenul pe parcursul intregii zile. Exista o paleta frumoasa Categoria Pudra si fond de ten - Machiaj. Brandul Peggy Sage. Mai multe despre Pudra champagne »

Fond de ten cu minerale 5 in 1 Ivory MF02

Fond de ten cu minerale 5 in 1 Ivory MF02

Popularitate (5/5 din 1 vot): Placut Placut Placut Placut Placut
2009-12-16

Fond de ten cu minerale, marca Bella Pierre. Acest fond de ten in forma de pudra este special conceput pentru a acoperi imperfectiunile fara sa dauneze pielii. Are putere mare... Categoria Pudra si fond de ten - Machiaj. Brandul Be Precious.

 
Inchide Setari
 
 
 
Off