Pudra pentru sprancene

Popularitate (3/5 din 17 voturi):
Placut Placut Placut Placut Placut
Informatii despre produse, branduri, magazine, colectii, tinute si noutati pudra pentru sprancene pe Envy
Browwow Pudra pentru sprancene

Browwow Pudra pentru sprancene

2010-08-20

 Conturati-va, periati si iluminati sprancenele dvs. cu DuWop’s Browwow, o trusa care va ajuta de fiecare data cand va doriti sa aveti arcade perfecte. Browwow include o pudra usor colorata Categoria Diverse - Machiaj. Brandul Duwop. Mai multe despre Browwow Pudra pentru sprancene »

Kit pentru sprancene Sourcil De Chanel

Kit pentru sprancene Sourcil De Chanel

Popularitate (3/5 din 9 voturi): Placut Placut Placut Placut Placut
2008-07-23

Acest kit contine toate instrumentele necesare pt sprancenele perfecte! Contine diverse nuante de pudra pt sprancene, perie, aplicator, oglinda si penseta, toate pt un efect deosebit. Puteti combina cele Categoria Diverse - Machiaj. Brandul Chanel. Mai multe despre Kit pentru sprancene Sourcil De Chanel »

Paleta pentru sprancene

Paleta pentru sprancene

Popularitate (4/5 din 7 voturi): Placut Placut Placut Placut Placut
2009-10-23

Pentru o privire intensa si un aspect natural, Peggy Sage a creat noua Paleta pentru sprancene. Se utilizeaza toate cele trei farduri – pudra pentru a obtine nuanta ideala. Redesenati linia sprancenei Categoria Diverse - Machiaj. Brandul Peggy Sage. Mai multe despre Paleta pentru sprancene »

Kit pentru sprancene

Kit pentru sprancene

Popularitate (5/5 din 1 vot): Placut Placut Placut Placut Placut
2011-06-06

Obtineti sprancene mai pline, mai groase si mai bine conturate! Ceara pigmentata defineste si da forma sprancenelor, iar pudra cu pigment de culoare le da un aspect perfect arcuit. Categoria Accesorii machiaj - Accesorii si aparatura. Brandul ELF.